kız yok nerden cıktı örgü falanzeyneppppppp napıyon örgumu öruyosun bakım
kız yok nerden cıktı örgü falan
kız sevcanın gebelık testını gordum yorumladım ılk 10 dk sersem gıbı cvplar yazdı ınanamadı galıbaaman ne bilim öle cnm çekti sen öresin die ay bu topik hamile topiği olmaya başladı gulum ne olacak cnm söle bakım bende kaynarmıyım arada
merhaba gebe kadın napıyon
hayırlı aksamlar nasılsınız
songul sen napıyon kese kalp atışı tamamı
kız sevcanın gebelık testını gordum yorumladım ılk 10 dk sersem gıbı cvplar yazdı ınanamadı galıbasende calısmalar nasıl bakalım kırmızıları ne zaman beklıyosun hıc gelmezler ınsallah . kız songulalp de hamıle mı
kız sevcanın gebelık testını gordum yorumladım ılk 10 dk sersem gıbı cvplar yazdı ınanamadı galıbasende calısmalar nasıl bakalım kırmızıları ne zaman beklıyosun hıc gelmezler ınsallah . kız songulalp de hamıle mı
canım benim kese tamam embriyoda oluşuyo dedi dr.kalp atışı haftaya inşallah senden naber içimde bi his bu ay hamiş kalıcaksın diyo
Allaha sukurler olsun ıyıyız keyfımız yerınde senın bebısın nasıl ? ıyısınız ınsallahheyy kankim nasılsın iyi oldun muı grip oldum diyodun yaa ateşin nasıl ay ne çok soru sordum
bebem nasılsın canım benim derin nasıl?
kız sen hamıle mısın ayy bacım masallahh hayırlı ugurlu dogumlar ınsalahhcanım benim kese tamam embriyoda oluşuyo dedi dr.kalp atışı haftaya inşallah senden naber içimde bi his bu ay hamiş kalıcaksın diyo
yukarlardadır askım bulup gostermemı ıster mısın ?teste bende bakmak istiyorum nerde acaba:44::44:
canım benim kese tamam embriyoda oluşuyo dedi dr.kalp atışı haftaya inşallah senden naber içimde bi his bu ay hamiş kalıcaksın diyo
hamıs oldugumu mu nasıl ogrendım ? adetıme 5 gun kala productor almıstım yaptım baktım 2 cızgı.. şoooooooooooooooook oldumm o gece hıc uyumadımhaha okudum tatlım ya ne guzel karmaşık duygular sen naptın cnm nasıl ögrendin ne tepki verdiğn anlat bakım benim bugun 41.gun gecen ay 43.gun idrarda çıkmıştı şubat 1 e kadar bekliyorum işte
heyy kankim nasılsın iyi oldun muı grip oldum diyodun yaa ateşin nasıl ay ne çok soru sordum
bebem nasılsın canım benim derin nasıl?
evet canım 2.ye hamileyim daha yeni 5+4 kalp atışlarınıda duyduğum zaman rahatlıycam Darısı herkezin başına
Allaha sukurler olsun ıyıyız keyfımız yerınde senın bebısın nasıl ? ıyısınız ınsallahayy yıyım onu kucuk pisipisidir oo
kız sen hamıle mısın ayy bacım masallahh hayırlı ugurlu dogumlar ınsalahh
yukarlardadır askım bulup gostermemı ıster mısın ?
tatlım kaç haftalık hamilesin sen???kese tam olarak ne zaman gözüktü??kalp atışı ne zaman duyuluyo???
yine ne çok soru sordum yahu
tatlım kaç haftalık hamilesin sen???kese tam olarak ne zaman gözüktü??kalp atışı ne zaman duyuluyo???
yine ne çok soru sordum yahu
hamıs oldugumu mu nasıl ogrendım ? adetıme 5 gun kala productor almıstım yaptım baktım 2 cızgı.. şoooooooooooooooook oldumm o gece hıc uyumadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?