Iste bende dayanamiyorum canim ya cok istegimiz icin zaten boyle oluyor seninde baya varmis kiz nasil gecircen o sekiz gunuMerhaba cnm testin markasini degistir bence bozuk da olabilir. Benim 27 haziran bat hic belirti yokdayanamadim bugun test aldım aam yapmadım kendimi tutuyorum ya gununde yapacagim yada biraz gecsin oyle
Vallaha sorma alt ust oldu ruyalarimda bile cift cizgi 3 yillik evliyim ama esim askere gitti geldi o yuzden bebek dusunmemistik 6 aydir istiyoruz ama olmuyopsikolojini alt üst edersin cnm yapma bence
Sanki var gibi yaa. Keske kan versenVallaha sorma alt ust oldu ruyalarimda bile cift cizgi 3 yillik evliyim ama esim askere gitti geldi o yuzden bebek dusunmemistik 6 aydir istiyoruz ama olmuyo
Yok cnm benin 2 gun var yatin sabah yapmasam mi yapmasam mi bilemiyorum erken uyanirsam yaparim ama ise gec kalirsam kalır testIste bende dayanamiyorum canim ya cok istegimiz icin zaten boyle oluyor seninde baya varmis kiz nasil gecircen o sekiz gunubenim kacinci test artik kacinci ohoo
Hadi insallah gelmezde bebis vardirBnm de bugun bat gunum hala gelen giden yok
Agrin felan var mi cnmBnm de bugun bat gunum hala gelen giden yok
Insllh cnm senin de insllh. Kiz git kan ver kiizHadi insallah gelmezde bebis vardir
Bende bu ay denedim bakalım sonuç ne olacak,bende hiç belirti yok,önceki düşük ve kimyasslda bile göğüs ağrısı bacak sızlaması vardı,bu sefer hiçbirşey yokBen bu ay sutle maydonoz buhari yaptim ilk defa bakalim faydali olucakmi
Gogus ucum bi sure cok kasiniodu . Sonra kizarmis oldgunu fark ettm. Iki gundur de ucu catlamis gibi. Dolgunlamsya basladi yan tarflri acio elleyince. Oncelri kasikta batma oluodu ama bugun bisy yok sancim da yokAgrin felan var mi cnm
Insallah hepimizde vardirBende bu ay denedim bakalım sonuç ne olacak,bende hiç belirti yok,önceki düşük ve kimyasslda bile göğüs ağrısı bacak sızlaması vardı,bu sefer hiçbirşey yok
Hepimizin hemen hemen gunleri yakin guzel haberleri duyalim insallahBende de hic belirti yok adet belirtiside yok ama karnimda sislik var afedersin sanirim gaz sorunu var 5-6gundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?