- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
ay kız bi gün önceden bütü işlerimi bitrdim..akşam kızımızı yıkadık..o bi odada uyudu bende çok yorgundum öbür odada uyudum..abimler gelmiş duymadım.daha sonra kızım uyndı ağlyınca uyndım fln..akşam 4 te yatım sabah 8 de kalktım:)..son dokkuşlrı yaptım eve..birde kaynımla eltim bizde kaldı..kadın 10 kalktı valla yaa.her neyse.annem teyzem küçük kuzenim geldi..kızımı giydirdim..prensesler gibim olduu miniğimm..kalvaltı yaptık..evi süpoürdü annem..sonra ben giyindim..misfrlerimz gelmeye başladı..ben yatak odamda durdum kızımla.mevlüd okunurken pek bi ağladım..yanımda teyzemn iki kızı,iki akrabam vardı..onlar annemn üstünde oturuan annemn dayısınnkızları..birinn 14 sene sonra çouğu oldu..birnn de 3 sene sonra..ikisinnde bir kzı bir oğlu var..ben onarı bildimden daha çok korkardım..ben ağldım onlar ağldı..kavuştun çocuna dedi..kızım mevlüd boyunca uyudu ama ne zamn sallama durumuna geldi kzıım uydnı memeden aldıalr ağldı..her şeyimz iidi..kzıım hediyeside çoktu.bir sürü ciicleri de geldi..herkes kzıımı bana benzetti..öle böyle herşey güzelcene bitti..hemde kandile denk geldi..güzeldii işte...
bugünde dr gittik kalça usg için..kızımn üstünde çok şekerim yazıyordu..radyolog pek sevdi kızımı.ama üstünü soyrken bişe yokta giydrrken ağldı..acı şekermiş o dedi:))..sorunsuz bitirdikk..drda baktı arksına önünü dinledii..ağzına kulana gözne burnuna baktı ..altına baktı..bizimkide yuuk yumukk durdu..giydrrken gene kıyamet:))eve geldikk..şimdi kızım uyuyorr...
Oh kuzum mevlut guzel ve bol.sevinc goz yasi ile gecmis deseme uzmemiste hic annecigini
Cicilere gelince zaten hic yoktu:)
Bugun herseyim yolunda gitmesine pek bur sevundim stres ediyordun bak bunu da atlattin hadi gecmus olsun
Ay ben olsm bendw severdim yumuk yumuo demek oda giyinmeyi sevmiyor he hep soyunuk mu kalcaklar yaju
Arasi giydirmek.olum kaciyor veledim
Ananem bizfe ananem eski turku soyluuyor hemen bana donip alayci ifade ile guluyoe cok komik