bayan tanışıyormuyuz bi yerden tanıyamadımda merhaba
pambik canım hatırlamadın mı diğer topikte de kunuşuyoduk beraber....bu arada nasıl oldun kuzuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bayan tanışıyormuyuz bi yerden tanıyamadımda merhaba
olleeyyyyssss kankişim gelmişşşşheyyyyyy kızlar ben geldimmm....
kızlar heryerim ağrıyo yaaa çok yıkık bi gunumdeyim
ıyı aksamlar kızlar ben geldim ...nasılsınız
olleeyyyyssss kankişim gelmişşşş
kankişşş senin neyin varrr ne oldu sana..kimin nazarı degdiii
hoşgeldin kuzum varmı guzel hbrlerin bebeiş nasıl
pambik canım hatırlamadın mı diğer topikte de kunuşuyoduk beraber....bu arada nasıl oldun kuzuuu
sükürler olsun bugun doktora gıttık.ultrasonda benım kız basını eğmiş eli kafasında düşünüyordu . 10 dk boyunca parmak emdi durdu.. baska bırsey yok bende sızde ne var ne yok ?
bende iyiyim canım..aynı bildigin gibi yemek..bulaşık..
ev halleri işte hele de aksam olunca
canım benm period eskıden 40 45gündü..4aydır ilaç kullanıyorum şimdi 30 günü buldum ama ilaçla
bakalım ne olacak sonum
senn düzenlimi???
hahah sende haklısın..baska ne olur..
hımm tarifin nasıl?
arkadaşım sana ucundan sazan desem kızarmısın azcık yani çok değil
du bakim,şöyle kii; ben hakiki italyan makarnası kullanıyorum,bu çok önemliii.makarnayı haşlayıp süzdükten sonraa,sosu tabiiki püf noktası.sona annemin yaptığı,domatesli,kırmızı bibberli, patlıcanlı bi sos var onu tereyağıyla kavuruyorum,biraz biber salçası ekliyorum,sonra sarımsak ezip koyuyorum,kaşar veya tel peynir koyduktan sonra enn son krema ekliyorum.bu karışımı tencerede kavurduktan sonra süzdüğüm makarnayı içine ekliyorumm.çokk güzel oluyo.ama sos bol olacakk.işte böylee
annesının var cokkk derdi... hayırdır neyın var hayatım ?ah cnm çok derdi var demekki evladımın ya ben ço halsiz ve yıığım ya
du bakim,şöyle kii; ben hakiki italyan makarnası kullanıyorum,bu çok önemliii.makarnayı haşlayıp süzdükten sonraa,sosu tabiiki püf noktası.sona annemin yaptığı,domatesli,kırmızı bibberli, patlıcanlı bi sos var onu tereyağıyla kavuruyorum,biraz biber salçası ekliyorum,sonra sarımsak ezip koyuyorum,kaşar veya tel peynir koyduktan sonra enn son krema ekliyorum.bu karışımı tencerede kavurduktan sonra süzdüğüm makarnayı içine ekliyorumm.çokk güzel oluyo.ama sos bol olacakk.işte böylee
yok kız ananla konusmadım..öle düşünüp söledim..haha kız anamlamı konuştun yosa dun onun gunundeymişimde nazar omuşum ah anacım çok beyeniyo heralde kuzusunu
sükürler olsun bugun doktora gıttık.ultrasonda benım kız basını eğmiş eli kafasında düşünüyordu . 10 dk boyunca parmak emdi durdu.. baska bırsey yok bende sızde ne var ne yok ?
niyecanım sazan mı demek tanıyodun pambiki ayak yaptın dimi ama
annesının var cokkk derdi... hayırdır neyın var hayatım ?
annesının var cokkk derdi... hayırdır neyın var hayatım ?
olleeyyyyssss kankişim gelmişşşş
kankişşş senin neyin varrr ne oldu sana..kimin nazarı degdiii
cnm avatrından kortuk biraz da bugun değişmiş ondan takıldım off kuzum yanıyorumya
beğendin mi bakalımbayan tanışıyormuyuz bi yerden tanıyamadımda merhaba