- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
ana şeydamsen benim biricik tatlı mı tatlı kızımanasıltükürürsün öyle teyzesi bak bende senin kızının totosunu ısırırım hee bak yeni fotolarını ekledimdilberim ye kuzumm bebemii..tzn bebemn çekce var herkes totosunu ısırmak ya da vurmkla söyleniypor...
son resmleri güzeldiii
zeynep canım benm aytr kürsiyi dene kuzumm ..herekese diyom dene kuzum ne zmn ne olca bellim olur bebemmm
ayy nartanesiii ayşem şokk oldumm heensl iştir o..ne çektin be kuızum..ne gerizekalılar yaa..bırak işlerini ii yapmayı insanı strese soktuılr..yazık yaa..inşlhh öle beöl tutr bebemde bir daha uğrşmak zorunda kalmazsın bebeğim yaa..ne iştr yaa...hey rabbm ay nasıl şoklardayım nasıl bir iştr bu yaa..çok uyuz oldum yaaa....
mesude senin kara kızana tükürem emi kuzum..ay tipe bak yaaa..boynunu şekilden şekile sokmuşş..maşllhh maşllhh...
kız delibando:)))kız bekle tam günü o belirti regldede olur ama inn bana hamilkliktede olur..bana hamile kalcam ay yumurtalama döenmnde bile ölmüştüm ağrıdan kuzum..bekle rabbm en hayırlısını vericektr kuzumm
leyla kızzz kızın olomuş maşşlhh alln hazardan sakıonzsın canım..
sedef ay kız bunalr büyoo yaaa..1 ay sonramı gitcen birdaha anamm kocamn olcklr bunlr yaa
teşekkür ederiz teyzesi valla cnm bana da öyle geliyor benim kızım beyaz olacak inşallah sende görürürsün Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahaaa nartanem inan soktayim nasil soylemeyi unutur olacak sey degil cok sukur ki kendin fark etmissin ve acile gitmissin ya sen fark etmeseydin ALLAH korusun , her isde bi hayir vardir canim INSALLAH asilaman tutar bitanem dualarimdasin canim
ay ay ay ben yerim bu kara kizi cokk tatli ALLAHIM bize de nasip etsin INSALLAH sag salim kucagimiza alalim AMIN canim bence betusde aras abisi gibi ak pak bisey olucak baksana aras da kara oglanmis yeni dogdugunda ay acaba benimki nasil olucak ay hemen gecsin bu 12 hafta yaaaa...
kiz MASALLAH senin minnoslara buyumusler bi daha ki sefer daha da buyuk olucaklar hatta hareketlerini bile goruceksin INSALLAH
evet canim MASALLAH cok guzelay canim tabiki yerim ben onu ay canim kiyamaz kimse o minnosa yaa ole solediklerine bakma hele bi dogsun bak nasil her kesin kiymetlisi olucak
kizlar esim 1 haftalik sehir disina cikti is icin daha cikali 2-3 saat oldu amma ben cok ozluyorum nasil gececek simdi 1 hafta yaaa