• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek bekleyenler burada toplanalim beraber bekleyim

Ben nisandan beri dusunuyorum bu ikinci ayım cnm devlet hasyanesinin aciline ne yalan soylesem alir kan
Canim bul internettem kanli bi pecete git dusuk yapiyorum galibe de goster fotorafi benim arkadas oyle yapti hemen aldilar gecnin yarisi yarim saate de cikti sonucu

Evet canim afedersn korunmuyoruzya adet gunlerinde sekme yada degisiklik olusabiliyor

Ben nisandan beri dusunuyorum bu ikinci ayım cnm devlet hasyanesinin aciline ne yalan soylesem alir kan
Nerde oturuyorsun sen
Ben devlette acile gidip gebelik testi yaptırmak istiyorum dedim
Gecikme var mı diye sordular 1gün geçti dedim hemen kayıt açtılar
2 saat sonra da hamile olduğumu öğrendim 26 şubatta 💕💕

Nerde oturuyorsun sen
Ben devlette acile gidip gebelik testi yaptırmak istiyorum dedim
Gecikme var mı diye sordular 1gün geçti dedim hemen kayıt açtılar
2 saat sonra da hamile olduğumu öğrendim 26 şubatta 💕💕
Ankarada oturuyorum cnm gunduzleri calisrigim icin izin vs sorun oluyor aciller de almaz hayirli olsun bebisin 27 haziran bat benimde

En azından bat yarın az kaldı sabret öğrenirsin yarın inşallah :) şüpheleniyorsan test yap
Ankarada oturuyorum cnm gunduzleri calisrigim icin izin vs sorun oluyor aciller de almaz hayirli olsun bebisin 27 haziran bat benimde

Benimde Adetime 7 gün var bir düşükten sonra 1 yıl bekledik inşallah bu ay güzel haberler alırız

Benimde 7 gün var bat a bir kimyasal ve şubat ayındaki bir düşükten sonra bakalım sağ salim kucağıma bir bebek alabilecekmiyim hiç umudum yok artık

Benimde 7 gün var bat a bir kimyasal ve şubat ayındaki bir düşükten sonra bakalım sağ salim kucağıma bir bebek alabilecekmiyim hiç umudum yok artık
Umudunu yitirme canim insallah alirsin sag saglim kucagina

Back