• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hahah yok öyle zıng deyince olmuyor ama mesala şunu hissediyorum yarenin 1 ya da 2 ayı var o da gebe kalıcak sen bana biraz anlat kendini seni bi hayel ediyim ona göre bakalım içimde ne oluşacak :9:

hahhah nası anlatayım kuzucum..söle baslayayım:)

1.5yıllık evliyim hiç korunmadım ama sanırım 1 kes kimyasal oldu onu farkettim..
pkosum var 4 aydır tedavi olup ilaç kullanıyorum 26 yasımdayım..oğlak burcuyum
yarışmacı arkadaslara basarılar:60::60:

hahahah yarenle ben günasırı calısıyoz canım...
valla bildigin gibi deil..hayattan soğumaya basladım:37::37::37:

bi gun nefret etcem ama bakım ne zaman aman bu ay olmazsa yok aman sanki kızmda biliyodum bunları oldu işte nasıl oldu bilmem eşime diyom bazen ay biz bunu nasıl yapmıştık unuttukmu ne die oda hatırlatayım dio yok olmaz 48 saat dolmadan diom:20::20::20::20::20:

aaa omadı bak yok öle her canın istediğinde 48 saat olcak süpermenler guçlensin bi :20::20::20::20::20:
haklısın ama bizmki özlem gidrmekten di:17: yani pek işin matematiğini düşünmedik ya sen ateş ölçme falan kullandın mı bu ay ben geçen ay denemiştim ama her sabah aynı saatte falan olması gerekiyomuş ben bu ay onu deneyim diyorum da

Ay ben bu topiğe bayıldım..
Ermişi bile var..
Çok içtensiniz kızlar ya..

Ben daha önce hamilelikle ilgili topikleri görürdüm ama, hiç yanaşmazdım..
Hiç tıklayıp okumazdım..
Nasıl olduysa bunu bir tıkladım, o oldu..
Çıkabilene aşkolsun.. :46:

:52::52::52::52::52:her zaman gel tatlım beklerissss:52::52::52::52::52:

haklısın ama bizmki özlem gidrmekten di:17: yani pek işin matematiğini düşünmedik ya sen ateş ölçme falan kullandın mı bu ay ben geçen ay denemiştim ama her sabah aynı saatte falan olması gerekiyomuş ben bu ay onu deneyim diyorum da

aman sorma bide o çıktı başım agecen sabah uyudum kaldım ağzımda zaten oda bi eziyet yok 4 saat uyudummu aynı saatte ölçtummu bence bulaşma derim

bi gun nefret etcem ama bakım ne zaman aman bu ay olmazsa yok aman sanki kızmda biliyodum bunları oldu işte nasıl oldu bilmem eşime diyom bazen ay biz bunu nasıl yapmıştık unuttukmu ne die oda hatırlatayım dio yok olmaz 48 saat dolmadan diom:20::20::20::20::20:

hahhaha aman dur 2.yi yakalayana kadar nefret etmek yokk..çalıscazzz

hahhaha hatırlatmaya da can atıyormus demekki:17::17::17: maş:nazar:

hahhah nası anlatayım kuzucum..söle baslayayım:)

1.5yıllık evliyim hiç korunmadım ama sanırım 1 kes kimyasal oldu onu farkettim..
pkosum var 4 aydır tedavi olup ilaç kullanıyorum 26 yasımdayım..oğlak burcuyum
yarışmacı arkadaslara basarılar:60::60:
hıımm şöyle diyim oğlak burcu olduğun için çalışkan ve iş konusunda takıntılısın ama bebek konusunu asla iş gibi görme 2.yaşın daha küçük o yüzden bence şansın fazla ayrıca kimyasal bile olsa demek ki yumurtluyosun ve spermle yumurta buluşuyor ki bu ennn büyük şans sana burdan şunu söyleyebilirim umarım yanlış anlamazsın ve belkide atıyorum sen kafaya çoookk takıyosun da ondan olmuyo gibime geliyr yani aammannnn dediğin zaman işte ozaman:49:inşallah

aman sorma bide o çıktı başım agecen sabah uyudum kaldım ağzımda zaten oda bi eziyet yok 4 saat uyudummu aynı saatte ölçtummu bence bulaşma derim
e zaten bu saatlere kadar kalıpta 7 de uyanmak tam eziyet ben zaten geçen ay 36.8 adet oldum yaaa gerçi hep aynı saate ölçmedim aklıma geldikçe ölçtüm yani en azından şunu öğrendim ben yüksek ateşle adet oluyorm

hıımm şöyle diyim oğlak burcu olduğun için çalışkan ve iş konusunda takıntılısın ama bebek konusunu asla iş gibi görme 2.yaşın daha küçük o yüzden bence şansın fazla ayrıca kimyasal bile olsa demek ki yumurtluyosun ve spermle yumurta buluşuyor ki bu ennn büyük şans sana burdan şunu söyleyebilirim umarım yanlış anlamazsın ve belkide atıyorum sen kafaya çoookk takıyosun da ondan olmuyo gibime geliyr yani aammannnn dediğin zaman işte ozaman:49:inşallah

ay oda yaşın kucuk dedi ay bende meri kadar kuçukum yav banada kuçuk diyin

merhaba kızlar.. bir sürü yeni arkadaş gelmiş hoşgelmişşş... kızlar ben kendimi hamile sanmaya basladım ya halbuki belirti falan yok öyle inceliyorumki vücudumu bişey bulurum belki diye... Allahım gerceklerini de yasatsın inşallah...............

e zaten bu saatlere kadar kalıpta 7 de uyanmak tam eziyet ben zaten geçen ay 36.8 adet oldum yaaa gerçi hep aynı saate ölçmedim aklıma geldikçe ölçtüm yani en azından şunu öğrendim ben yüksek ateşle adet oluyorm

aa ben görmek istemiyorum yaaaa hatta pedim bile yok almadım düşün

merhaba kızlar.. bir sürü yeni arkadaş gelmiş hoşgelmişşş... kızlar ben kendimi hamile sanmaya basladım ya halbuki belirti falan yok öyle inceliyorumki vücudumu bişey bulurum belki diye... Allahım gerceklerini de yasatsın inşallah...............

merhaba cnm gel bizde komple sendeniz

hoş bulduk canım ne kadar var adetine ki

Amiin...
Rabbİm gönlünüze göre versin..
Şimdi ilk hamileliğim geldi aklıma..
Benimde 8 ay bebeğim olmamıştı..
Her ay hayal kırıklığı yaşıyordum..

Hele ilk olunca, insan başka bir hevesleniyor..
Rabb'im çok bekletmesin inşaAllah...

Back