hangi bölümün doktoru buldu peki bunu ve başka belirtileri nelerdi bebeğiniz meselaBenim bebegimde de aynısı olmustu laktoz int cikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi bölümün doktoru buldu peki bunu ve başka belirtileri nelerdi bebeğiniz meselaBenim bebegimde de aynısı olmustu laktoz int cikti
emzirmeye devam et en azından memeye tut arada . süt sagma makinen varsa onlada dene ve srekli olumla kendini sütüm gelivek diye. incir hurma ye. insallah gelr zaten minik bir emse beyin konut verip devamı geliyora
sütüm kesildi ama bir damla falan oluyo sıkınca tekrar gelir mi dersiniz
Merhabamerhaba arkadaşlar bu konuyla ilgili muzdarip olan pek çok arkadaşın derdini okudum konulardan bebeğim yalnızca 2 ay beni emdi ve reflüden dolayı sanırım bidaha emmedi 3. ayına kadar cok düzenli saatbaşı mama içen bebeğim 3. ayında. sonra yavaş yavaş mamayı reddetmeye başladı gitmediğimiz doktor kalmadı herbiri farklı tedavi uyguladı süt alerjisi olabilir dediler HA mamalar aldık etki etmedi aptamil bebelac sma denedim fayda etmedi kimi ek gıdaya başla gec bile kaldın dedi kimisi daha erken dedi ama bebeğim gün gectikce kötüye gidiyor dün sabah 10dan akşam 8e kadar yalnızca 60 cc içti bölük pörçük içim gidiyor artık nasıl devam edicez böyle. bi doktor erken diş belirtisi olabilir dedi ama ona da ihtmal vermiyorum artık bebeği bu durumda olup bir tedavi bulabilen sonuca bağlayan var mı
Ayni durumdayiz, bu zamane cocuklari anne karninda vitamin yuklenmeye basliyor ondan mi boyleler nedir.Merhaba konu üzerinden 1 yıl geçmiş ama umarım cevap alabilirim. Bebeğim 6 aylık ve biz de 3.ayından bu yana aynı durumu yaşıyoruz uyanıkken beslenmeyi reddediyor sadece uyurken besleyebiliyorum. Siz ne yaptınız acaba sorunu nasıl aştınız
Biz de ek gıdaya geçtik 3 gün kuralını uygulayarak artık doyacak kadar yeme zamanına geldik ama yine aynı. Bikaç kaşık yedikten sonra ağzını kapatıyor zorlayınca da midesi bulanıyorAyni durumdayiz, bu zamane cocuklari anne karninda vitamin yuklenmeye basliyor ondan mi boyleler nedir.
2. Aya girdik meme reddi basladi, 8-9 saat emmeden durdugu zamanlar oluyor, memeyi gorsugu anda cildiriyo sanki. Sonra kilo alimlari da dusmeye basladi. Mama da almiyor, zor bela anne sutu. 3,5 aylikken isr basladim sutum de azaldi, 5. Ay kontrolunde sadece 200 gr almisti cok uzuldum. Doktor ek gidaya gecin dedi, bu ay normalde tadimlik olmasi lazim ama, ben baya doyumluk vermeyi dusunuyorum mecburen. O yedigi surece vericem artik midesine bisey girsin yeter...
Doktora da gittik idrar tahlili istedi sonuç temiz çıktı. Kilosu iyi bişe yapmaya gerek yok diyor doktorlarBiz de ek gıdaya geçtik 3 gün kuralını uygulayarak artık doyacak kadar yeme zamanına geldik ama yine aynı. Bikaç kaşık yedikten sonra ağzını kapatıyor zorlayınca da midesi bulanıyor
O zamandan beri bi değişiklik var mı acaba beslenmesinde ? Benim bebeğim şu anda 4 buçuk aylık emmeyi bıraktı 1 aydır mama ve sütümü sağıp uykusunda veriyorum uyanırsa biberonu itiyor bu şekilde çok az kilo alıyorDoktora da gittik idrar tahlili istedi sonuç temiz çıktı. Kilosu iyi bişe yapmaya gerek yok diyor doktorlar
Lütfen bir cevap yazınMerhaba,
Çok uzun zaman olmuş ama 2 aylık oğlumda aynısını yaşıyorum.
1 haftalıkken memeyi şimdide mamayı reddediyor..kesnlkle almak istemiyor..bir de vermeye çalışırken inler gbi kıvranıyor..
Sizin durumunuz nasıl şu an acaba çok merak ettim de??
Diş çıkarma dönemine giriyordur belki o zaman çok beslenmiyorlar damak acısı olduğu için. Doktora gittiniz mi peki ?Lütfen bir cevap yazın
gecici olduunu bilsem inanın bu kadar üzülmem ama huy ediniyor bunları uyurken içmeler emziği cok sevme biberonu reddetme keşke bi görseniz oğlumu gören kimse inanmıyor 4 aylık okduguna cok gevşek celimsiz zayıf doktorlar da anlmıyor dersim tombul bir bebek olması değil kendimiz öyle değilizki bebeğimiz tombul olsun sadece ac pldugunu biliyorum midesi gurulduyor o beni üzüyor ac oldugunu bilmesem biberonu iki yudum alıp içmek istiyor gibi davranıp hemen geri itmese üzülmem biliyorumki içesi var ama içemiyor umarım dönemliktir bişeyi yoktur
Diş çıkarma dönemine giriyordur belki o zaman çok beslenmiyorlar damak acısı olduğu için. Doktora gittiniz mi peki ?