görmezmiyim yaa yazdım az önce hatta dedim içime doğmuştu seninle ilk konuştuğumuzda hamile kalıcağn tebrikler tekrar canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindimmrb canım ama sen beni görmedin niyeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
görmezmiyim yaa yazdım az önce hatta dedim içime doğmuştu seninle ilk konuştuğumuzda hamile kalıcağn tebrikler tekrar canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindimmrb canım ama sen beni görmedin niyeee
mrb canım ama sen beni görmedin niyeee
sivilceden baska bi belirti varmi sende??? ben bol bol su döküyorum, her kokuyuda aliyor burnum, hicbir koku kacmiyor vallah
şekercininkızı listeye bakıyomusun sen
görmezmiyim yaa yazdım az önce hatta dedim içime doğmuştu seninle ilk konuştuğumuzda hamile kalıcağn tebrikler tekrar canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim
görmezmiyim yaa yazdım az önce hatta dedim içime doğmuştu seninle ilk konuştuğumuzda hamile kalıcağn tebrikler tekrar canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim
listeye ben bakmıyorum cnm şeyda yapıyo ama ben bi baktım çözemedim nasıl olduğunu seydacım gösterirse onun olmadığı zamanlarda listeye bakarım yeni gelen arkadaşları eklerim o zaman...
listeye ben bakmıyorum cnm şeyda yapıyo ama ben bi baktım çözemedim nasıl olduğunu seydacım gösterirse onun olmadığı zamanlarda listeye bakarım yeni gelen arkadaşları eklerim o zaman...
ayyy erkek olacak dıorsun haa..nasıl anladın zeynepcm?hımss anladım . 26.05.1992 dogum tarıhım . resmı nıkahımda 1 kasım 2011 de kyıldı:)
kuş gıbı carpıyodur sımdı onun kalbı senın oğlun olcak ha benden solemesii
daha var kuzum daha var .. ahh benım gıbı kışın ortasında karpuz ve can erıgı ıstersın sora kocan depresyona gırer
slm kiz naber??? ne var ne yok???
ya bi de hamilelik belirtilerin varmıydı değişik neler hissettin yazmışmıydın bilmiyorum gerçi geçmişi baayağ okudum ama göremedim anlat bakalım yine de farklı neler hissettin
ben yeni eve taşındım 1 hafta oldu zaten sizinle tanıştıktan 2 gün sonra ev işlerine giriştim taşındım sonra diğer topikte sizi bulamadım meğer burdaymışsınız senin hamile olduğunu da orda öğrendim dün gece kızlarla bayağ kaynattık.ben yeni dr.gitmeyi düşünüyrm ama taşınma talaşı falan gidemedim işte yarın progestron testi yaptırıcam adetime var acaba diyorum cmartesi dr.gitsen mi yoksa bu ayda bekleyip adet biter bitmez mi gitsem bilemedimsağol amin darısı isteyen herkesin başına canım bende aramızda olmana çok sevindim açıkçası..ee sende ne var ne yok???
iyiyim tatlım sen nasılsın??nasıl gidiyor??
kuzu benim kasıklarım çok ağrıdı ay yarenim bilir hergün ona kasığım ağrıyo diyodum.bide belim ağrıdı ama ikiside adet sancısına benzemiyodu midemde biraz bulantı vardı ama o psikolojik olabilir diye düşünüyorum...sen çalışmalara devam mı???
ya ben yeni bile degilim yokum ama listede, seydaya hatirlatin ben gündüz giremiyorum. ama yarin ögelene kadar calisiyorum. gelirim gündüz yani. sanada slm verdim görmedin kiz
kızlar acaba şeydaya özelden atsak sat bat falan takibi daha kolay olurmuki
gördüm tatlım görmezmiyim yazdım hata cvp aşk olsun senide en kısa zamanda alacaz tatlım benim aklımdasın merak etme..sen yazdın dimi bilgilerini??
valla sen bilirsin tatlım olabilir bakalım ben bi şeydaya sölimde bana listeyi göstersin yardımcı olayım arkadaşıma seydacım girmediği zamanlarda ben devralayım...
ayy meryem yanls anlamada ben bı konu hakkında yorum yapınca patt hemen cıkıyor ama hemen hemen her konuda ben hamıle kaldım herkes ruyasında benım oglum oldugunu goruyor kocam oglum oglum dıyordu . annem babaannem buyukannem hepsı oglan dıyor . kızımm olacak dedım ben 3 gun sora hastaneye gıttım kız. ablamın ogluna 8 aya kadar kı dedıler oğlan dıye tutturdum . ATİLLA POLAT GELDİİ:)ayyy erkek olacak dıorsun haa..nasıl anladın zeynepcm?
anammmm nerden aklına geldide canın cekti kızz.
ayyy benm kocişte sen bir hamile kal..hurmayı bile bagdattan getiririm diyorbenimki şimdiden girdi depresyona canım mümkünse hiç aşerme diyo bana
kıss kankişim sen şimdiden bir hamile alınganlıgına büründünmrb canım ama sen beni görmedin niyeee
aahh bebegım ahhh :) ben gecen lahmacun aşerdim kocam dıyo kı kızım bak hep boyle bulunan seyler yemek ıste .. sora kızarım haaa dedi ben kaldım bole
ben yeni eve taşındım 1 hafta oldu zaten sizinle tanıştıktan 2 gün sonra ev işlerine giriştim taşındım sonra diğer topikte sizi bulamadım meğer burdaymışsınız senin hamile olduğunu da orda öğrendim dün gece kızlarla bayağ kaynattık.ben yeni dr.gitmeyi düşünüyrm ama taşınma talaşı falan gidemedim işte yarın progestron testi yaptırıcam adetime var acaba diyorum cmartesi dr.gitsen mi yoksa bu ayda bekleyip adet biter bitmez mi gitsem bilemedim
tamam canm söleriz.seyda gecmişi okuyup alıyorum demişti ama karıstırdımı acabaya ben yeni bile degilim yokum ama listede, seydaya hatirlatin ben gündüz giremiyorum. ama yarin ögelene kadar calisiyorum. gelirim gündüz yani. sanada slm verdim görmedin kiz
aslında daha kolay olur..yada biz not alalım biz yollayalım seydaya.kızlar acaba şeydaya özelden atsak sat bat falan takibi daha kolay olurmuki
meriii seninle bat lar yakın birlikte bekleyelim mi