• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
cnm allah yardımcın olsun ..yaşadığımız herşey allahtan biliyorsunnn ....cnm senden değerli canından kıymetli hiç birşey yok ...
senin duygularını çok iyi anlıyorum ....yaşanmışlık war diiim sana ....bak tabii nazaman hayatımız sonlanıcak bunu kimse bilemez ...ama düşünki bebeğin oldu we sen daha çok hastalıncaksın malum dr.lar gebeliği doğumu yasaklıyo...ki cinselliği bile kısıtlıyorlar....çok ciddi bi sorun ...düşün çocuğun oldu we sen hastanelerde sağlık sorunlarıyla çırpınıyorsun çocuğundan uzak o sana hasret... yapma etme kendine we bebeğine bu acıları yaşatma .....bi ewlat edin derim ben ....üzülme diemicem sana ama bunları düşünerek iyi bi karar alırsın we daha acı şeyleri yaşamazsın umarım.....:50:

merhaba mood bende aynı düşüncedeyim bakın ben bi anne olarak söluyorum bi hamileleik doğum hiçbişey değil ona verilen emek asıl annelik bencede evlat edinerek hem annesiz bi çocuk anneye sahip ollur bu sayede

kızlar selamm yeni topik açılmış hayırlı olmuş şekercininkızı hamişmiş çook sevindim biraz geçemişi okudum gözlerim bozuldu resmen:27:

kızlar selamm yeni topik açılmış hayırlı olmuş şekercininkızı hamişmiş çook sevindim biraz geçemişi okudum gözlerim bozuldu resmen:27:

hoşgeldin cnm nasılsın bakım listeyue girmek istermisin şekercinin kızı hamile çok çok mutluyuz darısı başımıza artık

ayy kıss gece kuşu dedınde; yarın eşim gececii:( asıl yarın tam gece kuşu olcam hee uyuyamıyorum ya sabaha kadarr otururum artıkınn:(

bende senle oturum tatlım napayım:))
seni yalnız bırakmam:13:

gamzeyasmin ve pambikkkk kızlarr ne sessizsiniz...
anlatsanıza sizde hikayelerinizi..
bilgilerinizi verirseniz lsteye alalım sizleri:16::16::16::16:

Son düzenleme:
bende senle oturum tatlım napayım:))
seni yalnız bırakmam:13:

gamzeyasmin ve pambikkkk kızlarr ne sessizsiniz...
anlatsanıza sizde hikayelerinizi..
bilgilerinizi verirseniz lsteye alalım sizleri:16::16::16::16:

]ayyyy sağolasınn şekerimmm;; öptümm seniii:)))

Son düzenleme:
ben diğer topiğe yazmıştım ilk sonra ev falan taşıdım uzun süredir girememiştim aa sonra diğer topiği okudum falan bu gece buldum sizleri yaren ve şekercininkızı ilk konuştuğum kişilerdi o yüzden çok mutlu oldum

merhaba mood bende aynı düşüncedeyim bakın ben bi anne olarak söluyorum bi hamileleik doğum hiçbişey değil ona verilen emek asıl annelik bencede evlat edinerek hem annesiz bi çocuk anneye sahip ollur bu sayede

ay cnm merhaba herkesee bu konuyu okuyunca dayanamadımm çok üzüldümm ....
çünkü annem aynı şekilde beni doğurmuş ilk başlarda gençliğin werdiği heyecanla bişey anlamamış ama ya sonra benim çocukluğum hastanelerde geçti diebilirm yinede sonuç çok acı ...ben annemi 40 yaşında kaybettim :14::43::14::14::14::14:we ona hasretim doyamadımm hergün ağlıyorumm :14:bende bebek düşünüyorum ama böle sorunlarım olmadığı halde bile ya ben ölürsem napıcak çocuğum kim bakıcak die bile düşüncelerdeyim :14::14::14:allah kimselere yaşatmasınn :14:

ayyy bende sana laf attım şekerim:))) ayy dedm aksamdan beri ne sessiz duruyorlar dedim.
Evet sekercimiz hamiş,topicimizin ilk hamişi...darısı bizlere insallah:52::52:

ben diğer topiğe yazmıştım ilk sonra ev falan taşıdım uzun süredir girememiştim aa sonra diğer topiği okudum falan bu gece buldum sizleri yaren ve şekercininkızı ilk konuştuğum kişilerdi o yüzden çok mutlu oldum

ah tatlım benim bende gördume cok sevindim seniartık bitti taşınma telaşın şimdi bebeiş yapma zamanı

İçinizde en yaşlı benim sanırım..
35 yaşındayım..
1 tane de oğlum var..
9 yaşında..
Evlatlık edinmeye lüzum yok hamdolsun..
2.yi istiyorum ben..

Güzel haberinizi duymak için burada olacağım inşaAllah..
Hepinizi seviyorum.. :16:

ay cnm merhaba herkesee bu konuyu okuyunca dayanamadımm çok üzüldümm ....
çünkü annem aynı şekilde beni doğurmuş ilk başlarda gençliğin werdiği heyecanla bişey anlamamış ama ya sonra benim çocukluğum hastanelerde geçti diebilirm yinede sonuç çok acı ...ben annemi 40 yaşında kaybettim :14::43::14::14::14::14:we ona hasretim doyamadımm hergün ağlıyorumm :14:bende bebek düşünüyorum ama böle sorunlarım olmadığı halde bile ya ben ölürsem napıcak çocuğum kim bakıcak die bile düşüncelerdeyim :14::14::14:allah kimselere yaşatmasınn :14:

benimde bazen içimden geçer ben ölürsem kzım ne yapar falann..kim bakar hali ne olur.ama her annede biraz korkular oluyodur eminimki;kimin nekadardır ömrü bilinmezz ; rabbım saglıklı evlatlarımızla uzun ömurler verrsinn bizlere..kotu seyler düşünme lütfen

Back