cnm bilmm innki ben kendimi hatrlamıyroum ama en son denedimde he m o hem ilaç elmaydı ayter kürsi fln o ay hamile kaldım ztn..
biri vrdı ama senn gbi dirrda çıkmmdyıdı kanda çıktydı onnda öle hatrlıyorum..bu kürü yaptı..biz dedik ona test yap yok dedi..kan dedik öle çıktı..
olurmu olur kız..songln dedi gbi pazrtesi olmadımı direk kan anacım inşllhhç..stres yapp şey etme....
az çok diyede endişelnme.rahmdeki dökntü azsa kanam az öok sa kanam çok olur cnaım
bende snei çok özldm canımmmm..nasılsın annn nsl kv nsl..
sen asıl nasılsın..yoruluyorsun dikkt et kendine baride hastalanma bak hee..tammmı canımm benmm
biizm ikizlere hamş oln bi gebemiz vrdı nerlede cep o hiç yazmo göremiyozz..hamllk yardı herelde o da kçı kaçı vero
canım valla bilemiyorum ki, içimde hamileliğe dair hiçbir his yok.. oyüzden test yapmak istemiyorum. okadar çok negatif gördüm ki... direk regli olduğumda daha kolay atlatıyorum ama test yapıpta negatif çıkarsa kahroluyorum. oyüzden bekleyebildiğim kadar beklicem, beklemek zorda olsa beklicem... size halimi anlatmama bile luzüm yok, hepiniz yaşadığı için en iyi siz anlarsınız. lütfen dualarınızda unutmayın, Rabbim en kısa zamanda feraha kavuştursun bizleri..