- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
ısır tükür hatta ye şeydam ne yapalım ana yüreği dayanmaz ama arkadaş hatırına katlanacaz şaka bi yana nasılsın minnakın nasıllar doktor kontrollerin nasılay sen goncanımı özledin he şeker..
ay yazık sana ..pek bişe kalmmış kuzum azı gtmiş çoğu kalmış dert etme bebm benm..
ayy kuzumu kimse ısııramaz valla. eleerrimdeki tırnakrım pençe olur innki yolrım :)))
ay inşllh 14 15 gn sonra gerçketen pozitif sonucunu görcez inşillh kuuzm benm yaa....senn her aşaman tuaf sorunlu..maşşlhh bebek kolycana ben burdyım dein bari kuyzum yaaa
tatlım hemencik çörekotuna hemen başlıyosun..13. günü süt buharı yapıyorsun canım...
adet biit gbi ilişki
adet bitti gbi 7 gün boyunca ayter kürsi okucaksın ilk sayfada var cnm...incele..
ihmal ete ..13. gn ben sana süt buhrını anltırım..olcak olcak inşllhh sabrın sonu selamat kuzumm
ay iidr kuzum senn sipa nasıl..maşşlkhh kocamn olmuş cnaım..allh nazardan sakınsın valla
ben tükürrüm kuzum..öle böle de değil..tü tüttt maşşlhh :)))
ben öle severim kuzum bebelşeri ne etcenn..o şimdi küçük bi büyüsün ahh ozamn ne şirin olcak..toklr pembe dolar AYY ısırmalık valla
kizlar selam nasilsiniz? INSALLAH esim bugun gece geliyor coook ozledim askimi hemen gecsin su 6-7 saat
ya kizlar size bi sey sorucam yaa benim ablam 5 ay oldu evleneli bugun dra gitti dr iki rahim oldugunu soylemis acaba iki rahimle hamile kalmak zor mu ki? :18::18::18:
dilberim hoş geldin yüzünü gören cennetlik misali nerelerdesin sen çok sevindim kocana kavuşmana Allah ayırmasın bi daha ben ilk kez çift rahim duyuyorum valla inşallah iyi birşeydir Rabbim ablana da hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah