çok yorgundum cnm önceki gece sabaha kadar uyumamaıştım ee napıyon bakım akşam uyudumu kızn aşka zaman kaldımı
kaldı canım kaldı :) geç olsada uyudu...)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok yorgundum cnm önceki gece sabaha kadar uyumamaıştım ee napıyon bakım akşam uyudumu kızn aşka zaman kaldımı
cnm allah yardımcın olsun ..yaşadığımız herşey allahtan biliyorsunnn ....cnm senden değerli canından kıymetli hiç birşey yok ...
senin duygularını çok iyi anlıyorum ....yaşanmışlık war diiim sana ....bak tabii nazaman hayatımız sonlanıcak bunu kimse bilemez ...ama düşünki bebeğin oldu we sen daha çok hastalıncaksın malum dr.lar gebeliği doğumu yasaklıyo...ki cinselliği bile kısıtlıyorlar....çok ciddi bi sorun ...düşün çocuğun oldu we sen hastanelerde sağlık sorunlarıyla çırpınıyorsun çocuğundan uzak o sana hasret... yapma etme kendine we bebeğine bu acıları yaşatma .....bi ewlat edin derim ben ....üzülme diemicem sana ama bunları düşünerek iyi bi karar alırsın we daha acı şeyleri yaşamazsın umarım.....
nilüfermmm hoşgeldin tatlım...özledim sni kıss
gece kusum benm
kaldı canım kaldı :) geç olsada uyudu...)
haha iyi bari cnmm hadi rastgele bu ay hayırlı uğurlu olsun benim bugün 39 da bitti
kızlar selamm yeni topik açılmış hayırlı olmuş şekercininkızı hamişmiş çook sevindim biraz geçemişi okudum gözlerim bozuldu resmen
ayy kıss gece kuşu dedınde; yarın eşim gececii asıl yarın tam gece kuşu olcam hee uyuyamıyorum ya sabaha kadarr otururum artıkınn
39 mu geçtimi yani günün
bende senle oturum tatlım napayım:))
seni yalnız bırakmam:13:
gamzeyasmin ve pambikkkk kızlarr ne sessizsiniz...
anlatsanıza sizde hikayelerinizi..
bilgilerinizi verirseniz lsteye alalım sizleri
yani satın 39.gunu normalim 32 ama bi iki kişi düşük sonrası 40 45 gun uzayabiliyo dedi bekliyorum işte
merhaba mood bende aynı düşüncedeyim bakın ben bi anne olarak söluyorum bi hamileleik doğum hiçbişey değil ona verilen emek asıl annelik bencede evlat edinerek hem annesiz bi çocuk anneye sahip ollur bu sayede
kızlar selamm yeni topik açılmış hayırlı olmuş şekercininkızı hamişmiş çook sevindim biraz geçemişi okudum gözlerim bozuldu resmen
isterim tabi eve yaş:29 sat:7 ocak bat:10 ocak bu ay dr. gidicektim ama ev falan taşıma işi olunca kaldı artık inşallah gerekte kalmazhoşgeldin cnm nasılsın bakım listeyue girmek istermisin şekercinin kızı hamile çok çok mutluyuz darısı başımıza artık
ben diğer topiğe yazmıştım ilk sonra ev falan taşıdım uzun süredir girememiştim aa sonra diğer topiği okudum falan bu gece buldum sizleri yaren ve şekercininkızı ilk konuştuğum kişilerdi o yüzden çok mutlu oldum
ay cnm merhaba herkesee bu konuyu okuyunca dayanamadımm çok üzüldümm ....
çünkü annem aynı şekilde beni doğurmuş ilk başlarda gençliğin werdiği heyecanla bişey anlamamış ama ya sonra benim çocukluğum hastanelerde geçti diebilirm yinede sonuç çok acı ...ben annemi 40 yaşında kaybettim we ona hasretim doyamadımm hergün ağlıyorumm bende bebek düşünüyorum ama böle sorunlarım olmadığı halde bile ya ben ölürsem napıcak çocuğum kim bakıcak die bile düşüncelerdeyim allah kimselere yaşatmasınn
valla 2 topiğide okudum kocamda diyo saatlerdir ne okuyosun öyle diyeayyy bende sana laf attım şekerim:))) ayy dedm aksamdan beri ne sessiz duruyorlar dedim.
Evet sekercimiz hamiş,topicimizin ilk hamişi...darısı bizlere insallah