ne resmi kız yarın bana ultrason mu çekilecekbenim niye hberim yok öylemi oluyomuş:44:
kızlar benden tavsiye kese ve kalp atışı görmeden kiömseye demeyin ben dedim çok pişman oldum
kız söyle bari yerine yatsın bitarafı tutulcak sonra. bak senin kırmızır bitcek yakında adama iyi bak o sana lazımBenimkide koltukta pirelerini sayıyom
hoş bulduk canım dün yoktun. aldık haberlerini güne gitmişsin. tabi yedin pastaları börekleri( hamişlerim canınız çekerse gelin ben yaparım size) bizi unuttun tabiielifzade hoşgeldin cnm
ohh valla ne güzel olur.. ben en cok eşime bu güzel haberi verecek olmanın hayalini kuruyorum.. inşallah o günler gelir hayırlısıyla...
eklemişin beni gördümkız söyle bari yerine yatsın bitarafı tutulcak sonra. bak senin kırmızır bitcek yakında adama iyi bak o sana lazım
bende ilk gittigimde (zaten bi kere gittim) ultrasona cekmis di. kücücük zeytin kadar bi nokta vardi.. bilmem sana cekermi???
bacım eklencek kişi sen olunca eklemezmiyim hiçççeklemişin beni gördüm
hoş bulduk canım dün yoktun. aldık haberlerini güne gitmişsin. tabi yedin pastaları börekleri( hamişlerim canınız çekerse gelin ben yaparım size) bizi unuttun tabii
ayy çekerse hemen size gösteririm bana bence önce b-hcg tahlili yapacak sonra bilmiyomm
canım ben perşembe günü gidicem,ailelere de o zaman söylerim heralde zaten annem biliyobeni öyle bi korkuttular ki,iğne de iğne,yok pozitifse iğnedendir.ne kadar geç olursa o kadar iyi.ama ben klomenle birlikte,düzenleyici başka bir hapta kullanmıştım o yüzden gecikme ihtimali yok gibi.o hap biteli de bir hafta oldu.öyle şekerim ya inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin,kesen görünüverir hatta kalp atışını da duyarsın inşalllahh
ayy çekerse hemen size gösteririm bana bence önce b-hcg tahlili yapacak sonra bilmiyomm
çok geçmiş olsun canım. günahına girdim sanırımtatlım gune gittim ama erken den kalktım dayımın eşinin kananması oldu 7 had-ftalıktı gec 1 de kürtaj oldu bebek canlı değildi sabaha karşı çıktık hastaneden ama bugun yine gittim ama eşim dioki gun hastane yine gun nasıl bi tempo şaştı bi an
bacım eklencek kişi sen olunca eklemezmiyim hiçççşimdide fotolarına bakıyorum. yanlış anlama eltin hangisi onu çıkarmaya çalışıyorum. ama sanırım buldum.kınandaki mavi elbilesi esmer olan hatun mu yoksa
ne yalnış anlıcam seni kız ben öle yalnış malnış anlamam rahat olaynen oooooo
kuzum ultrosonda cekcek ama kese olmaz buyuk ihtimal
ayy inşallah canım yaa ben daha annemlere söylemedim bi dr gidimde keseyi görim ondan sonra söylicem.ben yarın sen perşembe hadi bakalım hayırlısı...
hoşgeldin canımmm... nasılsın bakalım dün sabahtan berikız söyle bari yerine yatsın bitarafı tutulcak sonra. bak senin kırmızır bitcek yakında adama iyi bak o sana lazım
bacım eklencek kişi sen olunca eklemezmiyim hiçççşimdide fotolarına bakıyorum. yanlış anlama eltin hangisi onu çıkarmaya çalışıyorum. ama sanırım buldum.kınandaki mavi elbilesi esmer olan hatun mu yoksa
valla bravo bacım ta kendisi ama paşlaştığımı okuyup yorum yapaydın evle ilgili bişi paylaştım bugün onun inadınademekki ben insanı gözünden tanıyorum altında ismi yazıyordu ee eşide eşine benziyor. ama yinede ben gözünden tanıdım
çok geçmiş olsun canım. günahına girdim sanırımvalla benimki olsa bu güne göndermezdi. daha biraz önce diyordu hamile kalınca 12 haftalık olana kadar evden çıkmıcan diye. gözü fazla korktu sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?