merhaba tatlımm 1500 200 arası vajinal ultrasoında bebk kesesi çıkr gayet normal bu değerle gözkmmsimerhabalarr ben 41 yasindayyim sat 11 dun beta yaptirdim 662 cikti ama kese goremedi doktor.sisce bu deger normalmi bilgisi olan varsa cvp lutfen
merhabalarr ben 41 yasindayyim sat 11 dun beta yaptirdim 662 cikti ama kese goremedi doktor.sisce bu deger normalmi bilgisi olan varsa cvp lutfen
huhuu cevap vericek kimse yokmu
saremnaz aybeküm ne dicem ben şimdi 22 kasımda düşük yaptım sonra 30 aralıkta kanmm oldu ya 21 gün sürdü hani ayın 23 de böle yumurta kıvamında akıntı geldi şimdilerde de sol yumurtaslım çok ağrıyo nedir bu yaa ilk defa olo hee..kist büyüdüğünde de ağrı olmuştu ama onun ağrısı farklı olo biliyorum nedir bu kii
benimde geçen ay çok ağırım oldu özellikle yüzrine yatarken bıçak saplanır gibi ara ara dr a sordum üşütmüşsün dedi
sevcan cnm hamileymişin ço sevindim cnm rabbim kucağına almayı ve bizlerese nasip etsin ya ayyy bu topikte maşalla daha adet gören yok hep çift çizgi
canım çook sağol umarım öyledir test gördüğünüz gibi ama kana baktıramadım arkadasımızın bebegi vefat etti ordaydık sevinç falan kalmadı bugün( herkese hayırlısıyla nasip etsin bu duyguyu Allahım...
isteyen kimsenin kucagını boş bırakmasın inş.
slm kızlar ben geldimm ne bi hamiş daha mı sevcan mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?