Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
merhabalarr ben 41 yasindayyim sat 11 dun beta yaptirdim 662 cikti ama kese goremedi doktor.sisce bu deger normalmi bilgisi olan varsa cvp lutfen
merhaba tatlımm 1500 200 arası vajinal ultrasoında bebk kesesi çıkr gayet normal bu değerle gözkmmsi

merhabalarr ben 41 yasindayyim sat 11 dun beta yaptirdim 662 cikti ama kese goremedi doktor.sisce bu deger normalmi bilgisi olan varsa cvp lutfen

Değer 1000e ulaşmadan kese görünmüyor diye biliyorum..
Ama gebesiniz tebrikler

saremnaz aybeküm ne dicem ben şimdi 22 kasımda düşük yaptım sonra 30 aralıkta kanmm oldu ya 21 gün sürdü hani ayın 23 de böle yumurta kıvamında akıntı geldi şimdilerde de sol yumurtaslım çok ağrıyo nedir bu yaa ilk defa olo hee..kist büyüdüğünde de ağrı olmuştu ama onun ağrısı farklı olo biliyorum nedir bu kii

benimde geçen ay çok ağırım oldu özellikle yüzrine yatarken bıçak saplanır gibi ara ara dr a sordum üşütmüşsün dedi

benimde geçen ay çok ağırım oldu özellikle yüzrine yatarken bıçak saplanır gibi ara ara dr a sordum üşütmüşsün dedi

benimki öle çok ağrımıyo değişik biş şeklde tatlı bi ağrısı vr beni kötü etkilemiyooböle sanki iğne batıyon toplu iğne sonra çeekon gbi

ben kaçar kızlar senden ii haberler beklom sevcanyk...topik kızlar size emanett..liste 1. sayfada

sevcan cnm hamileymişin ço sevindim cnm rabbim kucağına almayı ve bizlerese nasip etsin ya ayyy bu topikte maşalla daha adet gören yok hep çift çizgi

sevcan cnm hamileymişin ço sevindim cnm rabbim kucağına almayı ve bizlerese nasip etsin ya ayyy bu topikte maşalla daha adet gören yok hep çift çizgi

canım çook sağol umarım öyledir test gördüğünüz gibi ama kana baktıramadım arkadasımızın bebegi vefat etti ordaydık sevinç falan kalmadı bugün ( herkese hayırlısıyla nasip etsin bu duyguyu Allahım...
isteyen kimsenin kucagını boş bırakmasın inş.

ay okudum cnm ya inan yuregım yandı rabbim kiseye vermesin hele anne olunca çok daha farklı oluyo gercekten rabbim sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…