• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
yok kız ananla konusmadım..öle düşünüp söledim..

maaşallah canm sana da kızına da...ne düşünüyor acaba oralarda:1::1::1:
dısarı cıkınca neler olcak falan diordur byük ihtimalle:1:
valla ben iyiyim..hiççbir hareket yok:2::2::2:
hayatım sen nasılsın calısmalar nasıl ? valla tatlıcadıma soleyınde benı de koysunlar listeye ya ben nıye yokum ?:2::3::1:

slm bebemm nasılsın bakalım bebiş nasıl???
ıyıyım allaha sukurler olsun sen nasılsın senınkı nasıl ?

ohh canım benim ellerine sağlık:56:
anammmm hamiş var artık topicimizde...
yeme içme ile ilgili sormamak lasım:17::17::17::17:
du bakim,şöyle kii; ben hakiki italyan makarnası kullanıyorum,bu çok önemliii.makarnayı haşlayıp süzdükten sonraa,sosu tabiiki püf noktası.sona annemin yaptığı,domatesli,kırmızı bibberli, patlıcanlı bi sos var onu tereyağıyla kavuruyorum,biraz biber salçası ekliyorum,sonra sarımsak ezip koyuyorum,kaşar veya tel peynir koyduktan sonra enn son krema ekliyorum.bu karışımı tencerede kavurduktan sonra süzdüğüm makarnayı içine ekliyorumm.çokk güzel oluyo.ama sos bol olacakk.işte böylee:56::56::56:
eline saglık kusum...ayhh maasallah sana ama ben yapsam da sennki gibi olmas sanırım:5::5::5:
geldim geldim kankim napıyosunuz bakalım?

iyiym bebegmmm ne olsun...ev halii..hava sogudu mu ne..:53::53::53:

pambik canım hatırlamadın mı diğer topikte de kunuşuyoduk beraber....bu arada nasıl oldun kuzuuu :54:
ewet hatırlamazmıyım dün kulaklarını çınlattım zaten senin hamile kalacağın içime doğmuştu zaten kızlarda erdin dedi bana canım tekrar hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

hayatım sen nasılsın calısmalar nasıl ? valla tatlıcadıma soleyınde benı de koysunlar listeye ya ben nıye yokum ?:2::3::1:?

hahahah canım biz şeydaya söleriz..cadı falan bilmeyiz:52::52::52:

bu arada tam bilgilerini ver bize..seni de ekleteyim..
bize yaş ve evlilik tarihini de belirtirmisin kuzum?
bak bizim listemizde ve topicimizde 2 hamiş var şimdiden:52::52::52:
eh bir de sen oldun3:27::27::27:

Allah ım ilk 5te olsammmm keşke..

hayatım sen nasılsın calısmalar nasıl ? valla tatlıcadıma soleyınde benı de koysunlar listeye ya ben nıye yokum ?:2::3::1:

ıyıyım allaha sukurler olsun sen nasılsın senınkı nasıl ?

ayy benimki mi??kız hoşuma kaçtı birden ben bişey hissetmiyorum yaa ay napıyo acaba şimdi kendine yumuşak yatak mı hazırlıyo şuan acaba:9::9:

kızlar benim k tuşunda problem var yoksa konuşurken k diyebiliyorum seri yazarken kaynıyo
hahhaha k yerine g yaz angaralı ol hhahha
angaralı gangimmmm:1::1::1:
kizlar iyi aksamlar ya benim listede hala ismim yok :( ben girdigim zamanda kimse olmuyor burda

Ayfercim liste için bize yeni bi bildirim yaparmısın...sat,bat,evlilik tarihi,kaçıncı bebek ve dogum tarihi verirmisin?
belli bir sorununuz var mı?

hahhaha k yerine g yaz angaralı ol hhahha
angaralı gangimmmm:1::1::1:

Ayfercim liste için bize yeni bi bildirim yaparmısın...sat,bat,evlilik tarihi,kaçıncı bebek ve dogum tarihi verirmisin?
belli bir sorununuz var mı?

21. 02. 2004 evlilik tarihi
sat bilmiyorum gecen bir ayda iki kez kanamam oldu (düsük sebebiyle)
bat 1 subat
cocuk yok
sorun yok... cok sükür

hahahah canım biz şeydaya söleriz..cadı falan bilmeyiz:52::52::52:

bu arada tam bilgilerini ver bize..seni de ekleteyim..
bize yaş ve evlilik tarihini de belirtirmisin kuzum?
bak bizim listemizde ve topicimizde 2 hamiş var şimdiden:52::52::52:
eh bir de sen oldun3:27::27::27:

Allah ım ilk 5te olsammmm keşke..
hımss anladım . 26.05.1992 dogum tarıhım . resmı nıkahımda 1 kasım 2011 de kyıldı :) ben topıclerı karıstırdım galıba:9: ayy :9:en kucuk ve ılk hamılenız benim haaaaa .. aman lıstede olim de başı sonu no problem :1:

ayy benimki mi??kız hoşuma kaçtı birden ben bişey hissetmiyorum yaa ay napıyo acaba şimdi kendine yumuşak yatak mı hazırlıyo şuan acaba:9::9:
kuş gıbı carpıyodur sımdı onun kalbı senın oğlun olcak ha benden solemesii

Back