hayatım sen nasılsın calısmalar nasıl ? valla tatlıcadıma soleyınde benı de koysunlar listeye ya ben nıye yokum ?:2:yok kız ananla konusmadım..öle düşünüp söledim..
maaşallah canm sana da kızına da...ne düşünüyor acaba oralarda
dısarı cıkınca neler olcak falan diordur byük ihtimalle
valla ben iyiyim..hiççbir hareket yok:2::2::2:
ıyıyım allaha sukurler olsun sen nasılsın senınkı nasıl ?slm bebemm nasılsın bakalım bebiş nasıl???
anammmm hamiş var artık topicimizde...ohh canım benim ellerine sağlık
eline saglık kusum...ayhh maasallah sana ama ben yapsam da sennki gibi olmas sanırımdu bakim,şöyle kii; ben hakiki italyan makarnası kullanıyorum,bu çok önemliii.makarnayı haşlayıp süzdükten sonraa,sosu tabiiki püf noktası.sona annemin yaptığı,domatesli,kırmızı bibberli, patlıcanlı bi sos var onu tereyağıyla kavuruyorum,biraz biber salçası ekliyorum,sonra sarımsak ezip koyuyorum,kaşar veya tel peynir koyduktan sonra enn son krema ekliyorum.bu karışımı tencerede kavurduktan sonra süzdüğüm makarnayı içine ekliyorumm.çokk güzel oluyo.ama sos bol olacakk.işte böylee
geldim geldim kankim napıyosunuz bakalım?
evet ateşin bayağı yükselmiş tatlım dr gidecekmisin??
ewet hatırlamazmıyım dün kulaklarını çınlattım zaten senin hamile kalacağın içime doğmuştu zaten kızlarda erdin dedi bana canım tekrar hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinpambik canım hatırlamadın mı diğer topikte de kunuşuyoduk beraber....bu arada nasıl oldun kuzuuu
hayatım sen nasılsın calısmalar nasıl ? valla tatlıcadıma soleyınde benı de koysunlar listeye ya ben nıye yokum ?:2:
ıyıyım allaha sukurler olsun sen nasılsın senınkı nasıl ?
hayatım sen nasılsın calısmalar nasıl ? valla tatlıcadıma soleyınde benı de koysunlar listeye ya ben nıye yokum ?:2:?
hayatım sen nasılsın calısmalar nasıl ? valla tatlıcadıma soleyınde benı de koysunlar listeye ya ben nıye yokum ?:2:
ıyıyım allaha sukurler olsun sen nasılsın senınkı nasıl ?
geçmiş plsun canım grip falan mı olucan sıcak suya biraz limon sık bal koy iç bana çok iyi geliyorcnm avatrından kortuk biraz da bugun değişmiş ondan takıldım off kuzum yanıyorumya
maddi manevi bayagı sıkıntılarım var .. Allah tez zamanda herkesi de beni de kurtarır ınsallahhhayırmı cnm ne derdin var ya ben çok halsizim ateşimde var offf
bende yokumkizlar iyi aksamlar ya benim listede hala ismim yokben girdigim zamanda kimse olmuyor burda
kızlar benim k tuşunda problem var yoksa konuşurken k diyebiliyorum seri yazarken kaynıyo
anammmm hamiş var artık topicimizde...
yeme içme ile ilgili sormamak lasım
eline saglık kusum...ayhh maasallah sana ama ben yapsam da sennki gibi olmas sanırım
iyiym bebegmmm ne olsun...ev halii..hava sogudu mu ne..
hahhaha k yerine g yaz angaralı ol hhahhakızlar benim k tuşunda problem var yoksa konuşurken k diyebiliyorum seri yazarken kaynıyo
kizlar iyi aksamlar ya benim listede hala ismim yokben girdigim zamanda kimse olmuyor burda
maddi manevi bayagı sıkıntılarım var .. Allah tez zamanda herkesi de beni de kurtarır ınsallahh
bende yokumhamıle mısın yoksa ?
hahhaha k yerine g yaz angaralı ol hhahha
angaralı gangimmmm
Ayfercim liste için bize yeni bi bildirim yaparmısın...sat,bat,evlilik tarihi,kaçıncı bebek ve dogum tarihi verirmisin?
belli bir sorununuz var mı?
canlarım beyazgala mesaj attı hamileymiş çoooook sevindim ya
geçmiş plsun canım grip falan mı olucan sıcak suya biraz limon sık bal koy iç bana çok iyi geliyor
hımss anladım . 26.05.1992 dogum tarıhım . resmı nıkahımda 1 kasım 2011 de kyıldı :) ben topıclerı karıstırdım galıbahahahah canım biz şeydaya söleriz..cadı falan bilmeyiz
bu arada tam bilgilerini ver bize..seni de ekleteyim..
bize yaş ve evlilik tarihini de belirtirmisin kuzum?
bak bizim listemizde ve topicimizde 2 hamiş var şimdiden
eh bir de sen oldun3
Allah ım ilk 5te olsammmm keşke..
kuş gıbı carpıyodur sımdı onun kalbı senın oğlun olcak ha benden solemesiiayy benimki mi??kız hoşuma kaçtı birden ben bişey hissetmiyorum yaa ay napıyo acaba şimdi kendine yumuşak yatak mı hazırlıyo şuan acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?