Inanin kizlar bende cok gerildim bu surecten yok yani islerinde mukemmel olduklarini bilsem kafa yormayacam rahatlicam ama yok kiyas yapinca turkiye ile cok farkli..sabretmekten tevekkul etmekten dua etmekten baska carem yok. Ya bana ilac vermedikten sonra ben evde kendimde yaparim cocuk niye bosuna para vereyim degilmii. Yada iki asilama daha yapacakmisim onun yerine o parayla turkiyede tup yaptiririm ama yok esim illa burda yaptircak diger asilamalari ya tutarsa diye. Sonra tupe gececekmisiz. Suan ise gidiyorum inanin trendeyim yoksa hungur hungur aglayacam gozlerimde sulandi. Songulum ben hocaya gittim ve bize buyu yapilmis buyu kaldirildiktan sonra tedaviye baslayabildim yoksa umursamiyordukki. Hamile kalincada hoca gel dedi. 7HAFTALIK bebegimi buyu yuzunden kaybetmis olabilirim
Suanki tedavi surecimi kimse bilmiyor annem bile bilmiyor Allahtan baska bide siz ve esim biliyorsunuz.
Ciddimisin kuzum ya inanmiyorum pufff jepsi ust ustee geliyo diyicaz insalla cnm guZel hbr i ama bebis nazli kuzum birazcikin
Belkidenummadigimiz anda olucak
Kimseye soylememekle iyi etmissiniz cnm strese hic gerek yok
Bugun dr a gidicektin ne oldu cnm