• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
diğer topikte şekercinikızı hamile haberini duyunca en baştan okudum nedense ilk topiğe girdiğimde hissetmiştim onun hamile kalacağını hatta kendi kendime dedim bu kız bu hamile kalacak diye ayyy bi tuhaf oldum ben erdim mi ne:52:

gercektenmi kuzum bi banada eriversene oracıktan ne olacağım

TATLIM EMİNİM ÇOK ZORDUR ANNESİZLİK GERCEKTEN ÇOK UZULDUM AMA ŞUKUR SAĞLIK PROBLEMİN YOKMUŞ kimin ne zaman öleceği belli değil rabbim bixzi evlatlarımıza bağışlasın bence fazla duşunme annelik okadar uzun duşunmeyi gerektirmicek kadar özel

saol tatlım .....allah yardımcımız olsunn

Bu gittiğim 5. Kardiyolog..
3. Psikolog.. Ve 2. Jinekolog..

Dua edelim birbirimize..
Güzel günler olacak inşaAllah... :13:

valla bu ay taşınma telaşında ve yorgunluğundan pek gün aşırı olamadı malesef:37:ama yine de belli olmaz ben artık şuna inanıyorum ki herşeyin bi vakti var ve ben de şu halime hep şükrederek Rabbimden hayırlı evlat diliyorum o yüzden artık üzmüyorum kendimi

gecen ay gun aşırı ile olmuştu bu ayda olsa inancam ama olmazsada cnm ne zaman cekerse ne bu be 48 saatte bi fenalık bastı bana

diğer topikte şekercinikızı hamile haberini duyunca en baştan okudum nedense ilk topiğe girdiğimde hissetmiştim onun hamile kalacağını hatta kendi kendime dedim bu kız bu hamile kalacak diye ayyy bi tuhaf oldum ben erdim mi ne:52:

benimle ilgili neler düşünüyosun tatlım:52::52::52:
yorumlarını alayım..aklına ilk ne geldi acaba:17::17:

benimle ilgili neler düşünüyosun tatlım:52::52::52:
yorumlarını alayım..aklına ilk ne geldi acaba:17::17:
hahah yok öyle zıng deyince olmuyor ama mesala şunu hissediyorum yarenin 1 ya da 2 ayı var o da gebe kalıcak sen bana biraz anlat kendini seni bi hayel ediyim ona göre bakalım içimde ne oluşacak :9:

Bende oğluma yıkandığım gün kalmıştım..
Aslında şaşmamak lazım ama, son 1 hafta genelde güvenlidir derler ya..
O zaman haklısın.. Ara vermemek lazım..

gecen ay gun aşırı ile olmuştu bu ayda olsa inancam ama olmazsada cnm ne zaman cekerse ne bu be 48 saatte bi fenalık bastı bana
aynen ya görev gibi geliyor insana ama ben ev telaşından açığı kapatmaya çaılşoyorum o yüzden hergün çalışma var :17:kocişi de özlemişim böyle deneyelim bi de benim kocanın maşallah hareket bereket hepsi yerinde bakalım hayırlısı:)))

Ay ben bu topiğe bayıldım..
Ermişi bile var..
Çok içtensiniz kızlar ya..

Ben daha önce hamilelikle ilgili topikleri görürdüm ama, hiç yanaşmazdım..
Hiç tıklayıp okumazdım..
Nasıl olduysa bunu bir tıkladım, o oldu..
Çıkabilene aşkolsun.. :46:

aynen ya görev gibi geliyor insana ama ben ev telaşından açığı kapatmaya çaılşoyorum o yüzden hergün çalışma var :17:kocişi de özlemişim böyle deneyelim bi de benim kocanın maşallah hareket bereket hepsi yerinde bakalım hayırlısı:)))

aaa omadı bak yok öle her canın istediğinde 48 saat olcak süpermenler guçlensin bi :20::20::20::20::20:

Ay ben bu topiğe bayıldım..
Ermişi bile var..
Çok içtensiniz kızlar ya..

Ben daha önce hamilelikle ilgili topikleri görürdüm ama, hiç yanaşmazdım..
Hiç tıklayıp okumazdım..
Nasıl olduysa bunu bir tıkladım, o oldu..
Çıkabilene aşkolsun.. :46:

bak gördunmu buyuledik seni oda var bizde

Back