- 5 Ocak 2013
- 1.527
- 1
hosgeldin cnm biz iyiyiz sen nasılsnnherkese hayırlı aksamlar kısalr nasılsınız herkeslerde burdaymış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosgeldin cnm biz iyiyiz sen nasılsnnherkese hayırlı aksamlar kısalr nasılsınız herkeslerde burdaymış
inşllh cnm benm yaaa...
hemncik bebğini versin rabbm san kucana kokusunu içine çek uykulrın bölnsün üstn kusmuk kusmuk olsun..açlıktan kıvarann:)))
rabbm hepimze sağlıklı hayırlı evlatlar versin
rabbm allhım yar ve yardımcın olsun
rabbm gönlünü ferahletsın cnm
ne olur bizede haber ver ben ii haberler alıcamızı bilyorum cnmm
sende inn buna
ay evet istanbulu gezdm geldim havam degşti ii oldu
ii bakalım ye bişyleryarasın bebişe
aaa kvyede hamile kalınmadan yapılmaz demiş hoca nebilim anlamadım ben bu isten bişe
ama bölede sevdim ha korunma sürecini oldu mu olacakmı derdi yok.
4aydır kafayı dinliorum...
bir ay daha rahatım bakalım sonrasına
evet canım gezdm acıldım sacıldım.insan eve kapanıp cok net basında kalınca depresif oluyor
insan bazen luyor öylee ne kadardır istiyorsun bebiş dur aglama da anlatkızlar mrblar benıde aranıza alın nolur.çokk kotuyum şu an ağlıyorum.benımde bebeğim olsun ıstıyorum artık çok zor gelmeye beşlıyor artk napcam bılmıyorum
allahm dualarını kabul eder inş canım saglık sıhatlı evladına kavusursun inşşbugün biraz daha iyim. carsamba günü bebegimin down sendromu olup olmadigini ögrenecem.cok cok dua ediyorum.
Rabbim bana tasiyamicagim yükü vermez. en iyisini O bilir. beklemekten ve dua etmekten baska bisey yapamiyorum suan...
çok ii anlıyorum seni ben bir asılamadan sonra ikincisine gidemiyorummsağol canım ya
çook doluyum anlatsam saatler yetmez kısa geçersem
özet olarak sebeb erkek infertilitesi 4 kez negatifle sonuçlanan tüp bebek ve şu anda 5. tüp bebek tedavisine hazırlanıyorum ama inan artık çook yoruldum isyan etmek istemiyorum ama................
oyy oyy rahatlıyodur geriniyodur da ondandır bebişim olmasada bilgim war yani
hosgeldin cnm biz iyiyiz sen nasılsnn
amin kuzum.çocuk gelişimi okudum olsun artk o kadarValla mı a bak sen nelerde bilirmiş inşallah birgun oda olur canim en kısa Zamanda Rabbim sanada nasip etsin
he anladım o zamN DAHA VAR KIZIN GUZEL HEDIYE OLUCAK AMA
hoş bulduk bende iyiim şükür
inş bu son denememiz olur ..............insan bazen luyor öylee ne kadardır istiyorsun bebiş dur aglama da anlat
allahm dualarını kabul eder inş canım saglık sıhatlı evladına kavusursun inşş
çok ii anlıyorum seni ben bir asılamadan sonra ikincisine gidemiyorumm
allahım sabır versin tüp bebek daha zor bir işlem
inş bu son denemen olur bebişini kavusursun canımm
Hey kadınlar kk kadınları
akşam kımse yoktu bı topiğe gırdım anaa bı uye geldı önce bıze gerızekalı
sonrada kaltaklar dedı meger erkemış ama kazen halletmış sagolsun
aaa 2 cocuklu kadına kaltak dedı
amin kuzum.çocuk gelişimi okudum olsun artk o kadar
geldim kuslar geldim........kocacıgımın canı portakal suyu istemiş baktım becermeıo kıyamadım aldım elime
eee sonrada benm canım cekti şimdi rahatladım
kıyamam sana ya ağlama rabbim görüyo elbet halimizi inşallah kavusacagız meleklerimize.rabbim tez zamanda yollasın sana meleğini insallahinş bu son denememiz olur ..............
öyle zorki .....
tedavi olmakdan korkmuyorum da 12 gün sonra yapılan testte yine sonucun negatif olmasından korkuyorum.......
etrafımda herkesin kucağında bebekleri varken ben öylece kalıyorum tek başıma
çarşılarda bebek mağazalarının önünden geçerken çoook üzülüyorum kafamı çeviriyorum hemen görmemek için...........
Hey kadınlar kk kadınları
akşam kımse yoktu bı topiğe gırdım anaa bı uye geldı önce bıze gerızekalı
sonrada kaltaklar dedı meger erkemış ama kazen halletmış sagolsun
aaa 2 cocuklu kadına kaltak dedı
hoşbuldum canm ndn pişman olaym ki sorabilirsin istedigini bildigim kadarıyla cewaplarımmehaba cnm hg topiğimize bak tam ılgı alanımsın ama pişman olabılırsın geldıgıne benım yuzumden
kim dedi onu yaaa..link ver bakim nerden çıkmış o öle
amin kuzum.çocuk gelişimi okudum olsun artk o kadar