tatlım denk gelemedik hafta sonu yaa gezmelerdeydik anca actım bendekızlar küsüm hepinizee yaaa nerdesinizz gelin ama yaaaa
geldim canim geldimmmm ))))))))))) sonuc 104.21 cikti, drla konustum deger 2000 gecince gel dedi bende ufak bi hesap yaptim ayin 21-22ne yukselir 2000e INSALLAH, butun gun dua ediyorum hatta bugun namazda isim isim dua ettim ilk sen geldin aklima kizlar sizde beni dualarinizdan eksik etmeyin
ALLAHIM INSALLAH yuzumu guldurur AMINNNN.....
neden etmm cnm yaaaa aşk olsun sen nerelerdesin cnmmCanim kabul edersen ben gelim kimse yok galiba
ayy canım benm yaaaa..ayy değerini yükseltsin rabbm inşllh kuzum benimmm...allh razı olsun cnm benm..ben sana sen bana bol bol dua edelim kuzummmgeldim canim geldimmmm ))))))))))) sonuc 104.21 cikti, drla konustum deger 2000 gecince gel dedi bende ufak bi hesap yaptim ayin 21-22ne yukselir 2000e INSALLAH, butun gun dua ediyorum hatta bugun namazda isim isim dua ettim ilk sen geldin aklima kizlar sizde beni dualarinizdan eksik etmeyin
tatlım denk gelemedik hafta sonu yaa gezmelerdeydik anca actım bende
dilbercim masallah sizee keseyi gördügün günleride görelim canımm inşş
geldim canim geldimmmm ))))))))))) sonuc 104.21 cikti, drla konustum deger 2000 gecince gel dedi bende ufak bi hesap yaptim ayin 21-22ne yukselir 2000e INSALLAH, butun gun dua ediyorum hatta bugun namazda isim isim dua ettim ilk sen geldin aklima kizlar sizde beni dualarinizdan eksik etmeyin
neden etmm cnm yaaaa aşk olsun sen nerelerdesin cnmm
ayy canım benm yaaaa..ayy değerini yükseltsin rabbm inşllh kuzum benimmm...allh razı olsun cnm benm..ben sana sen bana bol bol dua edelim kuzummm
ay hakket cnm bak çıkmışın gene kuzumm
Teşekkür estim canim saglık sorunların vardı simdi iyiyim cok şükür buralardayim sen nerelerdesin asıl nasılsın
ben geldimmmm
ay ne yoruldum ne uzun zaman oldu
istanbulu gezdm geldim sizlerde ne var kızlar
iim cnm annmedym cnm işte hem netttym hem tv hemde şeker kız candy izlom netten
ben geldimmmm
ay ne yoruldum ne uzun zaman oldu
istanbulu gezdm geldim sizlerde ne var kızlar
geldim canım 2 gündür yoktum evde ay bu aksam 9 itibairyle kocaeline ayak bastımmeryemm kuzum nerdesin canım yaaa gelde iki sohpet edek
ranana acelem varı özelden cevap yazamaım teşekkur ederım aras daha ıyı sukur
sen nasılsın
iim cnm annmedym cnm işte hem netttym hem tv hemde şeker kız candy izlom netten
iyi geceler kızlar nasılsınızz?? kız mesude bi dur durduğun yerde yaw kurtmu var sendee :130:
ah evet zaten biliosunya biraz heyecansız gittimhey dostum gezdın gezdın buyudunmu bakım
dıyomusun evım evım guzel evım
hoşbulduk canm...sende dönmüşsün geri nasıl oldunHosgeldiniz kizlar songul Meryem
hoşgeldinn bacımm nasılsın kuzummm
nettn izlom cnm her annem gelince izlom onu..çok sevorum..şuanda 62. bölümü ilom 115 bölümmİyi cok guzel seydam seker kiz hala var mı nerden izliyon ya çocukluğumun çizgi filmi valla
hey dostum gezdın gezdın buyudunmu bakım
dıyomusun evım evım guzel evım
kızlar mrblar benıde aranıza alın nolur.çokk kotuyum şu an ağlıyorum.benımde bebeğim olsun ıstıyorum artık çok zor gelmeye beşlıyor artk napcam bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?