var tabi olmaz mı canım benim ama kociş geldi benim şimdi çıkmam lazım yemek yiyecez sonra görüşürüz hadi öptüm sizleri bye bye....
afiyet olsun..bebeişine yarasın kuzummmm
NİLLL NİLLL HOŞGELDİN TATLIM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
var tabi olmaz mı canım benim ama kociş geldi benim şimdi çıkmam lazım yemek yiyecez sonra görüşürüz hadi öptüm sizleri bye bye....
SONGULALP LAPLACE NİLL sessizsiniz kızlar...
birde topicimizin sahibesi seyda sizlerden son adet tarihi.beklenen adet tarihi..yasınız..evlilik tarihiniz ve kaçıncı çocugunuz bilgilerini istedi..Listeyi düzenlemek ve bize dopdolu liste yapmak için
açılısı ben yapıyorum..sat 8 ocak
bat 8 subat
24.12.85 dogumluyum
13.06.2010 evlilik tarihim..
ve ilk melegimi beklıyorum
yavrucummm bat beklenen adet tarihi demekYav ayıptır sorması da....
"bat" ne ola ki ne ???
canımm bi yandan yemek yapmaya çalışıyorum,onndannn
yavrucummm bat beklenen adet tarihi demek
Gülme yaa..
Dünden beri kafayı yedim, bu ne ki diye.. :26:
Aklıma neler geldi geçti, hiç demiyeyim...
kızlar listedikilerden evlendikleri yılları istiyorum bir de kaç çocukları olduklarını ona göre listeye tabalo eklicemmm
ayyy ayferrr kızma bizeeekizlarrr nerdesiniz yaaa??? ben ciktiktan sonra geliyor herkes heralde!!! eeh calisan kadinim napim sizin gibi geceyarilarina kadar oturamiyorum...
25 ekim 2008 daha bebiş yok
ayyy ayferrr kızma bizeee
eşler rahat vermıyorki gelemiyordur kızlar nasılsın peki?
çalışan hatunnnn
bende öyle tahmin ediyorum zaten. benimki vücut gelistirmek icin spora gidiyor. evde yok yani.... vallah iyim hamd olsun, yanlizca yorgunum eve gelincede yemek camasir bulasik, bitmiyor kadinin isi... ha bide cocuk yapmakla ugrasiyoruz..
sen nasilsin bakim??
ayyy ayferrr kızma bizeee
eşler rahat vermıyorki gelemiyordur kızlar nasılsın peki?
çalışan hatunnnn
Allah ım duysun sesimiziiii....ben pcos um benm ondan dolayı zor olcakmıs zaten
yavrucummm bat beklenen adet tarihi demek
ooo gecmişte okuyosun demek valla bende her ayrıntısını okurum
meraklıyım kıss
hımm..gec kalmıssın kısne pişiriosun bakalım?
bende iyiyim canım..aynı bildigin gibi yemek..bulaşık..bende öyle tahmin ediyorum zaten. benimki vücut gelistirmek icin spora gidiyor. evde yok yani.... vallah iyim hamd olsun, yanlizca yorgunum eve gelincede yemek camasir bulasik, bitmiyor kadinin isi... ha bide cocuk yapmakla ugrasiyoruz..
sen nasilsin bakim??
canım benm period eskıden 40 45gündü..4aydır ilaç kullanıyorum şimdi 30 günü buldum ama ilaçlameri senin perodun ortalama kaç gün canım
o saatte ne yapılabilirdi??? makarna ve hazır çorba.ama benim makarnam çok güzel olur yanii
selam kızlar keyifler nasıl