Haha ay baksana sen bizim.kiza edepli cikti:)
Kiz o kiz seb bosuna merak ediyorsun soyluyirum yahu
Neyseki yakinda detayli varmia kuzum ozaman kizun gisterir kendini
Bebisub neler yapiyordu anlat bakim
Ooo nasalla kuzum sende ben gibi al.ala bitirememissin ay dogurana kadarda bitmiyor
Hepsi cok gyzel cnn rabbim.hayirlisi ile kullanmayi nasip.etsin insalla
Insala oledir cnm
Ader belirtilerine takilma sakin cnm pek cok gebe bunlari yasiyor
Eee bat ne zamab
Kuzlar hastaneye yattım tansiyonum 15-16 değişiyo bide idrarda protein yükselmiş.yarın yada pazaryesi doğumum olcak dua edin sağlıkla hayırla doğurayım.allaha emanet olun
İnş. cnm çarşamba bat inş.adet olmam
Kuzlar hastaneye yattım tansiyonum 15-16 değişiyo bide idrarda protein yükselmiş.yarın yada pazaryesi doğumum olcak dua edin sağlıkla hayırla doğurayım.allaha emanet olun
Ay pek az kalmis hadi bakalim.insalla.guzel.hbr verirsin bize
Adetlerinde gecikme.oluyormu.peki
amın cnm benım sanadda ıyı kandıller mübarek gecede senın ve ayferım ıcın dua edıcemKızlar herkese hayırlı kandiller Rabbim nice kandiller görmeyi nasip etsin hepimize
olsun cnm oda güzel gecıkıp bos çıkınca yıkım daha fazla oluyor ınsalla hıc gelmezler güzel hbr lere vesıle olurlaeEvet cnm az kaldı erken gelir ama hiç gecikmez malesef inş. güzel haberler veririm cnm Allahın izniyle
Ay hadi zeynep insallah hamilesindir. Güzel haberler ver bize
Dün gece 11:45 de doğurdum kızlar:)2300-2700 bebeklerim.büyük olan 1 gece küvözde kaldı yarıninş ewe gidiyoz az biraz emdiler beni.şimdilik bu kadar öpüyorum sizi
Ooo nasalla kuzum sende ben gibi al.ala bitirememissin ay dogurana kadarda bitmiyor
Hepsi cok gyzel cnn rabbim.hayirlisi ile kullanmayi nasip.etsin insalla
Hayirli kandiller kizlar
sedefcim dogum yarin olursa pasalarin kandilde dogmus olcaklar ne guzel. Kismetse benim dogumda berat kandilinden bi gun once belki bende berat gecrsi dogururum hayirlisiyla
zeynep Insaallah Rabbim guzel mujdeli haberi almani nasip ezsin hayirlisiyla
Hepinizi opuyorum. Buatada songul msjin aklimda bidahakine cevaplicam ama size bi sorum olcak ben bebisimi nezaman hissedecem??
Karnimda degilde kasigimda bazen sag bazen solda seyirme pluyor normalmi gazmi bu bebekmi??
Rabbim su mubarek kandilde tum evlat isteyenlere saglikli hayirli evlat evlatlari olanlara hayirli saglikli omur dogum yapacaklarada hayirli saglikli kolay dogum nasip etsin Mevlam. Hayirli saglikli buyusunler Insaallah guzel ahlakli nur yuzlu olsunlar. Amiiiiiiinn
Dün gece 11:45 de doğurdum kızlar:)2300-2700 bebeklerim.büyük olan 1 gece küvözde kaldı yarıninş ewe gidiyoz az biraz emdiler beni.şimdilik bu kadar öpüyorum sizi
Kandile denk gelmedi canım ya çok istedim:)15 dk ile kaçırdık:)sana nasip olsun inş kuzum hayırla kucağına al tatlını:)Hayirli kandiller kizlar
sedefcim dogum yarin olursa pasalarin kandilde dogmus olcaklar ne guzel. Kismetse benim dogumda berat kandilinden bi gun once belki bende berat gecrsi dogururum hayirlisiyla
zeynep Insaallah Rabbim guzel mujdeli haberi almani nasip ezsin hayirlisiyla
Hepinizi opuyorum. Buatada songul msjin aklimda bidahakine cevaplicam ama size bi sorum olcak ben bebisimi nezaman hissedecem??
Karnimda degilde kasigimda bazen sag bazen solda seyirme pluyor normalmi gazmi bu bebekmi??
Rabbim su mubarek kandilde tum evlat isteyenlere saglikli hayirli evlat evlatlari olanlara hayirli saglikli omur dogum yapacaklarada hayirli saglikli kolay dogum nasip etsin Mevlam. Hayirli saglikli buyusunler Insaallah guzel ahlakli nur yuzlu olsunlar. Amiiiiiiinn
Hepimizin yawrusu analı babalı büyüsün canım.11.01.2014 de 11:45-11:47 de doğdular:)Sedefim canim cok sukur ALLAHIM sag salim kucagina almani nasip etti darisi suayla aysenin basina AMIN INSALLAH anali babali buyusunler hayirli evlat olsunlar cooook tebrik ederimbaslasin uykusuz geceler :)))) bu arada biz 4 aylik oldugumuz gun dogurmussun :)))
Hiç korkma canım izlemekten gözüme uyku girmiyo bebekleri:)teşekkürler canım benım valla yarenım al al bıtmıyor eksıklerı artık yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz 2 ay kaldı rabbım sağlıkla kucağıma versın ınsallah
sanada hayırlı kandıller canım ben 21 haftada hıssettım kızımı şimdide yerınde durmuyor bıcırık
ayyy canım benım sedefcım tebrık ederim allah annalı babalı buyutmeyı nasip etsinayyy benıde ıyıce korku aldı rabbım sağlıkla kucağımıza versın tekrar hayırlı olsun
Kandile denk gelmedi canım ya çok istedim:)15 dk ile kaçırdık:)sana nasip olsun inş kuzum hayırla kucağına al tatlını:)
Hepimizin yawrusu analı babalı büyüsün canım.11.01.2014 de 11:45-11:47 de doğdular:)
Hiç korkma canım izlemekten gözüme uyku girmiyo bebekleri:)
canım benım ınan heyecanla beklıyorum bende tam kaç haftada aldılar
Sultancım sen nasılsın nasıl gıdıyo hamılelık. Ne zamandır konusmadık senınlede tabı benım vefasızlıgım yuzunden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?