ay insallah Allah söyletmistir kiz!!! senin tahminlerin cikiyo benim icinde bi tahminde bulunsana.... yüzüm sivilcelenmeye basladi, habire tuvalete kosuyorum...
canlarım beyazgala mesaj attı hamileymiş çoooook sevindim ya
maddi manevi bayagı sıkıntılarım var .. Allah tez zamanda herkesi de beni de kurtarır ınsallahh
bende yokumhamıle mısın yoksa ?
yok tatlıum gitmem 24 saate bişeyim kalmaz
kuzum bende sivilcee oldum ya stres mi bebemi adetmi çözemeddim ama adet dönemide olmam hemşerim ama
beyazgala gelirdi önceden dimi buraya da? buaralar hiç göremıyorum die aklıma gelmişti bugün..
Ahhh çok sevindim yarencim..Allah ona sağlıklı,hayırlı bir evlat nasip etsin..
Tebrik ettigimi iletirsin olur mu???
daha var kuzum daha var .. ahh benım gıbı kışın ortasında karpuz ve can erıgı ıstersın sora kocan depresyona gıreryok kuzuu daha aşermiyorum
vallah bende de omuyo adet döneminde.. benim olmadik yerde cikti sivilceler bide aciyorlar, gecen hamileligimde de olmustu... insallah bebis dir canim...
bunu buldum acilinden hemen koydumsağol tatlım yapım ya avatara koptummm çok süper
masallah masallah nazarlar degmesın sorununda yokmus yasadıgın sıkıntıları unut ve umutla bekle ... olucak hayatım21. 02. 2004 evlilik tarihi
sat bilmiyorum gecen bir ayda iki kez kanamam oldu (düsük sebebiyle)
bat 1 subat
cocuk yok
sorun yok... cok sükür
tahmın rehberım ıyıdır aybuke2008... ve beyazgala yı dıye dıye dilim yoruldu ohh 2side hamişay insallah Allah söyletmistir kiz!!! senin tahminlerin cikiyo benim icinde bi tahminde bulunsana.... yüzüm sivilcelenmeye basladi, habire tuvalete kosuyorum...
uff ne sıkıntı yapmıştır sana da 40.gün40.gun bugun cnm ya of ya olcaksam olayım bi an evvel beklemek çok zor
daha var kuzum daha var .. ahh benım gıbı kışın ortasında karpuz ve can erıgı ıstersın sora kocan depresyona gırer
40.gun bugun cnm ya of ya olcaksam olayım bi an evvel beklemek çok zor
ha gayret ben 45. gün de test yapmistim pozitif cikmisti .. ben maalesef günlerimi sayamiyorum iki kez kanama oldugu icin..
uff ne sıkıntı yapmıştır sana da 40.gün
uff ne sıkıntı yapmıştır sana da 40.gün
işte vardı zaten bi sorun ikimizinde benimde 43.gun ççıktı gelmezse 1 şubat buyuk gun ya batarız ya çıkarız
mrb canım ama sen beni görmedin niyeee
aahh bebegım ahhh :) ben gecen lahmacun aşerdim kocam dıyo kı kızım bak hep boyle bulunan seyler yemek ıste .. sora kızarım haaa dedi ben kaldım bolebenimki şimdiden girdi depresyona canım mümkünse hiç aşerme diyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?