Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam söylüyorum ben ilk bastan beri ne hissediyordum??? erkek
ve doktorumuz eger gördügüm kordon degilse yüzde 80 erkek dedi;;))
bu arada kızlar albüme kızımın resmini koycm haberniz olsun
Amin Allah razi olsun canim. Rabbim sizede saglik huzur versin Insaallah hersey düzelmistir
ayfercim bence kesinlikle asilama dene derim herkesde ayni olmuyorum biliyorum ilkinde tutmayabilir ben 3.de yakalayabildim 3 kere yaptir bizim burda devlet karsiladigi icin ücretini cok ucuza geldi kesinliklle 3 kere dene derim cünkü anca senin yumurtlama zamanini ayarlayabiliyorlar.
zeynebim sogansuyu bende kullanmistim cok faydasini gördüm Rabbim sifa versin Insaallah sanada hadi hayirli olsun Insaallah
suayim tebrik ederim erkek oldugunu sak diye bildin helal olsun;). Masaallah cok az kaldi senin kizina kavusmana heyecan varmi?benimkide sorumu simdi ;)
songül nasilsin neler yapiyorsunuz aras yaren nasillar kardesler catismalara basladilarmi? gerci yaren akilli kiz alttan alir diye düsünüyorum
evet yarenın subat 1 de kontrolumuz var 32 haftalık oluyoruz çalışabılır kagıdı alacağım allah nasıp ederse 37 kadar calışacağım ayrıca bızım kı cok yaramaz teyzesı tekmelerı cok sertleştı dövüyor anneyı
Eee annesi az bejlemedin o tekmeleri al sana tekme:)
Cakis kuzum evde kurarsin surekli
sedefff kız sen bebişlerin resmını nıye atmıyorsun merak ettık hepimiz hanı doğurunca atacaktın
tamam söylüyorum ben ilk bastan beri ne hissediyordum??? erkek
ve doktorumuz eger gördügüm kordon degilse yüzde 80 erkek dedi;;))
Ayşecim hayırlı olsun kuzum Rabbim kucagina almayida nasip etsin insallahkizlarrr cinsiyetimiz belli oldu Rabbim önce saglik eli ayagi düzgün hayirli evlat versin öncelikle hepimize.
tahminlerinizi alayim bakalim ne cikacak
yüzde 80 dedi yani büyük ihtimal............................................önce tahminler
ne gicigim yaaaa
Valla içime doğmuştu erkek oldugu hadi hayirlisi artik annende napsin o kadar vekledi nasil heveslidir kim bilir saglicakla kucagina alirsin insallah cnm benim cok sevindim avatar resmini de artikin değişiver ya şöyle guzel bi erkek bebişi koy aldiklarinida giydirirsin merak etme kolay kolay değişeceğini zannetmiyorum bir mucize yasanirda degisirse sayet birilerine hediye götü rursin artikSagol mesudem evet erkekmis cinsiyetini ogrenir ogrenmez akrabalarima soyledim hele annem okadar heyecanliki simdide yatagini getirdi kurdu evime bi kac giyiside almis mavi yesil tonlarda. Eger o yuzde 20 sine donusurse bidahakine gittigimde cok sasiririm annem tum aldiklarini ne yapar bolemiyorum ben birsey almadim biraz daha ilerlesin once diye. Annem bide erkek kardesimde son ayina kadar kiz oldugunu saniyormus oyle demisler;))
Hayirlisi bakalim ben ama hislerime guveniyorum Rabbim once saglik versin hepimizin bebislerine.
sedefin ikizlerini gordunuzmu resimde? Benmi kacirdim yokmu bi gorelim
seyda yaren zeynep ayfer suay mesude nasilsiniz kizlar soyle uzun uzun sohbet etsek keske
İyiyiz şükür canım ikizlerle uğraşıyoz:)büyük oğlum 3 bebeğe bedel:)Seyda kuzum sana o gece uzun uzun yazdim paylastim o ara sarzim bitti tel kapandi simdi baktim mesajim i goremedim gecmis zaman uzerinde durmak da istemiyorum ama sen kizina mucizebe bak saril kimseyi de onemseme bosver kuzum Rabbim seni görüyor biliyor Allah de birak kuzum sen iyi ol ki kizinda iyi olsun onun sana ihtiyaci var tatlim
Albumunede bakicam cok merak ediyordum valla
Ayşecim hayırlı olsun kuzum Rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah
Bana gore erkek gibi ama
Sedef suay zeynep yaren sizler nasilsiniz kizlar
oh oh maşallah tosunumuzaInsaallah canim 20.hafta bitti 21. Haftaya girdik Insaallah
Sagol mesudem evet erkekmis cinsiyetini ogrenir ogrenmez akrabalarima soyledim hele annem okadar heyecanliki simdide yatagini getirdi kurdu evime bi kac giyiside almis mavi yesil tonlarda. Eger o yuzde 20 sine donusurse bidahakine gittigimde cok sasiririm annem tum aldiklarini ne yapar bolemiyorum ben birsey almadim biraz daha ilerlesin once diye. Annem bide erkek kardesimde son ayina kadar kiz oldugunu saniyormus oyle demisler;))
Hayirlisi bakalim ben ama hislerime guveniyorum Rabbim once saglik versin hepimizin bebislerine.
sedefin ikizlerini gordunuzmu resimde? Benmi kacirdim yokmu bi gorelim
seyda yaren zeynep ayfer suay mesude nasilsiniz kizlar soyle uzun uzun sohbet etsek keske
İyiyiz şükür canım ikizlerle uğraşıyoz:)büyük oğlum 3 bebeğe bedel:)
oh oh maşallah tosunumuza
canım benım inşallah değişmez bu saatden sonra sağlıkla giysın paşamız
sedef kız artık buraya takılmıyorsun hanı bebişlerin resimleri nıye atmıyorsun doğumdan hemen sonra atarım dıyordun
Eki Görüntüle 951385
İşte benim ikiz paşalarım teyzeleri:)ege ve eymen
Ah canım fırsatım olmuyo inan saçlarımı banyodan banyoya tarıyorum:)o kadar yani:)
oy oy maşallah süpanallah yerım ben bunları sedefim cok tatlı ve masumlar annesı rabbım sıze bağışlasın akıllı uslu olsunlar annelerını uzmesınler
Eki Görüntüle 951385
Iyi olmaniza sevindim cnm Allah yardimcin olsun
İyiyiz şükür canım ikizlerle uğraşıyoz:)büyük oğlum 3 bebeğe bedel:)
Evet cnm ya cok huyduz sorma hersey agzinda bu ara elimizi tutup tutup agzina sokuyor insallah biran once cikarir hem kendisine hemdd bana eziyet gece uykulari bozuk 2 dişi ciknişti simdi usttekiler kabarmiş onlari bekliyoruzMesude kizina masaallah dismi cikariyor zor bi donemmis ates istahsizlik vs onlar yoktur umarim kolay atlatirsiniz Insaallah
evet dedigin gibi bakalim zaman ne gosterecek hayirlisi olsun
sedefim oy masaallah annesi az beklemedi onlari demek simdiden basladi annesini yormaya. Genelde ikizlerden biri sakin digeri cok hareketli olur. Ikisinidee emzirebiliyormusun sutun yetiyormu
Ayyy sunlara bak yaaa minnaciklar cennet kokulular sizi Yaradana kurban olutum ben cnm benim Allah anali babali buyutsun hayirli evlatlar eylesin gule Güle büyüt cok tatlilar masallah kuzucuklaraEki Görüntüle 951385