• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovula Erken Gebelik testi

Hayir :KK43: kimyasal olmuş. Bata 1 gun kala adet oldum. Hiç olmadigim kadar yoğun ve ağrılıydı. Kanda hcg gorulmedigi icin daha kimyasal dedi buradaki arkadaslar. Kan da vermemiştim zaten. Yasadigim o üzüntüyü hiç unutmicam. Allah kimseye yasatmasin.
Ben de geçen ay yaşadım kimyasal gebelik. Çok mutlu olmuştum kan verdim orda da pozitifi görünce eşime süprizler falan hazırlamıştım 2 gün sonra kanamam başladı. Günlerce ağladım çok iyi anlıyorum seni. O yüzden artık erken gebelik testi yapmıyorum. Şuan reglim normal döngüme göre 5 gün, kimyasal gebelik tarihime göre 1 gün gecikti ama 1 hafta gecikmeden gebelik testi yapmıycam diye kendime söz vermiştim ve yapmıyorum.
Bu arada seninde aklında olsun o bizde çıkan silik çizgi koyulaşıp diğer çizgiyle eşit koyuluğa gelmeden heveslenmiyoruz. Umarım bir daha böyle bir acı yaşamayız...

Ben de geçen ay yaşadım kimyasal gebelik. Çok mutlu olmuştum kan verdim orda da pozitifi görünce eşime süprizler falan hazırlamıştım 2 gün sonra kanamam başladı. Günlerce ağladım çok iyi anlıyorum seni. O yüzden artık erken gebelik testi yapmıyorum. Şuan reglim normal döngüme göre 5 gün, kimyasal gebelik tarihime göre 1 gün gecikti ama 1 hafta gecikmeden gebelik testi yapmıycam diye kendime söz vermiştim ve yapmıyorum.
Bu arada seninde aklında olsun o bizde çıkan silik çizgi koyulaşıp diğer çizgiyle eşit koyuluğa gelmeden heveslenmiyoruz. Umarım bir daha böyle bir acı yaşamayız...
Ayni aciyi yasadigimiz icin birbirimizi cok iyi anliyoruz. Erken gebelik testi yapmayacağım bir daha ben de. Ama silik çikarsa yine ümitlenicem. Bu ümitten vazgeçemem.

Erkenlerden ben de nefret ediyorum ama almis bulundum bir kere :KK43: ne hissettigimi cok iyi anlarsin. Bi sevindim bi agladim karmakarisik oldum. :KK43: Ümidim de kirildi sanirim.
bende bu duyguları çok yaşadım her ay test aldım hep negatifi gördüm psikolojikmen çöktüm resmen ama artık testyapmayı bıraktım 😏

Canım 2. Silik çizgi baya görünüyor. Aradan baya geçmiş. Hamile misin?
Testi tekrarladim sanirim kuruma cizgisiydi .bata 9gun kaldi bugun asiri sekilde yogun beyaz kremsi akinti geldi bide sicaklik basmam oldu 2 gun once ara arada karnimda kasiklarimda minik hareketlenmeler oldu 2gundurde gogus uclarimda aci hassasiyet varbakalm

Ayni aciyi yasadigimiz icin birbirimizi cok iyi anliyoruz. Erken gebelik testi yapmayacağım bir daha ben de. Ama silik çikarsa yine ümitlenicem. Bu ümitten vazgeçemem.
Canım ben 1 hafta dayanamadım daha 4. gün gecikmişken yaptım gebelik testi
image.jpg

Ve hamileyim 🤲🏻🤗

bende bu duyguları çok yaşadım her ay test aldım hep negatifi gördüm psikolojikmen çöktüm resmen ama artık testyapmayı bıraktım 😏
Ben de bebek dusuncesini rafa kaldirdim gibi. Yani kafamdan cikardim en azindan. Olursa başımın üstünde yeri var. Olmazsa da zamanu vardir. Napalim bekleyelim. Allah bizim de yüzümüzü güldürür elbet.

İnşallah canım biraz sıkıntılı bi hamilelik olcak sanırım. Doktora gittiğimde rahim ağzına yakın yerleşmiş düşebilir dedi hayatımı kararttı. Ağlamaktan kendimi hasta ettim 😔 inşallah sağlıkla büyür 🤲🏻
Düşecek diye korku duyma. Ne bebekler doğuyor ölür diyorlar yaşıyor. Allah bilir hepsini. Sen kendini olumluya inandir. Allah yavrumu koruyor biliyorum de, içine sıkıntı geldiginde. Oyle de oluyor görüyorsun sen de. Sakin ama sakin olumsuz dusunmek konusmak yok.

Kendime ait bir alanda degilim su an. Onun gerginliğini de yuklendim. Aglayamadim, aglasam aciklayamam. Duygularımı bastirdim. Çok doluyum. Aglasam açılacaktim. 25 yasindayim 5 aydir deniyoruz. Gelecek ay muayeneye gidicem bebek olmaz da adet olursam.
Ah canım ben 2 bucuk sene denedım olmadı bak gitmediğim hastane kalmadı hocalar aklına gelebılecek hersey ve ay sonu adet oldugumda evde kırılmadık eşya kalmıyodu aglıyarak okadar psikolojim bitik haldeydi sonra dedım kı ya olmuyosa olmuyo yeter artık demekkı benım cocugum olmuycak anca tüp bebekle olucak aman ya dedım ve o ay hamile kaldım zaten doktorlar herkes bana dıyodu sana ilaç verıyorum ama kafana takmıycaksın o psikolojıyle yataga girmiyceksin diyolardı ben tabi takıyodum doktor dedı kafana takmadıgın bir gün hamile kalıcaksın dedıgı gıbıde oldu psikolojikmen olmuyomus kafanı rahat bırak bak nasıl kalcan hamile allahın izniyle🙃

Ah canım ben 2 bucuk sene denedım olmadı bak gitmediğim hastane kalmadı hocalar aklına gelebılecek hersey ve ay sonu adet oldugumda evde kırılmadık eşya kalmıyodu aglıyarak okadar psikolojim bitik haldeydi sonra dedım kı ya olmuyosa olmuyo yeter artık demekkı benım cocugum olmuycak anca tüp bebekle olucak aman ya dedım ve o ay hamile kaldım zaten doktorlar herkes bana dıyodu sana ilaç verıyorum ama kafana takmıycaksın o psikolojıyle yataga girmiyceksin diyolardı ben tabi takıyodum doktor dedı kafana takmadıgın bir gün hamile kalıcaksın dedıgı gıbıde oldu psikolojikmen olmuyomus kafanı rahat bırak bak nasıl kalcan hamile allahın izniyle🙃
Son iki aydir hiç umursamiyorum. yataga da bebek dusuncesiyle hic girmedim zaten. Zamani var demek ki diyorum. Cok tesekkur ederim yorumun icin. Icime su serptin. Bu ayda negatifi gordum. Kanamayi bekliyorum artik. Allah büyük elbet yüzümüz güler.

Son iki aydir hiç umursamiyorum. yataga da bebek dusuncesiyle hic girmedim zaten. Zamani var demek ki diyorum. Cok tesekkur ederim yorumun icin. Icime su serptin. Bu ayda negatifi gordum. Kanamayi bekliyorum artik. Allah büyük elbet yüzümüz güler.
Merak etme allah hayırlı vakti bekliyodur hiç ummadıgın bir anda rabbim sana ben burdayım diycek bebek haberi verdircek☺️

Back
X