• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
bende iyiyim canım..aynı bildigin gibi yemek..bulaşık..
ev halleri işte hele de aksam olunca:1::1::1:

canım benm period eskıden 40 45gündü..4aydır ilaç kullanıyorum şimdi 30 günü buldum ama ilaçla:(
bakalım ne olacak sonum:5::5::5:
senn düzenlimi???

hahah sende haklısın..baska ne olur..
hımm tarifin nasıl?:8::8::8:

du bakim,şöyle kii; ben hakiki italyan makarnası kullanıyorum,bu çok önemliii.makarnayı haşlayıp süzdükten sonraa,sosu tabiiki püf noktası.sona annemin yaptığı,domatesli,kırmızı bibberli, patlıcanlı bi sos var onu tereyağıyla kavuruyorum,biraz biber salçası ekliyorum,sonra sarımsak ezip koyuyorum,kaşar veya tel peynir koyduktan sonra enn son krema ekliyorum.bu karışımı tencerede kavurduktan sonra süzdüğüm makarnayı içine ekliyorumm.çokk güzel oluyo.ama sos bol olacakk.işte böylee:56::56::56:

:56:
du bakim,şöyle kii; ben hakiki italyan makarnası kullanıyorum,bu çok önemliii.makarnayı haşlayıp süzdükten sonraa,sosu tabiiki püf noktası.sona annemin yaptığı,domatesli,kırmızı bibberli, patlıcanlı bi sos var onu tereyağıyla kavuruyorum,biraz biber salçası ekliyorum,sonra sarımsak ezip koyuyorum,kaşar veya tel peynir koyduktan sonra enn son krema ekliyorum.bu karışımı tencerede kavurduktan sonra süzdüğüm makarnayı içine ekliyorumm.çokk güzel oluyo.ama sos bol olacakk.işte böylee:56::56::56:

:56::56::56::56::56::56:

ohh canım benim ellerine sağlık:56:

haha kız anamlamı konuştun yosa dun onun gunundeymişimde nazar omuşum ah anacım çok beyeniyo heralde kuzusunu
yok kız ananla konusmadım..öle düşünüp söledim..
sükürler olsun bugun doktora gıttık.ultrasonda benım kız basını eğmiş eli kafasında düşünüyordu . 10 dk boyunca parmak emdi durdu.. baska bırsey yok bende sızde ne var ne yok ?

maaşallah canm sana da kızına da...ne düşünüyor acaba oralarda:1::1::1:
dısarı cıkınca neler olcak falan diordur byük ihtimalle:1:
valla ben iyiyim..hiççbir hareket yok:2::2::2:

Back