canım ben alttada yazdığı gibi 2 yıl 8 aylık evliyim. 2011 aralık ayından beri korunmuyoruz yani evliliğimizin sadece ilk 1 yılı korunduk. korunmayı bırakınca açıkcası 4 ay sonra hamile kaldım ama ozamanlar bu kadar takmamıştım. bebeği öğrendim ama 6 haftalıkken düşük yaptım, yemin ederim ozaman bile bu kadar üzülüp ağlamadım, bir kere veren Rabbim gene verir dedim, isyan etmemek için hemen normal hayatıma döndüm. herkes ne kadar çabuk atlattın dedi. ama hep inandım gene olur diye. geçen sene nisan ayıydı
üzerinden 1,5 yıl geçti ve hala gebelik oluşmadı. 2 kere yumurtlama takibi yaptırdım, ilk ay 3 yumurtam oluştu her biri 21 ve 22 mm doktor mükemmel dedi, ikinci ay 2 yumurta değerlerim gayet iyi çoğul gebelik bile olabilir dedi ama malesef olmadı. bu arada eşimde göründü onunda testleri çok normal çıktı. iltihap tesitinden tuttu hsg hepsi normal. ve bana yapılabilicek hiçbişey yok. tek yapmam gereken zaman beklemek
ama ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorsundur. üstüne ben hiç anne olmadım, yani olabilicekmiyim bilemiyorum. doktorların sorun yok demesi beni rahatlatmıyor, ailem kızıyor ne güzel hiç bişey yok diye ama sanki bana şu sorun var bunu çözelim sonra olucak deseler daha kolay gibi geliyor.. kurban bayramı sonrasına kadar denicez, olmazsa sırasıyla yumurtlama takibi, aşılama ve tüp bebek. ama içimden bunlardan bir tanesini bile yapmak gelmiyor. umarım muhtaç olmam
ya benim hikayem böyle Rabbim yardımcım olsun.. bu arada adım kübra