Ben bu ay kontrol günü battan 6 gün önce kan testi yaptırdım negatifti tabi Eve geldim hastaneden sonra muhakkak duşa girerim kıyafetlerimi çıkardım pijamalarımı giyip battaniyenin altına girip 2 saat ağladım sonra kalktım duşa girdim bide orda ağladım sonra normal hayatıma devam ettim bugün regl oldum bende bekliyodum zaten hiç yıkım olmadı çünkü o yıkımı geçen hafta yaşadım
sonra dedim ki aylardır bekliyorum olmuyo akışına bırakıcam ama gerçekten bırakıcam psikolojik olarak yoruldum e insanız bazen üzülcez tabi yoksa mutluluğun kıymetini ne bilicez üzülmek olmasa
o yüzden oluruna bırak boşver o sana geleceği zamanı biliyo sen gereken önlemlerini al sıkıntın varsa hormonal vs. Yoksa ne ala gerisini boşver ya gezip eğlenmene bak sabahları istediğin saatte uyanmanın gece istediğin saatte uyumanın televizyonda istediğini izlemenin gecenin köründe eşinle belki dışarı çıkıp bişeyler yemenin aklına geleni yapmanın tadını çıkar Allah’ın izniyle eninde sonunda olacak zaten bi problem yoksa kendini bu şekilde motive et hayata bi kez geliyorsun tadını çıkar gitsin