Canim bul internettem kanli bi pecete git dusuk yapiyorum galibe de goster fotorafi benim arkadas oyle yapti hemen aldilar gecnin yarisi yarim saate de cikti sonucuBen nisandan beri dusunuyorum bu ikinci ayım cnm devlet hasyanesinin aciline ne yalan soylesem alir kan
Hahhay bben hic yalan soylemeyi beceremem kiCanim bul internettem kanli bi pecete git dusuk yapiyorum galibe de goster fotorafi benim arkadas oyle yapti hemen aldilar gecnin yarisi yarim saate de cikti sonucu
Iste bende o yuzden gitmiyorum canim baska turlude bakmiyolarHahhay bben hic yalan soylemeyi beceremem kien iyisi beklemek
Hadi yaa ne sacma. Saglk ocagina git o zmn bi gun sonra cikio gerci. Ama kod veriolrmis netten bakabiliosnBizim burda acilde kan almiyolar kiz geçen arkadastan almadilar dusul yapiyom diye yalan soyledide aldilar
Aslnda 2 aydir istiorm da ilk ay adetten 10 gun sonra yine adet oldum. Duznszlk olustu yani. Galiba vucudum alismya calisio. Bu ay bekliorm iste bklmGogus en cok gorulen belirtiymis zaten insallah hamileliktrndir sen kac aydir istiyorsun canim
Evet cnm kesin ondandr. Birden biseyler gelince afalladiEvet canim afedersn korunmuyoruzya adet gunlerinde sekme yada degisiklik olusabiliyor
Nerde oturuyorsun senBen nisandan beri dusunuyorum bu ikinci ayım cnm devlet hasyanesinin aciline ne yalan soylesem alir kan
Ankarada oturuyorum cnm gunduzleri calisrigim icin izin vs sorun oluyor aciller de almaz hayirli olsun bebisin 27 haziran bat benimdeNerde oturuyorsun sen
Ben devlette acile gidip gebelik testi yaptırmak istiyorum dedim
Gecikme var mı diye sordular 1gün geçti dedim hemen kayıt açtılar
2 saat sonra da hamile olduğumu öğrendim 26 şubatta
Ankarada oturuyorum cnm gunduzleri calisrigim icin izin vs sorun oluyor aciller de almaz hayirli olsun bebisin 27 haziran bat benimde
Insallah hayirlisi bakalimEn azından bat yarın az kaldı sabret öğrenirsin yarın inşallah :) şüpheleniyorsan test yap
Uzulme canim bidahaki aya insallah rabbim hayirlisini versinBen sabah regl oldum
Umudunu yitirme canim insallah alirsin sag saglim kucaginaBenimde 7 gün var bat a bir kimyasal ve şubat ayındaki bir düşükten sonra bakalım sağ salim kucağıma bir bebek alabilecekmiyim hiç umudum yok artık
Ben test yapmayi unuttum cnmTest yapan yokmu aranizda kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?