işte teyzeleri betüşüm taze taze yeni çıktı
Maşallah Aras pasa da gelisimliymis yok görmedim profilinde mı bı bakayım kerataya tmm koyarım CNm dur bı eşimden pc yi alayım da
Evet göbeğimiz bir haftada düşdü bir defa kanadı doktor pansuman yapmıştı
Benim gebelik boyunca hiç enfeksiyonum olmadı çok şükür bunuda bol su icmeye bağlıyorum hamile kalmadan önce vardı hatta ama gebeyken tertemiz çıkıyordu tahlillerim
işte teyzeleri betüşüm taze taze yeni çıktı
profıldeko yaren cnm
bak arasın yenıdogan halı ve sımdıkı halıEki Görüntüle 744482 Eki Görüntüle 744483 Eki Görüntüle 744484
Maşallah Allah nazzarlardan saklasın çok tatlıişte teyzeleri betüşüm taze taze yeni çıktı
Valla CNm kafasını alnını gözlerini bana benzetiyorlarmış ağız burun gıdısı da aynı babası zaten ortaya karışık birsey olmuş iste:)))aman aman aman benım kuzuma masalla
sanam benzıyo cnm ben sana benzettim
karakafalı tostos gıdık yapmış
Oyyy oyyyy maşallah ya ne kadar da değişmiş yağız bı delikanlı olmuş bu ya çok tatlı Rabbim anali babali büyütsün hayırlı evlat eylesin ikisini de cnm yareni gormuştum kocaman kız olmuşprofıldeko yaren cnm
bak arasın yenıdogan halı ve sımdıkı halıEki Görüntüle 744482 Eki Görüntüle 744483 Eki Görüntüle 744484
Gözleri mavi teyzesi orda öyle çıkmış Rabbim o günleri de gösterir elbet Rabbim ikizlerini sana bağışların saglicakla kucağına alırsın inşallah cnayy sorma Sedef teyzesi var tabi tutturdu ben illa ayaklarimla gelicem diye ve öyle de geldi sezeryani olduk ters kızım benim inşallah terslik yapmaz daha suanda bı sıkıntımız yok akıllı uslu kızım Aras abisi gibiGözlere bak zeytin mübarek:))çok şirin bu ya:)valla kızlar artık burnuma bebek kokusu geliyo.hamiş olmadan önce korkardım doğumdan ama şimdi hemen aylar geçsin doğsunlar istiyorum.bu arada bu kız çok fena bakıyo ttlım:)var bi dediğim dediklik:)
Teşekkür ederim canım benim darısı senin basına olur inşallah bu arada bu saatte ne yapıyorsun buralarda kuzum uyku mü tutmadıMaşallah Allah nazzarlardan saklasın çok tatlı
Dunku maceradan sonra bugun aradim doktoru baska doktor cikti bir bir sikayet ettim ozur diledi normalde tambonu bi iki saat sonra cikariyorlarmis size soylemesi gerekirdi dedi sperm akmasin diye uyguluyorlarmis. Pztsi toplantimkiz var ben bu konuyu konusutun dedi.
Esimde kafana takma test gununu bekle sonra baska yeni doktor bulalimmi ona karar verelim dedi.
Doktorun dedigi ya gelin ben cikarayim1saat yol?? Yada yakininizdaki aacie gidin yada siz cikarin dedi
Sizce be ne yaptim??? Sabahin sekizi nefesimi tuttum cektim cikardim rahatladim:)))
Yavrukus geldin mi dr dan anlat bakalim bizim.bebelei
Geldim canım:)gördük ultrasonda kalp atışlarını çok güzeldi:)allahım herkese yaşatsın bunu.7+3 olduk rabbim tamamına erdirsin.1 ay sona çağırdı tekrar.2 li tarama için
meraba nasılsın görüşmeyeli,bulantı ve kusmalarımdan kk ya giremiyodum şimdi azaldı çok şükür yeni yeni giriyorum nete.nasıl gidiyo,bu arada benim kızım olucak inşallah.
bu arada sedef hangi sedef,kullanıcı adınımı değiştirdi?benim tanıdığım sedef mi başka sedefmi acaba?
Neguzel görmüşsün kuzularını Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah hadi bı takvim yap tatlımGeldim canım:)gördük ultrasonda kalp atışlarını çok güzeldi:)allahım herkese yaşatsın bunu.7+3 olduk rabbim tamamına erdirsin.1 ay sona çağırdı tekrar.2 li tarama için
hoş geldin CNm çok gecmis olsun benim mide bbulantilarindan ben daha çok giriyordum is güç yapamiyordum bir yerlere de gidemedigimden kada dağıtıyordum yoksa iyice bunalıma girersin burası olmasaydı neyseki gecmis Rabbim Saglik sıhhat versin ikinize de iyi bak prensesimize:)meraba nasılsın görüşmeyeli,bulantı ve kusmalarımdan kk ya giremiyodum şimdi azaldı çok şükür yeni yeni giriyorum nete.nasıl gidiyo,bu arada benim kızım olucak inşallah.
bu arada sedef hangi sedef,kullanıcı adınımı değiştirdi?benim tanıdığım sedef mi başka sedefmi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?