• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek çamaşırlarına hangi deterjanı kullanıyorsunuz?

ben omo baby kullanıyorum,yumuşatıcıda dalin.30 derecede yıkıyorum bebek programında,lekeliyse daha yüksek derecede...genelde renklileri ve beyazları ayırıyorum

ben de hacışakir granülmatik kullanıyorum çok az koymak gerekiyor çünkü sabun tozu çok köpürüyor. Yumuşatıcı dalin kullanıyorum, bazen deterjanı da dalin alıyorum. Renkli ve beyazları ayırıyorum.

bende sabunla başladım ama makinayı bi süre sonra bozuyo sabunlar..tıkıyo makinayı çünkü çözülmüyo erimiyo bi türlü..

lekeler deseniz olduğu gibi duruyo..

normal deterjan kullanıp ama çok azcık tabi çift durulama yaptırıyorum..

deterjan kokusundan eser kalmıyo içim çok rahat böyle..

Dalin bebe deterjanını kullandım leke çıkarırmı bilemem bunu bebek geldikten sonra öğreneceğiz .Yumuşatıcı kullanmıyorum gerekli olmadı yıkama sonrası .

ben ilk çamaşırlarını yumoşun yumaşıtıcısıyla yıkadım am var olan duruma bebişlerin alışması gerektiğini düşünüyorum ne kadar ayrı yıkayacaksın ki hassas bi, bünye oluşturmamak için kendi çamaşırlarımızla yıkıyorum belkide yanlış yapıyorumdur

ama iyi durulanması konusuna katılıyorum ve bizim çamaşırlarında iyi durulanması gerektiğini düşünüyorum

Dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını kullanıyorum
mis gibi kokuyorlar

Hacışakirin granül matiğinide denedim hiç beğenmedim.

ben omo baby kullanıyordum. fakat bir arkadaşım tamamen organik olan sodasan baby önerdi. organik fuardan almış. internette buldum ve aldım. 25 yıkamalık pakette. portakal kabuğundan yapılmış. çok hoş bir kokusu var. şu an onu kullanıyorum çok memnunum.

ben omo baby kullanıyordum. fakat bir arkadaşım tamamen organik olan sodasan baby önerdi. organik fuardan almış. internette buldum ve aldım. 25 yıkamalık pakette. portakal kabuğundan yapılmış. çok hoş bir kokusu var. şu an onu kullanıyorum çok memnunum

sodasan baby diye organik bir deterjan var. ben onu kullnıyorum. tamamen organik. doktorumuzun tavsiyesi ve çok memnunum.

bende omo baby ve yumoş bebek yumuşatıcısından kullanıyorum ama evim bebek gibi kokmuyo mesela bebişim olmadan önce bebekli evlere girdiğimde mis gibi bebek kokuyo derdim bizim evde neden olmuyo acaba bebek çamaşırlarını evde kurutuyorum halbuki

bende omo baby ve yumoş bebek yumuşatıcısından kullanıyorum ama evim bebek gibi kokmuyo mesela bebişim olmadan önce bebekli evlere girdiğimde mis gibi bebek kokuyo derdim bizim evde neden olmuyo acaba bebek çamaşırlarını evde kurutuyorum halbuki

bebişin çamaşırlarını hacı şakir granül matik ile yumuşatıcı da yumoş baby.şimdilik mennunum ama lekerlei çok da güzel çıkarmıyor.bekletmek gerk galiba biraz suda

ede bend ebebek kokusunu çok fark edemiyorum ama dışarıdan gelnler ' evimin bebek kokusuna koktuğunu 'söylüyorlar.belki de biz o kokuya alıştığımız için hissetmiyoruz bile

hacı şakirin granül matiğini sulandırıp kullanıyorum ozaman daha kolay eriyo. yumuşatıcı kullanmıyorum çok önceleri zararlı oldugunu duymustum.

kesinlikle sabun tozu
ve asla yumuşatıcı kullanmam
ve de çift durulama yaparım

sabun tozu kullanıyorum 60 derecede yıkıyorum yumuşatıcı kullanmıyorum ve çift durulama yaptırıyorum.
ama okuduğum kitapta buna gerek olmadığını normal deterjan kullanabileceğimi yazıyordu genede tercih etmedim.

Back