• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek çamaşırlarına hangi deterjanı kullanıyorsunuz?

Arkadaşlar normal deterjanla yıkayıp iki defa durulatsak nolur? Nesi zararlıymış? yani iyi durulandıktan sonra nolur ki?

canım bebek teni çok hassas olduğu için alerji yapabilir, sen yine de bebekler için olan ürünleri kullan, benim bebişim 3 aylık bem dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum, artık yumuşatıcısını da kullanmaya başladım ilave durulama da yaptırıyorum misler gibi kokuyo evin içi eşim bile bütün ev bebek koktu diyor...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Bu gün omo baby aldım... Yeni aldığımız kıyafetlerini kısa programda 30 derecede yıkadım. Çok az da vernelin hassas ciltler için olan yumuşatıcısından koydum,üzerinde bebek resmi var... Çok güzel koktu ama korktum açıkcası kıyafetlerin üzerindeki renkler birbirine girermi diye.. 30 derecede yıkadığım için bişey olmadı ama biraz daha yüksek ısıda ve uzun programda yıkarsam renkler birbirine girip beyazlar falanda ton değiştirirmi acaba. siz nasıl yapıyorsunuz ya..

en fazla 40 da yıkıyorum ama mutlaka ütülüyorum, 3 aydır yıkıyoruz valla hepsi yeni gibi renkleri falan karışmadı

Ya ben birde bu ütülemeyi anlamıyorum, amaç mikrop kırmaksa kıyafete basacağımız ütü bir haflı sıcak olmalı buda kumaşa zarar verir. Az ısıdaki ütü zaten mikrop öldürmez. Sanki ütü sadece kıyafet yeni yıkanmışsa kırışık durmasını engelliyordur gibi geliyor, yanılıyormuyum?

Perwoll Narin Sihir kullanıyorum. Hemen hemen tüm derecelerde butun markaları denedim gerçekten omo baby gerçekten sert yapıyor en son tesaduf eseri deterjanın yanında hediye gelen Perwoll ü denedim.Aslında sıvı deterjanların işe yaramadığını düşünürdüm ama Mükemmel yıkıyor omo dan çok daha iyi leke çıkarıyor,renkleri soldurmuyor ayrıca yumuşacık ve mis kokulu oluyor. Deterjan artıgı sorunundan da kurtuluyorum.

ben omo baby ile 50 derecede yıkıyorum hiç birşey olmuyor baskılı blüzleri varsa baskılar biraz soluklaşıyor okadar

roxy kullanıyordum ama esım bu sefer omo baby almıs.konsantre olanından..dığerının kokusu daha guzeldı:enbuyukkk:

ben dalinin deterjanı ve yumuşatıcısını kullanıyorum ama bazen badilerindeki lekeleri çıkarmıyor. :olmaz:

ben hep normal deterjanla yıkadım. sadece kızımın camasırlarına normalden daha az koydum ve ılave durulama yaptırdım.

Ben dalan roxy aldım. 2009 annelerı onerıyor dıye bır konuda onerılmıstı.yuzde yuz bıtkısel yazıyor ustunde. Annem renklı ve beyazları ayırdı 30da yıkadı.Ilk yıkaması ıcın normal daha gıyılmemıs dedı. Bebek gıymeye baslayınca kacta yıkıcaz bılmıyorum

Klar marka sıvı deterjan ve aynı markanın yumuşatıcısını kullanıyorum. Heryerde bulunmuyor ama %100 organik.

ben de hacı şakiri kullandım bi kaç kez aslında çok güzel ama daha sonra omo ya geçtim yumuşatıcı olarakda vernel in kini kullanıyorum

Deterjan ve yumuşatıcıyı da Dalin kullanıyorum ama kaka lekelerini çıkarmıyor o ayrı konu.

e peki sabun tozu nasıl kızlar? lekeleri çıkarıyormu? ilk kıyafetlerini sabun tozu ile yıkadım mis gibi kokuyo ama tabi kullanılmamış kıyafetlerdi. lekelerde nasıl etkili oluyormu?

hacışakirin sabun tozunu kullanıyorum çamaşır makinesinde. Az koyuyorum ama. Hem ne kadar kirlenir ki bebek çamaşırı, sık sık değiştirmiyor muyuz? Yumuşatıcı olarak da yumoş kullanıyorum. Ek durulama yaptırıyorum her seferinde. Bir sorun yaşamadım şimdiye dek.

Back