Bebek bekleyenler burada toplanalim beraber bekleyim

Dudu kusu

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2019
371
En iyi cevaplar
1
150
103
25
Merhaba oncelikle rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insallah. Kızlar adetime 3 gun var hergun test yaptim tek tek boyle cikiyo bide bana gelen butun testlermi bozuk arkdas hepsinde bi leke filen var simdi cok damlatmissiniz diyen olucak onada gelirsek sadece 4 damla neden boyle oluyo acaba bu testler hatalimi

Eklentiler

• 20190625_014649.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 109
Zaten 4damla fazla ama, pozitif gibi testler

Insallah pozitiftir canim ama kagitta 4 damla yaziyodu o yuzden oyle damlattim nekadar damlatmamiz gerekiyopeki

Birde erken gebelik testi yapmistim 8 gun kala onda cikmadi bu testlermi bozukki dedim onda adetten 7 gun once diyodu kafam karisti

Üçüncü testte çizgi var gibi, görünüyor,en iyisi adeti beklemek ,stres yapıyor çünkü,geçen ay bende erken gebelık test normal test de çizgi hafif çıktı, kimyasala döndü,bu ay erkenden bakmayacağım dedim benımde 4 gün var adete,hiç belirti de yok,sizde varmı belirti ler

Benimde yoktu hic belirtim sadece kasiklarimda batma vardi oda gecti gibi adetime 3 gun kaldida goguslerim acirdi 10 gun onceden hic aci falan yok daha adet olmucem galiba senin varmi canim belirtin beraber bekliyelim bakalim bu ayda

Ben bu ay sutle maydonoz buhari yaptim ilk defa bakalim faydali olucakmi

Merhaba cnm testin markasini degistir bence bozuk da olabilir. Benim 27 haziran bat hic belirti yok dayanamadim bugun test aldım aam yapmadım kendimi tutuyorum ya gununde yapacagim yada biraz gecsin oyle

Bekliyorum kendime sart kostum boyle giderse gunde on tane test yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…