• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovula Erken Gebelik testi

Malesef regl oldum.
Ben bu ay kontrol günü battan 6 gün önce kan testi yaptırdım negatifti tabi Eve geldim hastaneden sonra muhakkak duşa girerim kıyafetlerimi çıkardım pijamalarımı giyip battaniyenin altına girip 2 saat ağladım sonra kalktım duşa girdim bide orda ağladım sonra normal hayatıma devam ettim bugün regl oldum bende bekliyodum zaten hiç yıkım olmadı çünkü o yıkımı geçen hafta yaşadım 😬 sonra dedim ki aylardır bekliyorum olmuyo akışına bırakıcam ama gerçekten bırakıcam psikolojik olarak yoruldum e insanız bazen üzülcez tabi yoksa mutluluğun kıymetini ne bilicez üzülmek olmasa Hoppa o yüzden oluruna bırak boşver o sana geleceği zamanı biliyo sen gereken önlemlerini al sıkıntın varsa hormonal vs. Yoksa ne ala gerisini boşver ya gezip eğlenmene bak sabahları istediğin saatte uyanmanın gece istediğin saatte uyumanın televizyonda istediğini izlemenin gecenin köründe eşinle belki dışarı çıkıp bişeyler yemenin aklına geleni yapmanın tadını çıkar Allah’ın izniyle eninde sonunda olacak zaten bi problem yoksa kendini bu şekilde motive et hayata bi kez geliyorsun tadını çıkar gitsin 🤗

Ben bu ay kontrol günü battan 6 gün önce kan testi yaptırdım negatifti tabi Eve geldim hastaneden sonra muhakkak duşa girerim kıyafetlerimi çıkardım pijamalarımı giyip battaniyenin altına girip 2 saat ağladım sonra kalktım duşa girdim bide orda ağladım sonra normal hayatıma devam ettim bugün regl oldum bende bekliyodum zaten hiç yıkım olmadı çünkü o yıkımı geçen hafta yaşadım 😬 sonra dedim ki aylardır bekliyorum olmuyo akışına bırakıcam ama gerçekten bırakıcam psikolojik olarak yoruldum e insanız bazen üzülcez tabi yoksa mutluluğun kıymetini ne bilicez üzülmek olmasa Hoppa o yüzden oluruna bırak boşver o sana geleceği zamanı biliyo sen gereken önlemlerini al sıkıntın varsa hormonal vs. Yoksa ne ala gerisini boşver ya gezip eğlenmene bak sabahları istediğin saatte uyanmanın gece istediğin saatte uyumanın televizyonda istediğini izlemenin gecenin köründe eşinle belki dışarı çıkıp bişeyler yemenin aklına geleni yapmanın tadını çıkar Allah’ın izniyle eninde sonunda olacak zaten bi problem yoksa kendini bu şekilde motive et hayata bi kez geliyorsun tadını çıkar gitsin 🤗
Kendime ait bir alanda degilim su an. Onun gerginliğini de yuklendim. Aglayamadim, aglasam aciklayamam. Duygularımı bastirdim. Çok doluyum. Aglasam açılacaktim. 25 yasindayim 5 aydir deniyoruz. Gelecek ay muayeneye gidicem bebek olmaz da adet olursam.

Kendime ait bir alanda degilim su an. Onun gerginliğini de yuklendim. Aglayamadim, aglasam aciklayamam. Duygularımı bastirdim. Çok doluyum. Aglasam açılacaktim. 25 yasindayim 5 aydir deniyoruz. Gelecek ay muayeneye gidicem bebek olmaz da adet olursam.
Yaşın daha çok gençmiş bu iyi 5 ay da doktorların demesine göre çok kısa bi süre en az 1 yılı normal kabul ediyorlar inşallah tez zamanda dileğine kavuşursun sorunsuz sıkıntısız sen de ben de isteyen herkes de 🤲🏻 Öyle dua ediyorum ki isteyen ve hak eden herkes anne baba olsun diye

Oyle yaptim ben de. yasadigim en buyuk üzüntü olabilir. Cok zormus. Allah kimseyi boşa umutlandirmasin.
Bu aralar testler ne kdr çok insanı yanltyr . Benm bu ay şüphelerim vardı . İki kere üst üste test yaptm biri hemen silik çıktı , sonra bir daha yaptm biraz daha belrgndi . Dedim ki tamam bu ay oldu . Sabah ilk idrarla denedim tek cizgi çıktı. Sonrasnda da regl oldum zaten

Bu aralar testler ne kdr çok insanı yanltyr . Benm bu ay şüphelerim vardı . İki kere üst üste test yaptm biri hemen silik çıktı , sonra bir daha yaptm biraz daha belrgndi . Dedim ki tamam bu ay oldu . Sabah ilk idrarla denedim tek cizgi çıktı. Sonrasnda da regl oldum zaten
Bir daha ölsem erken gebelik testi almam

Merhaba hanimlar, adet belirtilerimden farkli belirtiler yaşadığım icin buraya bir konu açmıştım. Göğüs hassasiyeti, turuncu pembe lekelenmeler, regl agrisi gibi agrilar, kremsi akinti vs. Bat 3 gun sonra. Dayanamadim erken gebelik testi aldirdim. Markasi ovula. Pek guvenemedim ama baska yoktu. Neyse testi yaptim. 10 dakika boyunca idrar hiç ilerlemedi. Tek cizgi bile olusmadi. Bu test bozuk dedim çöpe attim. Sonra icime kurt düştü 1 saat sonra falan cikardim. Çift çizgi oluşmuş. Kuruma cizgisi diye düşünüyorum. Ama yine de sormak istedim. Başına gelen var mi bu nedir diye. Daha once saatlerce bekleyen predictor erken testte boyle bir sey cikmisti. Ama bu o kadar az beklememisti. Kaset test yaptim dayanamayip. Dümdüz negatif çıktı. Butun bunlari aksam idrariyla yaptim. Fotograf da yukleyecegim. Yorum yazar fikir bilgi verirseniz cok sevinirim.
Ayni durum bendede var canim seninki gibi cikti

Eklentiler

• IMG-20201113-WA0007.jpeg
    IMG-20201113-WA0007.jpeg
    73,1 KB · Görüntüleme: 166
Canım 2. Silik çizgi baya görünüyor. Aradan baya geçmiş. Hamile misin?
Hayir :( kimyasal olmuş. Bata 1 gun kala adet oldum. Hiç olmadigim kadar yoğun ve ağrılıydı. Kanda hcg gorulmedigi icin daha kimyasal dedi buradaki arkadaslar. Kan da vermemiştim zaten. Yasadigim o üzüntüyü hiç unutmicam. Allah kimseye yasatmasin.

Back
X