• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
SONGULALP LAPLACE NİLL sessizsiniz kızlar...

birde topicimizin sahibesi seyda sizlerden son adet tarihi.beklenen adet tarihi..yasınız..evlilik tarihiniz ve kaçıncı çocugunuz bilgilerini istedi..Listeyi düzenlemek ve bize dopdolu liste yapmak için

açılısı ben yapıyorum..sat 8 ocak

bat 8 subat
24.12.85 dogumluyum
13.06.2010 evlilik tarihim..
ve ilk melegimi beklıyorum

Özellikle ilk bebeciklerini bekleyenlerin hemeeeeen göbüşlerine bebek düşsün inşaAllah...
Bizim gibi 2. yi isteyenlere de gelsin meleklerimiz ama, ilk olanların hevesi kırılmasın istiyorum..

meri..
Ben yokken yazılanları okuyordum canım..

E beni de ekleyin o zaman listeye..
Son adet tarihim 15. 01. 2012
1 çocuğum var, 2. yi bekliyorum..
Yaşın 35 :52:

En kıdemliniz benim..
Öpün bakiim elimi... :21:

SONGULALP LAPLACE NİLL sessizsiniz kızlar...

birde topicimizin sahibesi seyda sizlerden son adet tarihi.beklenen adet tarihi..yasınız..evlilik tarihiniz ve kaçıncı çocugunuz bilgilerini istedi..Listeyi düzenlemek ve bize dopdolu liste yapmak için

açılısı ben yapıyorum..sat 8 ocak

bat 8 subat
24.12.85 dogumluyum
13.06.2010 evlilik tarihim..
ve ilk melegimi beklıyorum

canımm bi yandan yemek yapmaya çalışıyorum,onndannn:52:

kizlarrr nerdesiniz yaaa??? ben ciktiktan sonra geliyor herkes heralde!!! eeh calisan kadinim napim sizin gibi geceyarilarina kadar oturamiyorum...

kizlarrr nerdesiniz yaaa??? ben ciktiktan sonra geliyor herkes heralde!!! eeh calisan kadinim napim sizin gibi geceyarilarina kadar oturamiyorum...
ayyy ayferrr kızma bizeee:50::50:
eşler rahat vermıyorki gelemiyordur kızlar:52: nasılsın peki?
çalışan hatunnnn:23:
25 ekim 2008 daha bebiş yok:50:

Allah ım duysun sesimiziiii....ben pcos um benm ondan dolayı zor olcakmıs zaten:50:

ayyy ayferrr kızma bizeee:50::50:
eşler rahat vermıyorki gelemiyordur kızlar:52: nasılsın peki?
çalışan hatunnnn:23:

bende öyle tahmin ediyorum zaten. benimki vücut gelistirmek icin spora gidiyor. evde yok yani.... vallah iyim hamd olsun, yanlizca yorgunum eve gelincede yemek camasir bulasik, bitmiyor kadinin isi... ha bide cocuk yapmakla ugrasiyoruz..
sen nasilsin bakim??

yavrucummm bat beklenen adet tarihi demek:9::9::9::9:

ooo gecmişte okuyosun demek valla bende her ayrıntısını okurum:9:
meraklıyım kıss

hımm..gec kalmıssın kıs:1::1:ne pişiriosun bakalım?

o saatte ne yapılabilirdi???:52::52: makarna ve hazır çorba.ama benim makarnam çok güzel olur yanii:1::1:

bende öyle tahmin ediyorum zaten. benimki vücut gelistirmek icin spora gidiyor. evde yok yani.... vallah iyim hamd olsun, yanlizca yorgunum eve gelincede yemek camasir bulasik, bitmiyor kadinin isi... ha bide cocuk yapmakla ugrasiyoruz..
sen nasilsin bakim??
bende iyiyim canım..aynı bildigin gibi yemek..bulaşık..
ev halleri işte hele de aksam olunca:1::1::1:
meri senin perodun ortalama kaç gün canım
canım benm period eskıden 40 45gündü..4aydır ilaç kullanıyorum şimdi 30 günü buldum ama ilaçla:(
bakalım ne olacak sonum:5::5::5:
senn düzenlimi???
o saatte ne yapılabilirdi???:52::52: makarna ve hazır çorba.ama benim makarnam çok güzel olur yanii:1::1:

hahah sende haklısın..baska ne olur..
hımm tarifin nasıl?:8::8::8:

Back