Zaten 4damla fazla ama, pozitif gibi testlerMerhaba oncelikle rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insallah. Kızlar adetime 3 gun var hergun test yaptim tek tek boyle cikiyo bide bana gelen butun testlermi bozuk arkdas hepsinde bi leke filen var simdi cok damlatmissiniz diyen olucak onada gelirsek sadece 4 damla neden boyle oluyo acaba bu testler hatalimi
3damla yeterliInsallah pozitiftir canim ama kagitta 4 damla yaziyodu o yuzden oyle damlattim nekadar damlatmamiz gerekiyopeki
Dediğim gibi pozitif gözüküyor inşallah pozitiftirInsallah pozitiftir canim ama kagitta 4 damla yaziyodu o yuzden oyle damlattim nekadar damlatmamiz gerekiyopeki
Üçüncü testte çizgi var gibi, görünüyor,en iyisi adeti beklemek ,stres yapıyor çünkü,geçen ay bende erken gebelık test normal test de çizgi hafif çıktı, kimyasala döndü,bu ay erkenden bakmayacağım dedim benımde 4 gün var adete,hiç belirti de yok,sizde varmı belirti lerMerhaba oncelikle rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insallah. Kızlar adetime 3 gun var hergun test yaptim tek tek boyle cikiyo bide bana gelen butun testlermi bozuk arkdas hepsinde bi leke filen var simdi cok damlatmissiniz diyen olucak onada gelirsek sadece 4 damla neden boyle oluyo acaba bu testler hatalimi
Insallah canim bide oyle yapiyimBaşka marka test alıp yenile bence canım bozuk sanki bunlar inslh hamilesindir
Baska markada bulamadimki canim eczanedeBana da pozitif gibi geldi. İnşallah güzel haberler alırsın. Keşke başka marka alsaydınız testleri
Anladım canım bugün yaptın mı testBaska markada bulamadimki canim eczanede
Bugun yapamadim canimAnladım canım bugün yaptın mı test
Zaten bata çok az kalmış bekle tam gününde yap tabii sabredebilirsen benim daha 8 gün zor duruyorumInsallah canim bide oyle yapiyim
Bekliyorum kendime sart kostum boyle giderse gunde on tane test yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?