Bebek Beslenmesi Bebek banyosu....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Girl and baby

Guru
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
2.747
78
318
Arkadaşlar ben bebeğimi hergün yıkıyorum..Vücudunu Chicconun sabunu şle başını şampuanı ile..Dün bir sitede okudum..Haftada 2 kezden fazla sabun ve şampuan kullanmayın..hergün su ile yıkayın diyor ..Siz ne yaptınız?Doktorunuza sordunuz mu?

canım bende aynı marka kullanıyorum hafta bır yada ıkı kez kullanıyorum
dıger gunler sadece suyla yıkıyorum canım

bende hergün yıkıyorum bebişimi.sampuanımız bizinde chicco sabun olarakda sebamed kullaniıyorum arkasındanda chicconun bebek yagını sürüyorum.benim bebegimin cildi soyulmaya basladı deri degiştiriyo doktorum söylemişti zaten.sizin bebeklerde oldumu deri değişimi

boyun kısmında olyor ama...deri değiştirmemi acaba?ince tabaka ve orası kat kat olduğu için sıcaktan mı acaba?bebe yağını yıkadıktan sonra mı sürüyorsun?ben banyodayken sürüp vücuduna tekrar su döküyorum....

evet oldu,şu an sadece el ve ayakları kaldı.

deryacım bebe yağını banyodan sonra bebeğine masaj yaparak sür ve cildinde kalsın.yağ ile yapacağın masaj bebeğini oldukça rahatlatacaktır a.s.

evet oldu,şu an sadece el ve ayakları kaldı.

deryacım bebe yağını banyodan sonra bebeğine masaj yaparak sür ve cildinde kalsın.yağ ile yapacağın masaj bebeğini oldukça rahatlatacaktır a.s.

sağol canım sıcklarda sürme demişlerdi...ben doğum yaptığımda çok sıcaktı..ama şimdi hava da güzel artık..sen sürüyorsun sanıırm ....bir sorun olmyor dimi?

kızlar benim de bir sorum var bebeğinize banyo yaptırırken aç mı oluyor yoksa tok mu bir internet sitesinde aç banyo yaptırın yazıyordu aç yaptırdım çok ağladı, bugün tok yaptırdım fazla ağlamadı sadece başını yıkarken ağladı...
sizler nasıl yaptırıyorsunuz....

dr. bizede haftada ikikez sabun ve şampuan süründedi bende hergün karnı aç ken yıkıyorum meleğimi 3 günde bir şampuanlıyorum

sağol canım sıcklarda sürme demişlerdi...ben doğum yaptığımda çok sıcaktı..ama şimdi hava da güzel artık..sen sürüyorsun sanıırm ....bir sorun olmyor dimi?

hayır canım bir sorun olmuyor aksine çok rahatlıyor masajdan sonra mamasını içip mışıl mışıl uyuyor

Delikız bana da açken yaptırmamı söylemişlerdi ama kızım çok ağladı o yüzden önden açlığını hafif bastıracak kadar veriyorum,banyodan sonra güzelce karnımızı doyuruyoruz çok daha keyifli oluyor :1hug:

çok açken mümkün değil ortalığı yıkıyo bizimki, ben de biraz emzirip banyo yaptırıp sonra tekrar emzirip uyutuyorum:ecrin_bebek:

Arkadaşlar ben kzıımı doğduğundan beri gün aşırı yıkıyorum her seferindede şampuan kullanıyorum johnsons baby kullanıyordum fakat doktor dalin ve benzeri ürünleri kullanmamamı söyledi sebamed verdi onu kullanıyorum,ayrıca her kaka yapısından sonra sebamedle poposunu yıkamamı soyledi bakteri oluşuyormus ama ben her seferinde poposunu yıkamıyorum...Ayrıca kızım banyo yaparken aç oluyor tok olursa kusma yapar diyee aç yıkanması gerektiği önerildi...

arkadaşlar bizde hafif emdikten sonra yaptırıyoruz.Aç olsa susmak bilmez,çok ağlar.Biz her yıkamada Dalin şampuan ve sabununu kullanıyoruz ama yavrum pişik oldu.Yani biz öyle sandık.Dr. götürdük mantar demez mi.20 günlük bebek nasıl mantar oluyor anlamadım.Mantar kremi verdi ama poposundaki sivilceler geçmiyor,kıpkırmızı poposu.Banyo sonrasıda bebe yağı sürüyoruz.Poposu için neler önerirsiniz,nasıl iyileştirebilirim?

valla biz eve geldiğimizden beri hergün yıkıyoruz bitek dün yıkamadık doktor kontrolümüz vardı o yüzden yıokamadık dışarı çıkıcaz üşümesin diye onun dışında sürekli yıkıyoruz vede her seferinde şampuan kullanıyoruz derisi değişiyo yavaş yavaş kendi derisine dönüyo rengide açılıyo çok esmerdi bayağı açıldı

ben yıkamadan 1saat önce emziriyorum ki aç olmasın çünkü banyodan sonra çok uyuyo bu süre içinde aç olmasın diye önce emziriyorum banyodan sonrada rezene yada papatya yada nane veriyorum içi ısınsın diye

canım bebeğinin bezini değiştiriken her açmada pişik önleyici kem kullanmıyormusun?onlar engel oluyor piik ve mantar olmasına...biz ilk günden beri her açmada chiconun pişik önleyici kremini kullanıyoruz Allah a şükür kızarıklık bile yok...tavsiye ederim...

Ben TROSYD adlı kremi tavsiye ederim.Biz kullandık hemen geçirdi.Zaten mantar içinmiş ama ben pişiğine kullandım çok iyi geldi.

Allah yavrularınızı analı babalı büyütmeyi nasip etsin hepinize. Ben bir yerde okumuştum, bebeklerin banyo suyunda da kaynamış soğumuş su kullanın diyordu. Bebekler banyo suyunu yutabilirmiş çünkü. Siz de öyle mi yapıyorsunuz, yada gerekli mi sizce de?

Ben TROSYD adlı kremi tavsiye ederim.Biz kullandık hemen geçirdi.Zaten mantar içinmiş ama ben pişiğine kullandım çok iyi geldi.

mantar için travocort vermişti.Geçmedi tekrar dr.götürdük bu kez 3 tane daha krem verdi.Bepanten ,yara ve yanık tedavisi için olan başka bir krem ve bir başka krem daha.Ama arkadaşlar değişen birşey yok.Hergün banyo yaptırıp,giysilerini değiştiriyoruz.Onları hergün 60 derecede yıkıyoruz.Pişik başlangıcında ilk günler popolin ve Nivea 'nın pişik kremlerini kullandım.Değişen birşey olmadı.Şimdi araya bayram tatili girdi.Bayram sonrası ilk işim tekrar dr.götürmek.Artık oğluşumun poposunu o halde görünce ağlayasım geliyor,ne yapmam gerek?senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…