yaaa benı sormayın küstüm size şaka saka olurmu canım sende haklısın oğluşunla uğraşmaktan buralara uğrayamıyorsun facede pek yoksun hamileliğim şükür ıyı gıdıyor allah nasıp ederse 2 ayım kaldı kızımız geliyor teyzesı işe gidip geliyorum tam gaz devam bu gidişle doğurana kadar çalışacağım rabbım güç kuvvet verdıgı sürece bebeiş hazırlıklarıyla ugraşıyoruz alışveriş eksık hıc bıtmıyor sen nasılsın
Eki Görüntüle 930663 Eki Görüntüle 930662
Buda benım oğlum uzun zamandır gormedınız. Bu en son halı degıl ama bu pcde en yenı fotoları yok buda cok eskı sayılmaz
Dün gece 11:45 de doğurdum kızlar:)2300-2700 bebeklerim.büyük olan 1 gece küvözde kaldı yarıninş ewe gidiyoz az biraz emdiler beni.şimdilik bu kadar öpüyorum sizi
Ohh cok sükür kavustun bebeklerine, Rabbim saglik sihat versin analai-babali büyütsün. Tebrik ederim canim. Sende iyisindir umarim..
İyiym canım sağolasın darısı sana olsun inşallah çifter çifter:)
Aman bu yakışıklı prense bakın saçlara bayıldım:))allah gzl günlerini göstersin canımEki Görüntüle 930663 Eki Görüntüle 930662
Buda benım oğlum uzun zamandır gormedınız. Bu en son halı degıl ama bu pcde en yenı fotoları yok buda cok eskı sayılmaz
Cnmm gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlatlar olsunlar inşş. saglıkla büyüsünler inş. şimdi nasılsınız cnmm
Ayy onlar en tatlı telaslar rabbım salıkla kucagına almayıda nasıp etcek ısallah sımdı utule dogduktan sonra nede olsa bırakanşaka gıbı yaaa daha dün gibi o telaşların aklıma geldıde buyudude abı oldu bu ayyy maşallah süpanallah valla sorma daha yıkama ütüleme bılıyorsun cok sıkıntılı bır yıl geçirdim üst üste 3 düşük psikolojım alt üst oldu rabbıme sükürer olsun hiç ummadıgım anda mucızemı gönderdı ınan bunda hamıle oldugumu bıle bılmıyordum düşüğün arkasından hemen hamıle kalmısım
Sagol teyzesı amınnnnnn.Aman bu yakışıklı prense bakın saçlara bayıldım:))allah gzl günlerini göstersin canım
Amim canım darısı sizlerr olsun inş
Iyi tatlim.sen nasilsinSelam kızlar nasılsınız..
Kız yaren Napiyon özledim seni kız :)) seydasen nasılsın canım...
Ah cnm benim.mubarek gecede sizler icun cok dua ettim bulesinHanimlar, Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.
Hamile arkadaslarim Rabbim size hayirl dogumlar nasip etsin, hayirli evlatlar büyütmeyi nasip etsin. Allahim size kolaylik göstersin insallah. Bu mübarek gecede evlat hasretiyle yanip tutusan bizleride unutmayin.
Ve sabirla umutla iki cizgiyi görmeyi bekleyen arkadaslarim, bu mübarek gecede Rabbim ona actiginiz ellerinizi bos cevirmicektir. En iyisini O bilir. Güzel Allahim bu gecenin hürmetine Resulullahin (sas) hürmetine evlat isteyen tüm mümin kardeslerime o mutlulugu yasatsin. Hepiniz dualarimdasiniz...
Ah benil.sedefim annemi oldi simdi rabbim.anali babalimbuyutmeyi nasip eder insaallaDün gece 11:45 de doğurdum kızlar:)2300-2700 bebeklerim.büyük olan 1 gece küvözde kaldı yarıninş ewe gidiyoz az biraz emdiler beni.şimdilik bu kadar öpüyorum sizi
teşekkürler canım benım valla yarenım al al bıtmıyor eksıklerı artık yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz 2 ay kaldı rabbım sağlıkla kucağıma versın ınsallah
ay bitmez valla insamim gozu doymuyor yahu masalla sende guzel kg almissin yakismus ta
Demek.iki ay kaldi he
Yatak ne tarz dusunuyirsunuz
sanada hayırlı kandıller canım ben 21 haftada hıssettım kızımı şimdide yerınde durmuyor bıcırık
ayyy canım benım sedefcım tebrık ederim allah annalı babalı buyutmeyı nasip etsinayyy benıde ıyıce korku aldı rabbım sağlıkla kucağımıza versın tekrar hayırlı olsun
Farkindasin yaniSultancım sen nasılsın nasıl gıdıyo hamılelık. Ne zamandır konusmadık senınlede tabı benım vefasızlıgım yuzunden
Hayirli kandiller kizlar
sedefcim dogum yarin olursa pasalarin kandilde dogmus olcaklar ne guzel. Kismetse benim dogumda berat kandilinden bi gun once belki bende berat gecrsi dogururum hayirlisiyla
zeynep Insaallah Rabbim guzel mujdeli haberi almani nasip ezsin hayirlisiyla
Hepinizi opuyorum. Buatada songul msjin aklimda bidahakine cevaplicam ama size bi sorum olcak ben bebisimi nezaman hissedecem??
Karnimda degilde kasigimda bazen sag bazen solda seyirme pluyor normalmi gazmi bu bebekmi??
Rabbim su mubarek kandilde tum evlat isteyenlere saglikli hayirli evlat evlatlari olanlara hayirli saglikli omur dogum yapacaklarada hayirli saglikli kolay dogum nasip etsin Mevlam. Hayirli saglikli buyusunler Insaallah guzel ahlakli nur yuzlu olsunlar. Amiiiiiiinn
Cnmm gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlatlar olsunlar inşş. saglıkla büyüsünler inş. şimdi nasılsınız cnmm
Kısa ve net olmus ve kınayıcı :2:Iyi tatlim.sen nasilsin
Wmir ayordi yahu seni bizden cok mu yaramaz yoksa anlat bakim neler yapiyor
Ah cnm benim.mubarek gecede sizler icun cok dua ettim bulesin
Ah benil.sedefim annemi oldi simdi rabbim.anali babalimbuyutmeyi nasip eder insaalla
Ama bu kadar yetmez cok ayrintinistiyorimmm
Farkindasin yani
Evet bebikim.onlar bizim kizin pitputlari:)
Kısa ve net olmus ve kınayıcı :2:
Ay yine kinadim dimi
Cok kinayici gordum kendimi
Evet bı gun tam kusecem haberın yok
Seyda mevlut detaylari istiyoruzzzzz
Haha kiyamazsin sen bana:)
Eee anlat bakalim gorusmeyeli nelee yaptin arkadaslar bilsin
Ama kinancak seyleri yazma cok kinamam va:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?