- 22 Şubat 2010
- 3.641
- 19
Çok sagol canım çok incesinCanim oglun MASALLAH cok yakisikli ve cooook tatli ALLAH bagislasin
sedefcım ben dogumdan çıktıgımda resmen balon gıbıydım. Zamanla duzelıyo. Doğuma gıtmeden tartıya çıktım 68 kıloydum eve gelır gelmez yıne tartıya çıktım 65.5 tum ki eymen 3890 doğdu. Şimdi ise 50 kıloyum. Hesabını sen yap. Moralını hıc bozma. Daha yenı doğum yaptın dikiş yerının acıması çok normal. Bant yapıştırmışlardır bandın ustune akıntı çıkmadıysa hıc korkma.Hepimizi nazardan saklasın canım:)kesi yerim acıyo tabi oturup kalkarken.o kadarda olacak:)tansiyonum düzelmiyo şeydam 14 den aşağı inmiyo ayaklarım bacaklarım çok ödem.5 gün takip etcem tansiyonu,düzelmezse ilaç başlıycaz
Oysss ben okadar utu yapsam kafayı yerımkız ben evlendiğmden beri kocamın donuna kadar ütülüyorum şimdi kızarsın ama sofra bezı elbezi hep ütülerim annem evleneceğim zaman evlenınce bıde çalışınca bırakırsın dedı yok daha takıntı oldu bende elifim kaç battanıye ıhtıyaç oluyor bende 2 pazen 3 hazır 2 el örmesi var yetermı
canım benım mekanları cennet toprakları bol olsun anne acısı cok kötü rabbım sana evlatlarına uzun ömürler versin ınsallah
oy oy yerım ben onu 41 kere maşallah süpanallah cok duygusalmış kolay değil bebek özlemı rabbım ısteyen herkese nasip etsin tekrar hayırlı uğurlu olsun darısı yaşına dişine olsun
sağol seydam onlardanda aldık canım eklemedım onun resımlerını daha zaten ben hem 6-9 aylık aldım küçük fazla almadım seydam rabbım sağlıkla gıydırmeyı nasıp etsin inşallah
Hastane çıkışlarının içinden çıkan penye battanıyer varya onlar cok kullanılıyo helekı benım gıbı her altını actıgında kaka yada çişini bebişin varsa şimdilik bunlar yeter olmadı sonradan alırsın.