• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek çamaşırlarına hangi deterjanı kullanıyorsunuz?

sabun tozu kullanıyorum ben. matık olanından roxy matık.dalanın.
yumusatıcı kullanmaya gerek olmadığını dusunuyorum.sabun tozu olduğu ıcın.
lekeyı guzel cıkarıyor,cok hos da kokusu var.

ben dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum, lekelere gelince eğer çıkmayacağına inanıyorsam makineye atmadan önce lekeli kısmı elimde sabunlayıp sabunlu halde makineye atıyorum işe yarıyor. bebeğim 2 aylık daha yumuşatıcı kullanmaya başlamadım ama dalinin yumuşatıcısını kullanırım herhalde ve de yumuşatıcı kullanıktan sonre ekstra durulama yaptırırım.

ben dogugundan berı kendı çamasırlarımızla beraber normal deterjanla yıkıyorum oglumun çamaşırlarını.hicbir zararını görmedım şimdiye kadar

hacışakir granül sabuntozu kullanıyorum. güzelde kokuyor. ama zorlu lekeleri pek çıkarmıyor. çok lekeli çamaşırlar için şimdiye kadar başka deterjan kullanmadım ama şimdi bebeğim 7 aylık oldu. bir kaç kez ariel sıvı leke çıkarıcı ekledim içine.
yumuşatıcı ise hiç kullanmadım.

Canim ben roxy matik kullaniyorum sabun tozu ilk once haci sakirinkini kullunmistim granul olanini kokusu cok kotuydu ama bu oyyle degil cok guzel kokuyoo ve leke birakmadan yikiyo

Deterjan olarak Omonun bebekler için olanını kullanıyorum. Yumaşatıcı olarakda Dalin, lekeler için ise Kosla ama mutlaka herseferinde çift durulama yapıyorum.

Bugüne kadar dalinin sıvı deterjanını,hacı şakiri,omo baby i kullandım..benim en çok dikkat ettiğim işlem ise çamaşırların durulanması..yıkama bittikten sonra mutlaka ikinci kez durulama yaptırıyorum..

sabun tozu kullanıyorum ben. matık olanından roxy matık.dalanın.
yumusatıcı kullanmaya gerek olmadığını dusunuyorum.sabun tozu olduğu ıcın.
lekeyı guzel cıkarıyor,cok hos da kokusu var.

Ek gıdaya geçtiniz mi??? bende aynı deterjanı kullanıyorum amaek gıda lekeleriyle başa çıkamıyorum. Siz nasıl çıkarıyorsunuz???

Bugüne kadar dalinin sıvı deterjanını,hacı şakiri,omo baby i kullandım..benim en çok dikkat ettiğim işlem ise çamaşırların durulanması..yıkama bittikten sonra mutlaka ikinci kez durulama yaptırıyorum..

Ben dün ilk defa daha yasak olmasına rağmen dayanamadım çok az omo baby karıştırdım sabun tozuna. Sonra uzun programda 3 defa daha sabunsuz yıkadım. Bakalım allerji yapacak mı???

arkadaslar dalınde omo baby de nıhayetınde kımyasal urunler ve profosorler bas bas bagırıyor deterjandan uzak durun dıye zaten ıcınde parfum bulunduran urunlerden 2 defa uzaklasmak lazım .. ben dun hepsıburda.com un ana sayfasından sodasan baby organık bebek deterjanı aldım ıcınde portakal parcacıkları var ınanaılmaz guzel herkeze tavzıye edıyorum kımyasallardan uzak durun

omo baby ve yumoş baby aldım ilk çamaşırları yıkadım daha kullanmadık sert değil ve misssssssssssssssss gibi kokuyo.

Elde sabunla yıkamanın zararı varmıdır acaba? yoksa buna can mı dayanmaz yani böyle sanki daha sağlıklı olacak gibi geliyor bana, zaten el kadar çamasırlar.

ben ılk bebegımde elde sabunla yıkadım...

bundada öyle yapmayı düşünüyorum..

kimyasallarla tanıstırmak istemıyorum..

başta hacışakir granül matik kullandım ama lekeleri pek çıkarmadı sanırım 2 aylık olunca omo babay kullanmaya başladım allerji yapmadı memnunum

ben de ilk zamanlar granül sabun kullandım ama tebessümün dediği gibi lekeler kalıyorrr

bende hacışakirin sabun tozuyla yıkadım bebişimin ilk çamaşırlarını dalinin yumuşatıcısınıda koydum mis gibi koktular..

Elde sabunla yıkamanın zararı varmıdır acaba? yoksa buna can mı dayanmaz yani böyle sanki daha sağlıklı olacak gibi geliyor bana, zaten el kadar çamasırlar.

elde sabunla yıkamak en iyisi tabi amaa kim yıkayacak ? bebişin doğduktan sonra bir yemek yapıp bir de eve süpürge tutabilirsen öp başına koy... kaldıki elde çamaşır yıkamak... el kadar çamaşırlar ama tam giydirirsin kusarlar, kakaları cıvık olduğundan çıkar pijamasına bulaşır vs,vs...elde yıkamayla başedebilirsen bravo sana...delikafadulden

bende haci şakir granül kullanıyorum bir haftadır biraz deterjanda eklemeye başladım yumuşatııcm vernel gayet memnunum hem yumusacık hemde çok güzel kokuyor camasırlar alerjik bi durumla karşılaşmadım çok şükür

Arkadaşlar normal deterjanla yıkayıp iki defa durulatsak nolur? Nesi zararlıymış? yani iyi durulandıktan sonra nolur ki?

Back