• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek bekleyenler burada toplanalim beraber bekleyim

Merhaba cnm testin markasini degistir bence bozuk da olabilir. Benim 27 haziran bat hic belirti yok 😃 dayanamadim bugun test aldım aam yapmadım kendimi tutuyorum ya gununde yapacagim yada biraz gecsin oyle
Iste bende dayanamiyorum canim ya cok istegimiz icin zaten boyle oluyor seninde baya varmis kiz nasil gecircen o sekiz gunu 😂 benim kacinci test artik kacinci ohoo

Iste bende dayanamiyorum canim ya cok istegimiz icin zaten boyle oluyor seninde baya varmis kiz nasil gecircen o sekiz gunu 😂 benim kacinci test artik kacinci ohoo
Yok cnm benin 2 gun var yatin sabah yapmasam mi yapmasam mi bilemiyorum erken uyanirsam yaparim ama ise gec kalirsam kalır test 😃

Yok canim giguslerimdede yok agrim hic olurdu normalde on gun onceden

Agrin felan var mi cnm
Gogus ucum bi sure cok kasiniodu . Sonra kizarmis oldgunu fark ettm. Iki gundur de ucu catlamis gibi. Dolgunlamsya basladi yan tarflri acio elleyince. Oncelri kasikta batma oluodu ama bugun bisy yok sancim da yok

Bizim burda acilde kan almiyolar kiz geçen arkadastan almadilar dusul yapiyom diye yalan soyledide aldilar😂

Gogus en cok gorulen belirtiymis zaten insallah hamileliktrndir sen kac aydir istiyorsun canim

Ben nisandan beri dusunuyorum bu ikinci ayım cnm devlet hasyanesinin aciline ne yalan soylesem alir kan

Back