- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
- Konu Sahibi Girl and baby
-
bende hergün yıkıyorum bebişimi.sampuanımız bizinde chicco sabun olarakda sebamed kullaniıyorum arkasındanda chicconun bebek yagını sürüyorum.benim bebegimin cildi soyulmaya basladı deri degiştiriyo doktorum söylemişti zaten.sizin bebeklerde oldumu deri değişimi
bende hergün yıkıyorum bebişimi.sampuanımız bizinde chicco sabun olarakda sebamed kullaniıyorum arkasındanda chicconun bebek yagını sürüyorum.benim bebegimin cildi soyulmaya basladı deri degiştiriyo doktorum söylemişti zaten.sizin bebeklerde oldumu deri değişimi
evet oldu,şu an sadece el ve ayakları kaldı.
deryacım bebe yağını banyodan sonra bebeğine masaj yaparak sür ve cildinde kalsın.yağ ile yapacağın masaj bebeğini oldukça rahatlatacaktır a.s.
sağol canım sıcklarda sürme demişlerdi...ben doğum yaptığımda çok sıcaktı..ama şimdi hava da güzel artık..sen sürüyorsun sanıırm ....bir sorun olmyor dimi?
kızlar benim de bir sorum var bebeğinize banyo yaptırırken aç mı oluyor yoksa tok mu bir internet sitesinde aç banyo yaptırın yazıyordu aç yaptırdım çok ağladı, bugün tok yaptırdım fazla ağlamadı sadece başını yıkarken ağladı...
sizler nasıl yaptırıyorsunuz....
arkadaşlar bizde hafif emdikten sonra yaptırıyoruz.Aç olsa susmak bilmez,çok ağlar.Biz her yıkamada Dalin şampuan ve sabununu kullanıyoruz ama yavrum pişik oldu.Yani biz öyle sandık.Dr. götürdük mantar demez mi.20 günlük bebek nasıl mantar oluyor anlamadım.Mantar kremi verdi ama poposundaki sivilceler geçmiyor,kıpkırmızı poposu.Banyo sonrasıda bebe yağı sürüyoruz.Poposu için neler önerirsiniz,nasıl iyileştirebilirim?
Ben TROSYD adlı kremi tavsiye ederim.Biz kullandık hemen geçirdi.Zaten mantar içinmiş ama ben pişiğine kullandım çok iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?