• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek çamaşırlarına hangi deterjanı kullanıyorsunuz?

tebessum77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
2.523
30
158
İstanbul
bebek çamaşırları için hangi deterjanı kullanıyorsunuz?

hacı şakir granül matik iyi diye duydum ama çok köpürüyor ve makinayı bozuyormuş

omo baby de sert yapıyormuş

yumuşatıcı hangisi peki?

yardımcı olurmusunuz kızlar

haci şakiri bende kullandım memnun kaldım yumuşatıcı olarak vernel veya bingonun var sanırım sağlıkla büyüt bebeğini canım.............

walla ben başlangıçta hacı şakir ile yıkadım, daha sonra arielle. ama miktarını nisbeten azaltarak ve uzun programda. doktorumuz iyi durulandığında sorun olmayacağını söyledi.. ve olmadı da çok şükür. yumuşatıcı da vernel ya da yumoş un bebekler için olanını kullanıyoruz ... ama illa ki çok iyi durulamak lazım...

dalının sıvı deterjanını uzun zamandır kullanıyorum cok guzel kokuyor ama oyle lekelerı fılan cıkarmıyor yumusatıvısı da yumos kadar yumusatmıyor... ben de deterjan arayışındayım???

Ben Granül Matik Aldim Haci şakirin Ama Gerçekten çok Köpürüyo.tekrar Durulamak Zorunda Kaldim...yumuşatici Da Bingonunkini Almiştim Ama Daline Geçtim...

sanırım çoğunluk hacı şakir ve omo kullanıyor sıvı deterjan pek leke çıkarmıyor anlaşılan

ben çamaşırları zaten herzaman 2 kez durularım hacı şakiri bir deneyeyim bakalım.
cevap yazan tüm arkadaşalar teşekkür ederim

Kizlar Hacişakirden önce Omobaby Yi Deneyin Bence Benim Hacişakir öle Duruyorrrrrr...

Cnm Ben Aldim Ama Kişiden Kişiye Değişiyor Heralda Omobabydan Memnun Kaldimmm Açikçasi

bebek çamaşırları için hangi deterjanı kullanıyorsunuz?

hacı şakir granül matik iyi diye duydum ama çok köpürüyor ve makinayı bozuyormuş

omo baby de sert yapıyormuş

yumuşatıcı hangisi peki?

yardımcı olurmusunuz kızlar

ben yeni doğduğunda frosch kullanıyordum sıvı çok güzel kokuyor ama her yerde bulamadığım için hacışakirin granülünü kullandım omonunkiyse bazı rennklilerin rengini soldurdu.şu an oğlum 3 yaşında bazen hacışakir bazese dalin çıkardı onu kullanıyorum ilk doğduğunda yoktu dalin
ama dalinin kokusu bir harika yumuşatıcıda onu kullanıyorum

Dalinin yeni çıkan sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını çok tavsiye ettiler onu kullanmayı düşünüyorum

Ben bugüne kadar hep dalin aldım memnun kaldım çıkartamadığı lekelere gelince onları kolay kolay hiç bir deterjan çıkartamıyor leke çıkatmak için destek almak gerekiyor ve çok sağlam durulamak.

bende rox un toz deterjanını aldım bebekler için ve dalinin yumaşıtıcısını aldım kızlar kaç derecede yıkadınız ve renkli beyaz ayırdınızmı bende yakın zaömanda yıkaycağımda

Back