- 5 Ocak 2013
- 1.527
- 1
öylesin walla kız azcık da bna bak diye tepiklemiş olmasın seniHa hayy nebiyecim bilmiyo musun bende kurt değil bebiş var biraz önce beni cok fena tepikledi valla
Söyledim sana ben durmam yaramaz cocuğum TATLIM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öylesin walla kız azcık da bna bak diye tepiklemiş olmasın seniHa hayy nebiyecim bilmiyo musun bende kurt değil bebiş var biraz önce beni cok fena tepikledi valla
Söyledim sana ben durmam yaramaz cocuğum TATLIM
ay canım anlat bakayım ne oldu?ne içine battı gece gece?kızlar mrblar benıde aranıza alın nolur.çokk kotuyum şu an ağlıyorum.benımde bebeğim olsun ıstıyorum artık çok zor gelmeye beşlıyor artk napcam bılmıyorum
iyi geceler kızlar nasılsınızz?? kız mesude bi dur durduğun yerde yaw kurtmu var sendee :130:
ah evet zaten biliosunya biraz heyecansız gittim
kocişimi özledim bir gece daha ayrı kalmayalım dedm sabahı bekleyemedim
hoşbulduk canm...sende dönmüşsün geri nasıl oldun
iyiyimmm seydammm seni gördüm daha iyi oldum
ah enişteye sölesek bazende senin annenede kalsanız bizde hep seni görsek
böleyken cok güsel oluyor...
bende keyifimi bozmamaya calısıyom kaynanam bana muska yaptırcakmıs söleyip duruyor bugün bir arkadasıda hamile kalmadan yapılmaz demiş ay bu kocakarılarla ugrasıom
o durumaz cnm durdu yerde sendee..iyi geceler kızlar nasılsınızz?? kız mesude bi dur durduğun yerde yaw kurtmu var sendee :130:
anlat cnm hoş geldimn neden ağlanıyon dur ağlama anlat derdini gel sığış katıl bizeeekızlar mrblar benıde aranıza alın nolur.çokk kotuyum şu an ağlıyorum.benımde bebeğim olsun ıstıyorum artık çok zor gelmeye beşlıyor artk napcam bılmıyorum
edett edett ben evn mink kızıyımmmmsenı evın kucuk kızı senı
ah evet zaten biliosunya biraz heyecansız gittim
kocişimi özledim bir gece daha ayrı kalmayalım dedm sabahı bekleyemedim
hoşbulduk canm...sende dönmüşsün geri nasıl oldun
iyiyimmm seydammm seni gördüm daha iyi oldum
ah enişteye sölesek bazende senin annenede kalsanız bizde hep seni görsek
böleyken cok güsel oluyor...
bende keyifimi bozmamaya calısıyom kaynanam bana muska yaptırcakmıs söleyip duruyor bugün bir arkadasıda hamile kalmadan yapılmaz demiş ay bu kocakarılarla ugrasıom
iyiyim cnm bnde ohh gezmişsin bugünay canım anlat bakayım ne oldu?ne içine battı gece gece?
kaç yıldır istediniz olmuyor? bir sorun mu var?
sonrada ben sana anlatırım alla oturup aglarız
ii geceler canım ben iyiyim sen nasılsın...
Rabbim iyilikler versin inşallah bende daha iyiceneyim cok sagol
iyi akşamlar kızlar
benide alın aranıza bende yaklaşık 7 yıldır meleğimi bekliyorum
bir kere pozitif görsem ve bebeğimin varlığını hissetsem
onun mis kokusunu doyasıya içime çeksem benden mutlusu olmayacak bu dünyada
öylesin walla kız azcık da bna bak diye tepiklemiş olmasın seni
Yok kuzum ya araba tutuyor beni 5 dakkalik yola bile gidemem valla canim Haziran'da 1 yıl oluyor evleneli biz nisanlandiktan donra nikahımızı kıydık bizim lojman durumumuz vardı kızım da Haziran'da doğacak inşallah çifte kutlama yaparızyoktur bı kacgundur
yoksa balayına mı gıttınız 394 gunluk evlısın he 1 seneyı devırdınız he nasıl gıdıyo evlılık
ay evet istanbulu gezdm geldim havam degşti ii olduCok şükür iyiyim bulantilarim gecti geçmeseydi hastaneye yayacaktım simdi yemek yemeye başladım hastane ısı yağınca da çabuk dondüm masallAh sende gezmissin masallAh iyi olmuş
aaa kvyede hamile kalınmadan yapılmaz demiş hoca nebilim anlamadım ben bu isten bişeay cnm benm yaaaa
ay kız yaptır muska..bana da hamile kalmadan yapılması gerekiyor dedi hoca..yaptı hamile kaldım ama düşüğü engellyeedi işte ne yapalım cnmm..
iyiyim cnm bnde ohh gezmişsin bugün
ah canım arekadasım hoşgeldin. ben yana kaydım otur yanıma
7 yıldırbeklıosun ha Allah sabırlar varsın bir sorun varmı nedensizmi?
neler yaptın ne tedaviler az anlat kendini bize
oyy oyy rahatlıyodur geriniyodur da ondandır bebişim olmasada bilgim war yaniYok ya kuzum bakıyorum ona ben sırt üstü yattimmi nedense tepik atiyo rahatsızlıktan mı yoksa keyifden mı ankayamadim
bugün biraz daha iyim. carsamba günü bebegimin down sendromu olup olmadigini ögrenecem.cok cok dua ediyorum.
Rabbim bana tasiyamicagim yükü vermez. en iyisini O bilir. beklemekten ve dua etmekten baska bisey yapamiyorum suan...
tatlım inşallah güzel haberler verirsin hayırlısı olsun hakkındabugün biraz daha iyim. carsamba günü bebegimin down sendromu olup olmadigini ögrenecem.cok cok dua ediyorum.
Rabbim bana tasiyamicagim yükü vermez. en iyisini O bilir. beklemekten ve dua etmekten baska bisey yapamiyorum suan...
Yok kuzum ya araba tutuyor beni 5 dakkalik yola bile gidemem valla canim Haziran'da 1 yıl oluyor evleneli biz nisanlandiktan donra nikahımızı kıydık bizim lojman durumumuz vardı kızım da Haziran'da doğacak inşallah çifte kutlama yaparız
inşllh cnm benm yaaa...iyi akşamlar kızlar
benide alın aranıza bende yaklaşık 7 yıldır meleğimi bekliyorum
bir kere pozitif görsem ve bebeğimin varlığını hissetsem
onun mis kokusunu doyasıya içime çeksem benden mutlusu olmayacak bu dünyada
bugün biraz daha iyim. carsamba günü bebegimin down sendromu olup olmadigini ögrenecem.cok cok dua ediyorum.