E ebruvaryok Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2019 2.836 2.348 34 11 Ağustos 2024 Konu Sahibi Er1202kskdkdkdkf #21 zeynokoloji .!.: Malesef prima nasıl bir bez ise onunla başlayan başkasına geçemiyor diğer bezlerde geçiş daha kolay tabi çocuktan çocuğa da fark olur Genişletmek için tıkla... Evet öyle oldu.
zeynokoloji .!.: Malesef prima nasıl bir bez ise onunla başlayan başkasına geçemiyor diğer bezlerde geçiş daha kolay tabi çocuktan çocuğa da fark olur Genişletmek için tıkla... Evet öyle oldu.
K kalbimegedekaldi Yaşamak dediğin birkaç kısa mutlu andan ibaret. Kayıtlı Üye 29 Nisan 2024 451 933 22 Ağustos 2024 Konu Sahibi Er1202kskdkdkdkf #22 PENATEN diye bir marka var. Bana İsviçreden kardeşim getirmişti, ancak Türkiyede de Trendyol vb pek çok yerde bulabilirsiniz. Bundan başka hiç bir kremi kullanmıyorum artık. Pişiğe, yaralara vs her şeye o kadar iyi geliyor ki.
PENATEN diye bir marka var. Bana İsviçreden kardeşim getirmişti, ancak Türkiyede de Trendyol vb pek çok yerde bulabilirsiniz. Bundan başka hiç bir kremi kullanmıyorum artık. Pişiğe, yaralara vs her şeye o kadar iyi geliyor ki.
Ksmbnmcnm Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2023 2.279 1.534 22 Ağustos 2024 Konu Sahibi Er1202kskdkdkdkf #23 The umbrella .!.: kolay pişik olmaz Genişletmek için tıkla... Pisige kesin ne iyi gelir
The umbrella Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2022 3.140 5.652 23 Ağustos 2024 Konu Sahibi Er1202kskdkdkdkf #24 Ksmbnmcnm .!.: Pisige kesin ne iyi gelir Genişletmek için tıkla... Eczanelerde kendi karışımları oluyor pişik için derseniz küçük kutuda yaptıkları bir merhem veriyorlar her eczanede oluyor onlar çok iyi geliyor. Çok ileri yani baya ciğer gibi kızardıysa sağlık ocağına götürürseniz travazol krem veriyorlar, hametan kremle birlikte baya işe yarıyor.
Ksmbnmcnm .!.: Pisige kesin ne iyi gelir Genişletmek için tıkla... Eczanelerde kendi karışımları oluyor pişik için derseniz küçük kutuda yaptıkları bir merhem veriyorlar her eczanede oluyor onlar çok iyi geliyor. Çok ileri yani baya ciğer gibi kızardıysa sağlık ocağına götürürseniz travazol krem veriyorlar, hametan kremle birlikte baya işe yarıyor.