• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek calismasinda esimin kumar oynadigini ögrenmek! Lütfen yardim

direk boşardım büyük konuşmak gibi olmasın ama asla afetmem

K
iyide okadar kolaymi bosanmak?
Helede basimdan nisanlilik gecmisti onlara birde rezil olcam duyarlarsa....

Kocanin kumarbaz oldugunu millet duyunca hic rezil olmicaksin demi??
Veya...adam yine paralari serpiştirince....yine rezil olmicaksin demi??

Bak kardeşim...bu hayata 1 kere geliyorsun. Sana kimse hayatindan 1 saniye hediye edemez. Oyüzden kimseyi takma...takkkkkma.

Ne yani....adam kumarbaz...yalanci...saygisiz.

Hem niye kendi ailesine bunlari anlatmiyorsun...??? Ben yerinde olsam ailesine gönderirim. Senin ve dogmamiş cocugunun nafakasini kumara yatircagina kendi ana babasini kiyip onlarin paralarini yatirsin bakalim o masalara.

Kusura bakma....kumara hiiiiiic tuamülüm yok.

bencede cok dogru diyorsun tsk ederim tavfsiyen icin.
Acaba nekadar miktardan sonra bagimli konumuna düser?

Bu durumlarda miktar önemli değil ki canım .
Yapması , bu yaptığı dönemde ki davranışları .
Mesela sen öğrenmeden hiç. bırakmayı denedi mi vs . Benim bildiğim miktarın önemi yok .

Birde 4,500 euro az para değil Tr için hele .
18 bin civarları . O parayla biz orta halli bir araba alıyoruz .

Çok güven sarsıcı bir durum,herşeyde bir hayır vardır bekleyip gözlemleyin 6 aya kadar hala oynuyorsa bir şekİlde ortaya çıkar ona göre bakarsınız artık

hayir rezillik degil.
Normal yazarmisin ? Biraz daha seviyeli beni burda suclama akil istedim benimle dalga gecin demedim!
Dalga geçmedim normal bir soru sordum. Nerde suçlamışım hani?
ya evlimisin ki sen?
Beni böyle yargilamaya hakkin yok icimi bilmeden.
Bosamak okadar kolay yani? Hangi normal bir kadin yuvasini hemen yikar gecer anlamadim bu neb icim bir yorum!
Bir tek siz evlisiniz zaten.
Herkese aynı soru.
Nasıl bir yorum hoşunuza giderdi? Buraya konu açtıysanız efendi gibi cevaplayın veya es geçin.
Yorumlarım da gayet düzgün.
Sanırım eşinizden hıncınızı alamadan açmışsınız konuyu.

• Beğen
Reactions: Yeu
ama bosanamamki hemen. Herseyi silmek istemiyorum.... okadar kolay degilki bosanmak... helede hamile olup olmadigimi bile bilmiyorum

hemen boşanılmaz tabi ki. kumar bi hastalık pskolojik tedavi olmak gerekir. yoksa çalışan insan banka kartını kredi kartını alsan kaç yazar yapmak isteyen gider kredi çeker kartlarını iptal ettirip yenisini talep eder. yapar da yapar yani.
bu güvensizliği oturtmadan kesinlikle çocuk yapmayın orası ayrı.

K

Kocanin kumarbaz oldugunu millet duyunca hic rezil olmicaksin demi??
Veya...adam yine paralari serpiştirince....yine rezil olmicaksin demi??

Bak kardeşim...bu hayata 1 kere geliyorsun. Sana kimse hayatindan 1 saniye hediye edemez. Oyüzden kimseyi takma...takkkkkma.

Ne yani....adam kumarbaz...yalanci...saygisiz.

Hem niye kendi ailesine bunlari anlatmiyorsun...??? Ben yerinde olsam ailesine gönderirim. Senin ve dogmamiş cocugunun nafakasini kumara yatircagina kendi ana babasini kiyip onlarin paralarini yatirsin bakalim o masalara.

Kusura bakma....kumara hiiiiiic tuamülüm yok.

Tabiki tahamül edilemeyecek birsey haklisin.

Ailesi biliyor babasida bu derten dolayi evlerini kaybetmis. Annesi gec farkina varmis

Anneside kartlara el atinda hersey düzelmis ayni bu sekilde devam ettiriyor oda harcligini veriyor fazlasi yok

Adamda oynamiyormus artik birakmis. Babadan gelen birseyn yani

Ama kardesi var erkek o oynamaz. Benimkini bulmus pislik huyu.

Belki oda öyle düzelir diye düsünüyorum babasinin yaptigi gibi. Kendi evi var dairesi

O missal duruyor asiri oynasaydi o evi kaybederdi....

Dalga geçmedim normal bir soru sordum. Nerde suçlamışım hani?

Bir tek siz evlisiniz zaten.
Herkese aynı soru.
Nasıl bir yorum hoşunuza giderdi? Buraya konu açtıysanız efendi gibi cevaplayın veya es geçin.
Yorumlarım da gayet düzgün.
Sanırım eşinizden hıncınızı alamadan açmışsınız konuyu.

diger insanlarla normal yazisabiliyorum. Size cevap vermicem. Seviyeniz hic uygun degil

kumar gerçekten bir hastalık. bir daha yapmam demesine aldanma. kesinlikle çocuk işini rafa kaldır. eğer onun bunu yenmesine destek olacak kadar onu seviyorsan uğraş ama uzun bir süreç olur bu, sen de yıpranmaya hazır ol. muhakak uzman desteği alın.

Merhaba arkadaslar,

ben 1,5 senedir evliyim. Gecen hafta dügüne gitcez diye bankada bulunan kasamizdaki bulunan altinlari almaya gittik. Bana esim sen arabada dur ben getirim dedi. Bende korakrim bende gelcem dedim. Sonra kasanin bulundugu odaya girince adam bir sekil oldu. Noldu diye kac kere sordum ve sonunda ben bir halt isletim dedi. Bende ne yaptin diye sorunca bana para harcadigini ve otomatige verdigini yani birnevi kumar oynadigini söyledi. Harcadigi miktar ise 3000 euro civari. Bu miktari bir senede yapmis. Yani ara ara oynamis durmus. Hep 100 euro yatirmis her oyunda. Ertesi gün dügüne gittim yakinim oldugu icin yoksa oraya gidecek halim bile yoktu. Tam bileziklerimi takiyordum ücü dikkatimi cekti. Cok hafif ve adiydi. Gercek altin olmadigini fark ettim direk esime yazdim yoksa sen bunlaridami aldin diye. Evet dedi. Meger bankada eksiye cok düsüyor dikkat cecek diye bileziklerimin ücünü bozdurmus ordanda 1500 euro almis ve yernede sahte bilezik koymus! Sok oldum mahfoldum…Bana yalvardi yakardi tövbe etti. Birdaha yapmicam dedi. Ailemede dedim artik gizlemek istedmedm onalrda geldiler konustular onalrada söz verdi tövbe etti. Elinden banka ve kredi kartini aldim. Kasamizinda anahtarlarini aldim. Hepsini anneme verdim. Kendisine sadece günlük veya haftalik kit kanaat yetecek kadar harclik veriyorum. Bana dedi sen bundan sonra bak gelire gidere diye. Bizde tam cocuk calismalarina girmistik aile olalim demistik. Simdi ise dua ediyorum insallah hamile degilimdir diye…. Bundan sonrada dogum kontrol hapi alacagim…. Güvenemiyorum cünkü korkuyorum bu forumda yazmadan önce cok arastirdim herkes huylu huyundan vazgecmez demis… nolur bana akil verin baska ne yapabilirim engel olabilmek icin? Kartlarini birdaha vermicem bu böyle devam edecek harclikla…. Onda eminim güvendim tamam veriyim olmicak..!
Ne yazık ki ben de aynı şeyi söylemek zorundayım. Şimdiye kadar gördüğüm iki illet var, uyuşturucu ve kumar. Tedavi bile gorseler bir süre sonra tekrar başlıyorlar. Bu iki illetten kurtulanı görmedim. Sen herşeyini alırsın elinden o gider kredi çeker ya da borç alır yine oynar. O yüzden sakin çocuk yapma.

hemen boşanılmaz tabi ki. kumar bi hastalık pskolojik tedavi olmak gerekir. yoksa çalışan insan banka kartını kredi kartını alsan kaç yazar yapmak isteyen gider kredi çeker kartlarını iptal ettirip yenisini talep eder. yapar da yapar yani.
bu güvensizliği oturtmadan kesinlikle çocuk yapmayın orası ayrı.

kartlarini iptal ettirse ben görecegim cünkü ayligi oraya geliyor. Iptal olunca kart iste ozaman silerim onu.

Ben sadece gizli yapmasindan korkuyorum.

Yukarda da yazıldığı gibi uygun bir klinik araştırabilirsin çünkü kumar bağımlılığı uyuşturucu gibidir. Bebek işini tabi ki aklından çıkar, eşini uzun bir süre gözlemle. Eğer bir düzelme olmazsa boşanman en doğrusu olur,kimse yuvasını kolay kolay yıkmak istemez ama mutsuz bir evlilik insanı öyle bir bezdirir ki yıllar sonra ah keşke hiç zaman kaybetmeden boşansaydım diyeceksin,fakat gençliğin ve en güzel yılların akıp gitmiş olacak...

Ne yazık ki ben de aynı şeyi söylemek zorundayım. Şimdiye kadar gördüğüm iki illet var, uyuşturucu ve kumar. Tedavi bile gorseler bir süre sonra tekrar başlıyorlar. Bu iki illetten kurtulanı görmedim. Sen herşeyini alırsın elinden o gider kredi çeker ya da borç alır yine oynar. O yüzden sakin çocuk yapma.
Haklisin diyorum ya insallah hamile degilimdir diye.

Güvenmiyorum ona… Ama hep kontrol edecegim bir yamugunun görürsem biter

Hayat boyu dikende olucaksın bu konuda
Sence adam ne kadar zaman katlancak harçlık vermene? Olgun olalım az...

Hadi diyelim ki sözünü tuttu...bi süre güvenini kazandi...ama kocan risk grubunda...zira basmış euroları...

Sen bilirsin...umarım an gelip giden yıllarına üzülmezsin

• Beğen
diger insanlarla normal yazisabiliyorum. Size cevap vermicem. Seviyeniz hic uygun degil
Niye siz hangi seviyedesiniz?
Seviyeyi siz mi belirliyorsunuz?
Dediklerime cevap dahi veremediniz.

• Beğen
Back