• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
aa ben görmek istemiyorum yaaaa hatta pedim bile yok almadım düşün
hadi yaa valla ben hafta sonu alışverişte istemsiz 3 paket aldım ama ben düzenli adet olmaya şükrediyorum artık çünkü diğer istemeyince beyin otomatik ileri atıyo sanki beim düzenli adet 3 aydır 36 güne çıktı yaww o yüzden diyorum varsa inşallah tutunsun yoksa da aynı tarihte adet olayım diye

hadi yaa valla ben hafta sonu alışverişte istemsiz 3 paket aldım ama ben düzenli adet olmaya şükrediyorum artık çünkü diğer istemeyince beyin otomatik ileri atıyo sanki beim düzenli adet 3 aydır 36 güne çıktı yaww o yüzden diyorum varsa inşallah tutunsun yoksa da aynı tarihte adet olayım diye

aynen cnm gecikip olmamak çok kötu mesela benim 32 gun periyod ama en fazla 38 gunde oldum o yuzden bi haftada öle bi esm-neme bıraktım artık batımı 1 şubat yaptım ay inandımda yapmıcan test 1 subata kadar ve eczane tem karşımda düşün

aynen cnm gecikip olmamak çok kötu mesela benim 32 gun periyod ama en fazla 38 gunde oldum o yuzden bi haftada öle bi esm-neme bıraktım artık batımı 1 şubat yaptım ay inandımda yapmıcan test 1 subata kadar ve eczane tem karşımda düşün
bence de yapma daha bekle ben de beklicem zaten bana dr. şunu demişti kadınların beyni yumurtalıklarunda atar diye yani biz o güçle düzenli adetleri bile sapıttırıyoruz peki sana bişey sorucam ilk hamileliğinde hiç hissettin mi için de falan bi his oluştumu yani

avatar yaptım kendime... kocam için erkek bebekkk,ara ara değiştirip kendim için kız bebek yapıcam... allahım hayırlısını versin,çok bekletmesin hepimizi inş...

ay oda yaşın kucuk dedi ay bende meri kadar kuçukum yav banada kuçuk diyin
hee yaaa biz yarenle aynı yastayız... kadın maasallahh:nazar: dogurmus büyütmüş bi tane
merhaba kızlar.. bir sürü yeni arkadaş gelmiş hoşgelmişşş... kızlar ben kendimi hamile sanmaya basladım ya halbuki belirti falan yok öyle inceliyorumki vücudumu bişey bulurum belki diye... Allahım gerceklerini de yasatsın inşallah...............
sende hoşgeldn tatlım...geçmişi miokuyordun öle altta sessiz sedasız?
insallah gönlündekini verir rabbim..
Amiin...
Rabbİm gönlünüze göre versin..
Şimdi ilk hamileliğim geldi aklıma..
Benimde 8 ay bebeğim olmamıştı..
Her ay hayal kırıklığı yaşıyordum..

Hele ilk olunca, insan başka bir hevesleniyor..
Rabb'im çok bekletmesin inşaAllah...

Amin nilllcim Aminnn...ne güsel dualar ediyorsun..
ben 1.5 yıldır beklıyorum gelmıyor

bence de yapma daha bekle ben de beklicem zaten bana dr. şunu demişti kadınların beyni yumurtalıklarunda atar diye yani biz o güçle düzenli adetleri bile sapıttırıyoruz peki sana bişey sorucam ilk hamileliğinde hiç hissettin mi için de falan bi his oluştumu yani

yok be tatlım hemde hiç resmen bebeğim 11 haftalıktı öğrendiğimde düşün biz 6 falan die gittik ustume görmuşum duşun

avatar yaptım kendime... kocam için erkek bebekkk,ara ara değiştirip kendim için kız bebek yapıcam... allahım hayırlısını versin,çok bekletmesin hepimizi inş...

guzelmiş tatlım benim eşim yine kız istiyo yarenimde bu ara erkek bende ortaya karışK Allah ne verdiyse

meri, canım benim..
Senin bayağı uzunmuş..
Çok beklemişsin sen, canım yaa.. Kıyamam..

Tüm güzellikleri diliyorum senin için..:16:

sessiz sedasız baktım neler oluyor diye sevdim burayı... çok sevdim inşallah hamile kaldığımı da paylaşcam sizleeeeeee payşastıkça artacak mutluluğum :)) bugün pozitif düşünüp evrene olumlu mesaj gönderiyorum :))

Back