- 2 Şubat 2024
- 71
- 4
- 23
-
- Konu Sahibi Er1202kskdkdkdkf
Bebek bezi olarak ne kullanıyorsunuzben şampuanını kullanıyorum memnunum
molfix pure and soft kullanıyorum memnunumBebek bezi olarak ne kullanıyorsunuz
O markayı hiç duymadım1 ay sonra doğumum var.
Çamaşırlar için Siveno
Biberon emzik için Green Clean
Şampuan-Losyon-Yağ-Islak Mendil için Bübchen tercih ettim. İnşallah sıkıntı yaşamayız her marka her bebişe iyi gelmeyebiliyormuş.
Mustela içeriği hakkında çok olumsuz yorumlar vardıYa bence ilk yenidoğan için bir şişe güzel bir marka alın mustela olur minidolin olur aklıma gelmiyor suan başka ama benim oğluma temiz içerik bazı markalar yaramamıştı. Çamaşır deterjanı temiz içerikse alın değilse onuda siveno alabilirsiniz bu ikisi için özellikle iyisini seçin ilk aylarda kullanıma, losyon fikrim yok ben kullanmadım. Cildi sorunlu olduğu için doktor nemlendirici önermişti.
E bebekten organik pişik kremi almıştım bir işe yaramadı. Biraz deneyerek oluyor bu işlerBebek bakım ürünleri olarak e bebeğin kendi markasını tercih etmek istiyorum önerir misiniz. Losyon, şampuan sıvı deterjan, pişik kremi, ıslak mendil vs.
Instagram'da bi sayfa yenidoğan şampuanının içeriğinin çok temiz olduğunu yazmıştı. Baby me den kullanıp memnun kaldıklarınıza neler?
Diğer ürünlerinden memnun musunuzE bebekten organik pişik kremi almıştım bir işe yaramadı. Biraz deneyerek oluyor bu işler
Pişik kremi olarak mustele bepanthol de bir işe yaramadı bende. Hametan kullandım. Losyon olarak ve şampuan olarak mustela kullandım. Bazen dalinn şampuan kullanıyorum. Güneş kremi mustela. İlk çamaşır deterjanı dalın aldım. Şimdi baby me kullanıyorum. Biberon temizleyicisi olarakta üni baby. Islak mendil e bebehin kendi markasını kullanıyorum ama 6 aydan sonra çok nadir .1 yaş benim bebem. Pişik kremi dışında sorun yaşamadım 1 senedir. Bol bol pamuk alDiğer ürünlerinden memnun musunuz
Ben ilk indirimlerden prima aldım. İlk iki ay kullanayım diye. Biraz da natürel bebem organik diye depoladim. Ama primaya alıştığı için hiç bir bezi kullanamıyor. Molfix sleepy her şeyi denedim olmadı. .oğlum lükse alıştıBez konusunda baby turco Sleepy ve goon denedim yenidoğan döneminde baby turco taşma yapıyordu goon daha iyi emiyordu goon kullandım biraz büyüyünce baby turcoya geçtim.. Bez biraz da pişik yapıp yapmamasına göre tercih ediliyor. Primaya en baştan hiç alıştırmadım mecbur kalmayınca kullanmamak ekonomik yönden daha iyi bilginize
Malesef prima nasıl bir bez ise onunla başlayan başkasına geçemiyor diğer bezlerde geçiş daha kolay tabi çocuktan çocuğa da fark olurBen ilk indirimlerden prima aldım. İlk iki ay kullanayım diye. Biraz da natürel bebem organik diye depoladim. Ama primaya alıştığı için hiç bir bezi kullanamıyor. Molfix sleepy her şeyi denedim olmadı. .oğlum lükse alıştıtabi fiyatlarda arttti