Ah cnm benik cok sevindim.hadi bunuda atlattin
Ay neden bir ay sonraya cagiriyorki ilk uc ay ya 15 te maksimum 2o gunde dir tatlim benim
Bilmem valla kuzum öbür ay cağırdı bi sıkıntı olursa ara dedi.bende bilmiyom nasıl gececek 1 ay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah cnm benik cok sevindim.hadi bunuda atlattin
Ay neden bir ay sonraya cagiriyorki ilk uc ay ya 15 te maksimum 2o gunde dir tatlim benim
Bilmem valla kuzum öbür ay cağırdı bi sıkıntı olursa ara dedi.bende bilmiyom nasıl gececek 1 ay
saol canım benim merek ettiğin için:))
9.haftadan geçen haftaya kadar çok kötüydüm yarenim sürekli çıkarıyodum hiç halim yoktu mosmor kesiliyodum şimdi çok şükür iyiyim artık kk ya girebilicem diye seviniyorum:))
yaa sedefe nasıl sevindim anlatamam hemde ikizzzzzzzz Allahım isteyen herkeze nasip etsin fazla bekletmesin.ayy sedefim kuzum nasıl sabrettin nasıl inat ettin o bebek buraya gelicek yaza kadar demişti şimdiki gibi aklımda helal olsun sana hiç vazgeçmedin sonucu süper olmuş yaa ikiz ayyyyy vallahi çok sevindimm
Ay gecermi kusum.bir ay ya hatta benim dr kiyak yapip kontrol zamani icnde gel diyo ongun sonra yine goroyordum
Ikiside 7+3 mu baska nelee dedi dr
Ay sedef yaza gebe diye diye gebe girdin ya
saol canım benim merek ettiğin için:))
9.haftadan geçen haftaya kadar çok kötüydüm yarenim sürekli çıkarıyodum hiç halim yoktu mosmor kesiliyodum şimdi çok şükür iyiyim artık kk ya girebilicem diye seviniyorum:))
yaa sedefe nasıl sevindim anlatamam hemde ikizzzzzzzz Allahım isteyen herkeze nasip etsin fazla bekletmesin.ayy sedefim kuzum nasıl sabrettin nasıl inat ettin o bebek buraya gelicek yaza kadar demişti şimdiki gibi aklımda helal olsun sana hiç vazgeçmedin sonucu süper olmuş yaa ikiz ayyyyy vallahi çok sevindimm
İnadım inat kızım dediğimi yaparım:))gelecek dedim geldiler:)birisi 1 gün geriden geliyo kardeşine göre:)ne kaldı kız en geç 7 ay sona kucağımdalar:)
ayyy Allahtan atlattın o günleri her ikisinde demi o kadar sürdü kusmaların?evet canım dediğin gibi benimki çok şükür 15.haftada bitmek üzere.
göbişim çıktı zayıf olduğum için çok belli,yerini çok rahat bi şekilde buluyoruz,sertlik var hemen göbek altında:))
ayyy binkere maşallah çok tatlı Allahım esirgesin canım çok tatlı yaaaaaaaaaaa.
inşallah bizde o günleri yaşarız
Ayy daha çok küçükler annesi teyzesi totolarini yer yer:))
boşversene ya niye çekiceksin içine rahat rahat salıver göbişi:)))) aramızda 2 ay var galiba kuzum tahmini doğumun şubatta inşallah
Kiz ben bunlari yerom ya masalla bir cm i gecmislerrr