Saç Uzatma Yöntemleri Betrayal İle 6 aylık Saç Uzatma!

Şuraya da yaziimm
Dax tresan şampuanla çok güzel arınıyor
Ben papatyalısını kullanıyorum
Öyle kuru saça şampuan hiç gerek yok
Normal yıkıyorsun tertemiz yapıyor
ben de ısırgan otlusunu kullanıyorum saçım yok denecek kadar az dökülüyor artık ve tek seferrde çok iyi arındırıyor diğer şampuanlarla yağı 2-3 kere ancak çıkartıyordu tresan harika bi şey

ben de ısırgan otlusunu kullanıyorum saçım yok denecek kadar az dökülüyor artık ve tek seferrde çok iyi arındırıyor diğer şampuanlarla yağı 2-3 kere ancak çıkartıyordu tresan harika bi şey
Tamamdir ozaman elimdeki restorex biter bitmez tresan aliyorumm. :)

ldzj9X.jpg
Kizlar bir suredir yazamaidm memlekete geldim ve tahmin edin noldu:((
Daxi yurtta unuttum ve somestirda sac bakimi yapamadim sadece restorex kulkandim o yuzden mutsuzum biraz. Uzama falan yok sacimda:(

Cnim restorexte tek basina uzamada yardimci oluyor saclarin ilkine gore daha uzun geldi bana bu arada benim sacimi restorex acayip kuruttu daxi da kullanmiyorum iki haftadir. Daxi da arindirmakta zorlandigim icin birakcam galiba daha kolay arinan bir yag karisimida kullansam ise yarar diye dusunuyorum. Bazen ara vermekte iyi geliyor saca o arada da uzama hizlaniyor merak etme uzamis yaza kadar baya fark olur.

Arkadaşlar bir yıla yakın ikisini kullandım daxı arındırmakta zorlanan arkadaşlar saçına su sürmeden şampuan sürsün işk etapta birde restorex şampuan ı kullanırken saçınız çok kurıysa içine bir yada iki tane evin ampül kırın e vitamini sayesinde nemlendirir ve uzadımı diyen varsa evet bir senede omzumdan belime indi saçlarım albümümde resimlerimde mevcut

Kizlar saclarimin son halii iki haftadir dax yapmiyorum restorex sampuani da ck uzun kullanamadim cok kuruttu sacimi kendi haline birakicam ama gurlugu beni zorluyor artik boylarina hic dokundurmadan kat verdirmek istiyorum sizce nasil olur.

Ilk resim az once cekildi. Ikinci resim 25 gun oncesine ait

Arkadaşlar bir yıla yakın ikisini kullandım daxı arındırmakta zorlanan arkadaşlar saçına su sürmeden şampuan sürsün işk etapta birde restorex şampuan ı kullanırken saçınız çok kurıysa içine bir yada iki tane evin ampül kırın e vitamini sayesinde nemlendirir ve uzadımı diyen varsa evet bir senede omzumdan belime indi saçlarım albümümde resimlerimde mevcut
Su degdirmeden sampuan yapiyorum bu sefer saclarimi cok hirpaliyorum gibi geliyor. Restorexe evigen katmayi denicem ozaman kullanmaya devam edebilirim.

Su degdirmeden sampuan yapiyorum bu sefer saclarimi cok hirpaliyorum gibi geliyor. Restorexe evigen katmayi denicem ozaman kullanmaya devam edebilirim.
Ben artık evigen bulamıyorum onun yerine evin veriyorlar birde cnm sana önerim saç uçlarına şampuan sürme maske yapmadığın zamanlar sadece diplerine masaj yap uçlarına hiç değdirme şampuanı çünküsaç uçlarını kurutup yıpratıyor sonu kestirmeye gidiyor malesef. Dax varken şampuanı sür çok hırpalama sadece 1 dk kadar parmak uçlarınla masaj yap ondan sonra hafif sulandırıp yıkamaya başla hep hırpalamamış olursun hemde çok kolay arınır birde dax ı sürerken benmari usulü eritip sürüyorsun değilmi

Kizlar saclarimin son halii iki haftadir dax yapmiyorum restorex sampuani da ck uzun kullanamadim cok kuruttu sacimi kendi haline birakicam ama gurlugu beni zorluyor artik boylarina hic dokundurmadan kat verdirmek istiyorum sizce nasil olur.

Ilk resim az once cekildi. Ikinci resim 25 gun oncesine ait
Pardon yanlis resim eklemisim yaa off :)

Ilk resim 25 gun oncesine ait ikincisi simdi kesim konusunda da fikir istiyorum. Boya dokunmadan kat verdirsem gurlugunden cok zorlaniyorum.

Ben artık evigen bulamıyorum onun yerine evin veriyorlar birde cnm sana önerim saç uçlarına şampuan sürme maske yapmadığın zamanlar sadece diplerine masaj yap uçlarına hiç değdirme şampuanı çünküsaç uçlarını kurutup yıpratıyor sonu kestirmeye gidiyor malesef. Dax varken şampuanı sür çok hırpalama sadece 1 dk kadar parmak uçlarınla masaj yap ondan sonra hafif sulandırıp yıkamaya başla hep hırpalamamış olursun hemde çok kolay arınır birde dax ı sürerken benmari usulü eritip sürüyorsun değilmi
Aynen eritip suruyorum daha kolay oluyor hem sac diplerim daha kolay emebiliyor.

Ben dun restorex aldim normak saclar icin olanindan cok sevdim kurutmadan temizlemesi daxi digerlerinden daha guzel cikarmasini sac uclarima illa krem azda olsa surer oyle tararim zaten kuruttuktan sonraki parlakligini ve yumusakligida hosuma gitti. Bakalim hizli uzamaya nekadar katkisi olacak diger aya kadar belli olur galiba
restorex bitkisel mi fiyatı nedir ve nerelerde satılıyor

restorex bitkisel mi fiyatı nedir ve nerelerde satılıyor
Bitkisel deniyor en azindan iceriginde saca ve vucuda zararli madde yok sanirim. Gratis carefour kipa gibi marketlerdr da gormustum. Ben mahallemdeki ufak bi markette bulup aldim. Bi bakmak lazim :) fiyati 8tl idi benim aldigim markette indirim vardi sanirim.

Back