• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Korkmayin canim positif dusunun ama ihmal etmeyin
Bende herseyden supheleniyorum arik cunku yap dersem yapiyorlar tahlilleri yoksa umurlarinda degil
Burda bi abla 2cocuklu 3olmuyor diyordu ama ondada yuksek troit var ama hapini duzenli almiyormus ve gebelige engel oldugunu bilmiyordu nezaman duzenli kullandi
Suan 9haftalik hamile

Hamile kalirsam kan pihtilasmasina baktircam bide o aklimda

Amma yazdim hastaliklardan yahu pko konusunu hyl super anlatir bu troit ondada vardi yaren bilir hyl ya

Dua edin ve kontrollere gidin benim basim catliyor ben yatiyorum dayanamiyorum basimin agrisina

Korkmayin canim positif dusunun ama ihmal etmeyin
Bende herseyden supheleniyorum arik cunku yap dersem yapiyorlar tahlilleri yoksa umurlarinda degil
Burda bi abla 2cocuklu 3olmuyor diyordu ama ondada yuksek troit var ama hapini duzenli almiyormus ve gebelige engel oldugunu bilmiyordu nezaman duzenli kullandi
Suan 9haftalik hamile

Hamile kalirsam kan pihtilasmasina baktircam bide o aklimda

Amma yazdim hastaliklardan yahu pko konusunu hyl super anlatir bu troit ondada vardi yaren bilir hyl ya

Dua edin ve kontrollere gidin benim basim catliyor ben yatiyorum dayanamiyorum basimin agrisina

ah cnm pekte sordum bak hepten şişirdim kafanı cok teşekkür ederim tatlım inşalla gecer ağrın öptum kocaman

nartanesiiii ii geceler kuzucum...hiç konusamadık bu gece ama yarın telafiederis...

elifzademmm senden ne haber tatlıcım?

Yok canim olurmu bildiklerimi soylerim bende sorarak ogrendim

Herkeze hayirli geceler tatli bol bebisli ruyalar
Sade ruyalarda kalmasin Allah kucagimizada versin saglikli hayirli bebekler insaallah amiiiiiin
Opuldunuz

kara kış bitsinde ööle gıdersın gezmelere artık;:) ama dedıgım gıbı kar tutmadı yanı yolları korkmaa:)) ncity de mı gıdıcektın?

yok ona ayrıca uzuldum arada cıkartayım dedim işte ya eşimle arda gelirdik ncity e ah ah bi ara geldiğimde gebeydim hatta of of şimdi 3 aylık olacaktı bebem bak huzunlendim nereden nereye getirdim kendimi

hahahha yavrum senin uykunmu geldi:9::9::9:
dedmya az önce gölcükte oturuyorum diye:27::27::27:

istelik yarende sakarya da oturuyo:27::27::27::27:

aaaaaaa herşeyı bırbırıne karıştırdımm galıbaa:)) senın gölcük dedıgını hiç okumadım duymdım:)) kaçırmışım oarayı:)) yarenidee gebzeli yaptım bak goruyonmuu:))) olsunnn hepsi birr:)) kıvırıyım hemen:)))

aaaaaaa herşeyı bırbırıne karıştırdımm galıbaa:)) senın gölcük dedıgını hiç okumadım duymdım:)) kaçırmışım oarayı:)) yarenidee gebzeli yaptım bak goruyonmuu:))) olsunnn hepsi birr:)) kıvırıyım hemen:)))
hahahha kıvırr nilücüm kıvır hahhaha
kız bu yaren senn kafanı mı döndürdü annem :9::9::9::9:
şukur kavusturana kadını kafası döndu baksana ban ev sordum ncity dedim sonra bebek ben daldan dala

daldan dala daldan dala:1::1::1::1:

şekercimi görmedm ben hiç bugün:5::5::5:

Back