Bebek Beslenmesi Bebek banyosu....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Biz de gün aşırı yıkıyoruz chicco şampuan ve sabun kullanıyorum sizin gibi.ve hergün poposunu yıkıyoruz.Ben her açmada pişik kremi değil ama pudra kullanıyorum pişik falan olmadı allaha şükür.Bu arada ben hergün yarım saat falan bezsiz altını bağlamadan yatırıyorum üzerine battaniyesini örtüyorum sadece ve havalanıyor poposu,çok hoşuna gidiyor mayışıyor kuzu gibi...

Biz de gün aşırı yıkıyoruz chicco şampuan ve sabun kullanıyorum sizin gibi.ve hergün poposunu yıkıyoruz.Ben her açmada pişik kremi değil ama pudra kullanıyorum pişik falan olmadı allaha şükür.Bu arada ben hergün yarım saat falan bezsiz altını bağlamadan yatırıyorum üzerine battaniyesini örtüyorum sadece ve havalanıyor poposu,çok hoşuna gidiyor mayışıyor kuzu gibi...

ben de havalandırayım diyorum ya çiş yapıyor yada kakasını seninki yapmıyormu bişey

kız çocuğu çok dikkat etmek gerekir üşütür hemen.bizim ev çok sıcak olduğu halde cesaret edemiyorum.

Back