• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ay cnm merhaba herkesee bu konuyu okuyunca dayanamadımm çok üzüldümm ....
çünkü annem aynı şekilde beni doğurmuş ilk başlarda gençliğin werdiği heyecanla bişey anlamamış ama ya sonra benim çocukluğum hastanelerde geçti diebilirm yinede sonuç çok acı ...ben annemi 40 yaşında kaybettim :14::43::14::14::14::14:we ona hasretim doyamadımm hergün ağlıyorumm :14:bende bebek düşünüyorum ama böle sorunlarım olmadığı halde bile ya ben ölürsem napıcak çocuğum kim bakıcak die bile düşüncelerdeyim :14::14::14:allah kimselere yaşatmasınn :14:

amin güzelim...ne denir ki başın saolsun:14::14::14:

İnsallah sen saglıklı bir sekilde bebegini kucagına alırsın ve beraberce büyrsünüz:16:

benimde bazen içimden geçer ben ölürsem kzım ne yapar falann..kim bakar hali ne olur.ama her annede biraz korkular oluyodur eminimki;kimin nekadardır ömrü bilinmezz ; rabbım saglıklı evlatlarımızla uzun ömurler verrsinn bizlere..kotu seyler düşünme lütfen

saol cnm ewet allah yardımcımız oluyo elbet

içinizde en yaşlı benim sanırım..
35 yaşındayım..
1 tane de oğlum var..
9 yaşında..
Evlatlık edinmeye lüzum yok hamdolsun..
2.yi istiyorum ben..

Güzel haberinizi duymak için burada olacağım inşaallah..
Hepinizi seviyorum.. :16:
ay şimdi hiçten olmadı bak rabbim vermiş bi evlat düşün ya o annesiz kalırsa tatlım bak az önce örnek vermedim ama biz komşumuzu öle kaybettik onunda bi kızı vardı ve geride kalan kızı uvey anne elinde buyuk anlaşmazlıklarla buyudu oda erkek cocuk sevf-daına yaptı doğum ama sonuç husran yok kuzum bence düşün biraz daha

İçinizde en yaşlı benim sanırım..
35 yaşındayım..
1 tane de oğlum var..
9 yaşında..
Evlatlık edinmeye lüzum yok hamdolsun..
2.yi istiyorum ben..

Güzel haberinizi duymak için burada olacağım inşaAllah..
Hepinizi seviyorum.. :16:

ayy çok sevindim:16::16::16:

ben de seni çok sevdim canım

ben de kendimi şöyle bi özetleyim:9:korunmayı bıraktığımın 4.ayı dr. gittim o ay yumurta takibi yapıldı ama ilaç falan kullanmadım normal seyrini izledi ve 17.günde çatlatma iğnesi vuruldu sonra bebe aspirini ve progestron kullandım ama tutmadı ama o progestron beni mahvetti o ay sürekli ağladım hatta bırakın çocuğu ölmek falan istedim yani okadar ağır geldi o ay eşimin testleri falan da yapıldı sonuçlar iyi çıktı sonra ki ay adetimin 3.günü hormon testlerim yapıldı onlarda gayet iyi çıktı ve ben o zamandan beri dr.gitmedimgeçen ay yeni dr.araştırdım ve bu ay ona gitmeyi düşünüyorum bakalım ayyyy çok uzun oldu kızlar sustum sustum birden açıldım:52::1:

ay cnm merhaba herkesee bu konuyu okuyunca dayanamadımm çok üzüldümm ....
çünkü annem aynı şekilde beni doğurmuş ilk başlarda gençliğin werdiği heyecanla bişey anlamamış ama ya sonra benim çocukluğum hastanelerde geçti diebilirm yinede sonuç çok acı ...ben annemi 40 yaşında kaybettim :14::43::14::14::14::14:we ona hasretim doyamadımm hergün ağlıyorumm :14:bende bebek düşünüyorum ama böle sorunlarım olmadığı halde bile ya ben ölürsem napıcak çocuğum kim bakıcak die bile düşüncelerdeyim :14::14::14:allah kimselere yaşatmasınn :14:

TATLIM EMİNİM ÇOK ZORDUR ANNESİZLİK GERCEKTEN ÇOK UZULDUM AMA ŞUKUR SAĞLIK PROBLEMİN YOKMUŞ kimin ne zaman öleceği belli değil rabbim bixzi evlatlarımıza bağışlasın bence fazla duşunme annelik okadar uzun duşunmeyi gerektirmicek kadar özel

ben de kendimi şöyle bi özetleyim:9:korunmayı bıraktığımın 4.ayı dr. gittim o ay yumurta takibi yapıldı ama ilaç falan kullanmadım normal seyrini izledi ve 17.günde çatlatma iğnesi vuruldu sonra bebe aspirini ve progestron kullandım ama tutmadı ama o progestron beni mahvetti o ay sürekli ağladım hatta bırakın çocuğu ölmek falan istedim yani okadar ağır geldi o ay eşimin testleri falan da yapıldı sonuçlar iyi çıktı sonra ki ay adetimin 3.günü hormon testlerim yapıldı onlarda gayet iyi çıktı ve ben o zamandan beri dr.gitmedimgeçen ay yeni dr.araştırdım ve bu ay ona gitmeyi düşünüyorum bakalım ayyyy çok uzun oldu kızlar sustum sustum birden açıldım:52::1:

tatlım sakın bi problemin yoksa kullanma o ilaçları ayrıca belki asprini kullanma durumunu gerektıren bişey yok o tathil sonucu öngörulen bişey yap gun aşırı tamamdır rabbim izin verirse meri gördunmu gun aşırı dedim

ay şimdi hiçten olmadı bak rabbim vermiş bi evlat düşün ya o annesiz kalırsa tatlım bak az önce örnek vermedim ama biz komşumuzu öle kaybettik onunda bi kızı vardı ve geride kalan kızı uvey anne elinde buyuk anlaşmazlıklarla buyudu oda erkek cocuk sevf-daına yaptı doğum ama sonuç husran yok kuzum bence düşün biraz daha

bende sen gibi düşünüyorum canım Allah oğluna uzun ömür versin inş. riskliyse hiç bulaşmamak daha mantıklı sanki yaa off sıra bana gelsinnnn lütfennnn

hahaha böle daha iiyi yawrucum...vallahi sessizken cok merak etmiştim ben seni..
neden konusmuyor bu kız die:)))

Ya çok sağolun, beni düşünüp söylüyorsunuz bunları da..
Benim motivasyonum iyice düştü şimdi..

Daha bugün doktordaydım..
Ben ilaç kullanırken iyiyim..
İlacı bırakınca sorunum başlıyor..
İlaçla hamilelikte sorun olacağını sanmıyorum..
Doktorumda benim gibi olan birçok hastası olduğunu söyledi..
Bende sorun olmaz gibi de..
İşte ilaçla hamilelik için kesin birşey diyemiyorlar..

Benim gibi olupta, bu ilaçlarla hamilelik geçirenlerin bebekleri gayet sağlıklıymış..
Bugün özellikle sordum..

Kardiyolog ve Kadın Doğumcu ile birlikte gidecek bu iş..
Risk hepimizde var zaten değil mi?
Ama belki bende sizden biraz fazla..

Rabb'ime tevekkül ettim, bir yola çıktım..
Destek olun bana yaa..
Kırmayın içimdeki heyecanı.. :14:

tatlım sakın bi problemin yoksa kullanma o ilaçları ayrıca belki asprini kullanma durumunu gerektıren bişey yok o tathil sonucu öngörulen bişey yap gun aşırı tamamdır rabbim izin verirse meri gördunmu gun aşırı dedim
valla bu ay taşınma telaşında ve yorgunluğundan pek gün aşırı olamadı malesef:37:ama yine de belli olmaz ben artık şuna inanıyorum ki herşeyin bi vakti var ve ben de şu halime hep şükrederek Rabbimden hayırlı evlat diliyorum o yüzden artık üzmüyorum kendimi

Benim gibi olupta, bu ilaçlarla hamilelik geçirenlerin bebekleri gayet sağlıklıymış..
Bugün özellikle sordum..

Destek olun bana yaa..

evet canım risk hepimizde var...
yarın ölmüyecegimizin bir garantisi yok hatta..
sen 1 deil birçok dr.a görün ilk hamileligin nasıl geçti?
İçindeki heyecanın kırılmasın ama nebilim hep güsel şeyler düşünülmüyor...insan korkuyor.

hahaha böle daha iiyi yawrucum...vallahi sessizken cok merak etmiştim ben seni..
neden konusmuyor bu kız die:)))
diğer topikte şekercinikızı hamile haberini duyunca en baştan okudum nedense ilk topiğe girdiğimde hissetmiştim onun hamile kalacağını hatta kendi kendime dedim bu kız bu hamile kalacak diye ayyy bi tuhaf oldum ben erdim mi ne:52:

Bugün özellikle sordum..

Destek olun bana yaa..

tatlım eger dr un kontrollu olduğu surece sorun çıkmaz dioosa tamamdır ama ben yinede fikrimi sölemeliyim yani hemen yerine koydum kendimi cnm anladınmı tamam adaptasyonun konusunda hatalı olabiliriz ama şukur rabbim bi evlat vermiş eşin ne düşünüyo cnm

Back