- 6 Aralık 2022
- 498
- 3
- 28
- 27
- Konu Sahibi karcicegi94
-
Aynen hele şımardın lafları aşırı sinirimi bozuyor, daha yenidoğan şımarmayı ne bilsin diyorum yok yine aynı lafları edip duruyor bunaldım artık resmenZor. Bu böyle gider gibi maalesef. Şımardın filan lafları...
Taviz vermediğimde hep tartışıyoruz artık gücüm kalmadı gerçekten ne yapacağımı şaşırdım en son çare olarak psikolog arkadaşımdan yardım istedim ama oda çare olmadı gibi duruyorEvinizde bir kaynana var , Allah yardım etsin. Siz onun annesisiniz siz nasıl hissediyorsanız doğrudur , taviz vermeyin
Aynen bende kaç kez dedim o daha yenidoğan şımarmayı ne bilsin diye ama yok anlamıyor… anası da bırak ağlasın aman kucağa alışmasın diyordu pek takmadım şimdi de eşim aynı şeyleri tekrarlayıp duruyor bunaldım ne yapacağımı bilmiyorum artıkBebek daha sizden ayrı bi canlı olduğunu bile bilmiyor ki. Ne alaka şımarması falan? Video izletip kitap okutun demek isterim ama psikolog lafından sonra da aynılarını yaptıysa çok fikri değişir gibi değil.
Çok da karışıyor her şeye, aşırı bunaldımAy ne cok konusuyor esiniz ya
Cok konusan erkekten nefret
Siz bizim tam tersimiz gibiymişsiniz, bende bebeğim biraz ağlasa strese giriyorum çok üzülüyorum hiç ağlamasın istiyorum bunu gören eşim de bana kızıyor bırak ağlasın falan diyor ne kadar konuşup çözüme ulaştırmaya çalışsam da olmadı maalesef. Peki bir şey soracağım, ilk aylarda bebeğiniz ağladığında hemen kucağınıza alıp emzirir miydiniz yoksa bırakayım biraz ağlasın dediğiniz de oldu mu?Bizim babamız da tam tersi bu yüzden sorun yaşıyoruz, daha 9 aylık ve en ufak ağlasın istemiyor strese giriyor ağlayınca adam kahroluyor resmen, ben ise daha soğuk kanliyim bebek bu illa ki ağlayacak gün gelecek düşecek bir yerleride kanayacak şişecek diyerek alıştırmaya çalışıyorum. Amaaaaan çocuk yetistirirken bu tarz sorunlar bitmez.
Siz neden tartışıyorsunuz pekiBiz de eşimle çok tartıştık hala tartışıyoruz , ama onu dinlediğim konularda çok üzgünüm keşke , dinlemeseymişim .
İlk üç gün sütümün gelmediğine kimseyi ikna edemedim , mama vermedik , ilk bebek bilmiyoruz ki hemşire birsey diyor ınanıyoruz. çocuk sarılık oldu evde kendi eliyle hazırladı mamayı. Mesela ….Siz neden tartışıyorsunuz peki
Ayy niye böyleler ben onu anlamıyorum bu kadar da karışılmazİlk üç gün sütümün gelmediğine kimseyi ikna edemedim , mama vermedik , ilk bebek bilmiyoruz ki hemşire birsey diyor ınanıyoruz. çocuk sarılık oldu evde kendi eliyle hazırladı mamayı. Mesela ….
Yaa destek olacakları yerde köstek oluyorlar gerçekten çok sinir bozucu. Benim anlamadığım bu cocukların babaları değiller mi neden kendi cocuklarına böyle davranıyorlar?Bir adet de bende var kucaga alıştı napıcaz bakalım diyor 2 aylık daha tabi kucak ister diyorum bi de sallayalım diyip duruyor ısrarla sallamadan büyütücem diyorum sallasan uyur salla salla bla bla.. şimdi kaynanamlardayız iki gündür gazı var uyuyamıyor kaynanam sallayalım sallasaydın uyurdu sallasan hemen uyur iki gündür sabır sınıyor ileride illa ki sallıycan sende sallayalım getir diyor artık sinir oldum sallamıycam anne ama salla dene dedim artık ama sinir olduğumu anladı çok sallayamadı. Şu anaları bi salsalar bi bebeği en iyi annesi anlar bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?