- 18 Ağustos 2022
- 3.022
- 9.806
- 88
3 aylık bebeği nereye bırakıyor ya hem de bir geceliğine, şaşırdınız iyiceBen olsam o geceliklerden alır çocuğu da bir geceliğine anneme bırakırdım.Annr olunca kadın olmayı bırakmıyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 aylık bebeği nereye bırakıyor ya hem de bir geceliğine, şaşırdınız iyiceBen olsam o geceliklerden alır çocuğu da bir geceliğine anneme bırakırdım.Annr olunca kadın olmayı bırakmıyorsunuz
Hem de şey için, kocasına rahat rahat geyşalık yapsın diye o gece. Tövbe Allahım tavsiyeye bak3 aylık bebeği nereye bırakıyor ya hem de bir geceliğine, şaşırdınız iyice
Aaa yuh ben orayı atlamışım herhalde, karşılıklı sinir bozukluğu gibi algıladım ben.Adam üç aylık lohusa kadına üstelik 50 kiloyken diyet yap kilo ver diyormuş.
3 aylık bebek 1 gece de olsa başka yerde kalamaz. Ayrıca niye fedakarlık yapan taraf anne oluyor?
3 aylık olduğunu görmedim3 aylık bebeği nereye bırakıyor ya hem de bir geceliğine, şaşırdınız iyice